|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() touch of pink,pure purple,matrix,kredki burzujki i inne
Wątek nieaktualny.
-Lacoste Touch of pink 30ml - brakuje 1cm z góry (mam do niego kartonik z folia) -wymiana TYLKO za perfumy (najlepiej Hugo Deep Red albo Code Armani) Oddam wszystko w zestawie najchetniej, nie będe wybredna, wystarczy coś co mi się przyda ![]() *- wybrednosc nie dotyczy odlewki matrixa Hugo Pure purple -okolo 17ml wymiana TYLKO za perfumy (:PLIZ:Code Armani) mała czarna ![]() -2x złote kredki Burzujki NOWE (1x filotet poleciala) -.Matrix Sleek Look szampon wygładzający- zrobie odlewkę do 100ml - Oriflame Podkład kryjący Porcelain -90% dla mnie za żółty - Avon kuracja parafinowa do rąk i stóp -zrobie odlewke -Rimmel Hydrasense korektor jasny -została ok. połowa -Stila pomadka jakos gratis do zakupów (dlatego w dziwnym opakowaniu, mam do niej kartonik) ciemna malina- pare razy maznieta na rece nieaktualne -Essence odżywka w markerze do paznokci (swietne opinie na KWC) ok 5 razy uzyta -.Gliss Kur Shinning Blonde hold and glamour spray- mam z wymiany, żel w sprayu dla blondynek, utrwala i nabłyszcza -Rossmann blond spray - rozjasniający spray 70% -Masażer ręczny (ujędrnia i zmniejsza cellulit) -okolo 5ml perfum Faberlic świeże kwiatowe (nie pamietam nazwy a byla na pudełku) Próbki: Valentino 0,4ml Hugo Pure 0,7ml Czego szukam: -peelingów enzymatycznych i drobnoziarnistych, do twarzy i ciała, scrubów -pomadek ciemnobordowych bez domieszki malin/ciemny koral mat -perfum wszelakich, próbek i resztek ![]() -pędzelków do cieni -czegoś o czym nie wiem, ale napewno macie ![]() (Wiecej w watku SZUKAM) Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-02-21 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: touch of pink,pure purple,matrix,kredki burzujki i inne
Chętnie zobaczyłabym fotki tych rzeczy:
-3x kredki Burzujki 2x złota + 1x filolet NOWE -Stila pomadka jakos gratis do zakupów (dlatego w dziwnym opakowaniu, mam do niej kartonik) ciemna malina- pare razy maznieta na rece ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A znalazlabyś coś u mnie za szminkę i fioletową kredkę?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Oddam wszystko w zestawie najchetniej, nie będe wybredna, wystarczy coś co mi się przyda
![]() *-wybrednosc nie dotyczy odlewki matrixa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.