![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
UWAGA! Pilnie poszukiwane!:) Oddam wiele za...
Szukam
![]() Rzeczy w rozmiarach XS/S/M - Repetytorium i wszelkie pomoce maturalne z geografii i biologii!!! TESTY! - Kapelusza ![]() - Kozaczków kowbojek/muszkieterek/saszek r 39 - ciuchów/dodatków w panterkę i w zebrę! - Kompletu - szalik + rekawiczki, ew. czapeczka CZERWONE ![]() - Broszek i różnych dodatków z Trolla (oraz ogółem ciuchów z Trolla) - Kompletu ładnej, seksownej bielizny XS/S, stanik 75A push up ![]() - Rozpinanego sweterka/bluzy w kolorze brązowym -Bluz w stylu Croppa, Diverse, Trolla, House'a, najlepiej z kapturem. - Getrów lub jak kto woli tzw legginsów (najchętniej w paseczki, kropeczki) - Butów EMU r 39 ![]() - Torby Diversa, najlepiej z jakichś nowszych kolekcji - Kurtki na zime, puchowej, krótkiej, z futerkiem, najlepiej ciemnej ![]() - Baardzo niskich dżinsów biodrówek / RUREK zwężających się do dołu - Korali, wszelkiego typu byle duże i kolorowe, również bransoletek - Ciekawych dodatków, szeerokich opasek - wszystkiego w GROOOCHY! ![]() - fajnych pasków, kolczyków (hand made lub takie złote duuuże) - Trampek, rozm. 39 Z kosmetyków: - odżywek i innych rzeczy do pielęgnacji włosów kręconych lub suchych i zniszczonych - dobrego podkładu w średnim odcieniu - lokówki - gumy do włosów - wałkóóóów w każdej ilości - sprzętu do zakładania paznokci żelowych (lampa, żele, tipsy, pilniki, cleaner, primer, bloczki polerskie, gilotyna, pędzelki, ozdoby na pazurki, hologramy, klej) Zamieszczam fotki w jakim stylu rzeczy szukam :P Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2007-01-21 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: UWAGA! Pilnie poszukiwane!:) Oddam wiele za...
Cytat:
hej ![]() ![]() -posiadam ksiazke do polskiego z testami na egzamin z polskiego ksiazka jest nieuzywana nowiutenka !!!! - mam jedna bluzeczke trolla zamieszczam jej zdjecie ![]() - jesli chodzi o torebke to posiadam torebke firmy Ravel (nie mam niestety zdjecia zrobionego ale jesli cie interesuje to zrobie i ci przesle ) -mam spodnie - niskie biodroweczki (wklejam ich zdjecie ) - mam dzinsowa mini (wklejam jej zdjecie) - mam jeszcze sliczne kolczyki hand- made (wklejam ich zdjecie ) no i chyba to wszytko prosze odp u mnie w watku pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To raczej ciuszki nie w moim stylu
![]() Wklejam dalej to czego poszukuje: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam dwie pary korali , zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Posiadam informator maturalny z biologii (nie ma go w moim kramiku). Dodatkowo moze znalazlyby sie jeszcze jakies testy z gazety wyborczej, reszte ksiazek niestety sprzedalam.
Jezeli bedziesz zainteresowana to odpisz u mnie, moze dobierzesz cos do tego i dojdzie do jakiejs wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej, mam pare rzeczy, ktore sama dla siebie szukalam i uczylam sie z nich do matury
![]() polski ustny 100% i angielski 100% pisemny polski 70% angielski 80% biologia 60% wiec nie jest źle ![]() uczyłam się z bardzo dobrych choć nie nowych książek z których kozystał mój 30 letni wujek ![]() mam ich fotki na kompie, ale jak cos wysle na maila. Jeżeli chciałabyś sobie pogadać na temat szkoły chętnie zawsze na pw lub gg ![]() pozdrawiam
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ps: butów emu nie polecam na polską pogode
![]() czekam na odp. w sprawie tego wyrzej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Lista uzupełniana na bieząco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
szkoda ze nie zalozyłas tego wateczku bo mialam opaske w grochy i poleci do kawuski i piekna bluzeczke w grochy na mnie za mala i lezy w koszu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
upp dziewczyny napewno któraś coś ma ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie na nowy wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
mam dwie sportowe bluzeczki,zdjęcia niżej. Zajrzyj do mnie! Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ja mam z hausa bordowe sporotowe, ale sexy spodnie, ale chyba Cie nie interesowaly z aplikacja na boku biała. Czerowna torba sporotowa cropp itd...
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
upp..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
aktualizacjaaa.. no dali kto cos ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Mam coć z biologii na maturę i 2/3 szamponu do włosów suchych i kręconych Bonacure oraz drewniane dłuugie korale koloru ciemnego fioletu, które jutro dokładam do wątku. Interesuje Cię coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4879366 ?
Zapraszam do wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej mam vademecum maturzysty biologia ewa pyłkagutowska interesowało by Cie>???
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() Poza watkiem mam rowniez: * brazowy pasek na talie o szer. 4cm * legginsy w paski rózowe (ciemniejsze i jasniejsze ) * szerokie opaski - czarna i biala * krem do wlosow shock vawes ( lub cos takiego ;p ) Zapraszam do watku ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
o kurcze, mamy taki sam styl- szukam dokładnie tego samego co Ty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.