![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() → Skinoren, Brevoxyl, Astor Anti Shine ← skromna DOKLADKA
Witam
![]() Chciałabym pozbyć się przede wszystkim tego co wymieniłam w tutule, czyli: 1.Skinoren, 30 g (zostało ponad 80% tubki) - data ważności:10.2010 /nakrętka jest uszkodzona, zatem zakleiłam ją taśmą/ 2. Brevoxyl, 40g (jakieś 85% śmiało zostało) - nie będę miała szansy już go zużyć, a data ważności jest do 07.2008 3. podkład Astor, Anti Shine nr 01, do cery normalnej i przetłuszczającej się, 30 ml (użyty DO 10 razy) - daty ważności nie mogę rozszyfrować, mogę powiedzieć jedynie, że został zakupiony w styczniu zeszłego roku. 4. Les huiles essentielles - oliwka do kąpieli Yves Rocher, pomarańczowa. pojemnosc 150 ml, ważna do 12.2009 (z wymiany, poprzednia użytkowniczka wypróbowała ją raz, ja ani razu, nie pasuje mi zapach) Dorzuciłam jeszcze 2 wisiorki takie jak widać na zdjęciach Dysponuję poza tym próbkami kremów w tubkach 5 ml : - Vichy, Normaderm, - Avene, Hydrance Legere, - Avene, Hydrance Riche Dorzucam jeszcze takie próbki: - Vichy, Termal Fix, tubka 5ml, - Avene, Antirougeurs, tubka 5ml, - Yves Rocher, Bio Specific Regulation, 0,8ml - Yves Rocher, Bio Specific Active Sensitive, 1ml, - Yves Rocher, Bio Specific Re-Hydratation, Hydra Puissance3, 1ml, - L'Oreal, Happy Derm, 1,5ml, - Iwostin, Purritin, tonik, 3 ml x2 - La Roche Posay, Kerium DS, szampon przeciwłupieżowy, 10ml x2 A to co chciałabym w zamian, to balsamy do ciała, żele pod prysznic, kredki do oczu, mogą być jakieś bransoletki, apaszki czy coś w tym stylu ![]() Edytowane przez ta_bletka Czas edycji: 2008-01-30 o 11:24 Powód: aktualizacja wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: → Skinoren, Brevoxyl, Astor Anti Shine ←
Znajdziesz coś u mnie za 2. Brevoxyl, 40g (jakieś 85% śmiało zostało) - nie będę miała szansy już go zużyć, a data ważności jest do 07.2008
3. podkład Astor, Anti Shine nr 01, do cery normalnej i przetłuszczającej się, 30 ml (użyty do 10 razy) - daty ważności nie mogę rozszyfrować, mogę powiedzieć jedynie, że został zakupiony w styczniu zeszłego roku.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moze cos za skinoren
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Anitka11 i Karolinka niestety u Was nic nie znalazłam.
guniagusia od Ciebie wybrałam krem Veet i olejek do kąpieli YR. Ale nie wiem jak z tym olejkiem będzie, bo w regularnej sprzedaży kosztuje 39 zł, a w promocji 23,40. Zatem decyzja należy do Ciebie którą cenę bierzesz pod uwagę. Dorzuciłabym wszystkie 3 próbki kremów jeśli chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
cos za skinoren?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1stLaDy wybrałam : "krem dove intensywnie nawilzajacy 250ml/zostalo 75%". interesuje mnie też zestaw 4 bez bransoletek. na ile byłaby to uczciwa transakcja wg Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ok mogłoby byc Tylko z Twoich kremikow interesowalyby mnie tylko te - Vichy, Termal Fix, tubka 5ml,
- Avene, Antirougeurs, tubka 5ml, oraz którys Avene
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ile zostalo tego anti shina? w procentach
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana Brevoxylem
![]() Na wymianę mam te kosmetyki, ale jeśli nic z tego nie wybierzesz, mam jeszcze nowiutką zafoliowaną brązową kredkę do oka YR ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-01-01 o 20:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze czy to jest żel pod prysznic Palmolive? A czy kredka o której wspomniałaś, to ciemny czy jasny brąz? Myślę, że coś wybiorę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kredka do oka jest ciemno brązowa (tylko takiej używam, przez pomyłkę zamówiłam, chciałam inny kolor, bo brązowy już mam ![]() Palmolive to kremowy płyn do kąpieli. Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-01-01 o 21:48 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To podaj mi swój adres na PW, gdzie mam wysłać żel ![]() Z próbek to byłabym chętna na szampon przeciwłupieżowy LRP. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ktoś jeszcze był nią zainteresowany, ale zobaczę jak się sytuacja rozwinie i dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
do iwoona :
"*REVLON ColorStayMakeup with SoftFlex SPF 6- podkład do skóry normalnej i mieszanej kolor 180 Sand Beige (dosyc jasny)" - to jest jak rozumiem próbka? napisz proszę, ile ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.