|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA! Pilnie poszukiwane!:) Oddam wiele za...
Szukam
Rzeczy w rozmiarach XS/S/M - Repetytorium i wszelkie pomoce maturalne z geografii i biologii!!! TESTY! - Kapelusza Były takie kiedyś w New Yorkerze, Reserved.- Kozaczków kowbojek/muszkieterek/saszek r 39 - ciuchów/dodatków w panterkę i w zebrę! - Kompletu - szalik + rekawiczki, ew. czapeczka CZERWONE - Broszek i różnych dodatków z Trolla (oraz ogółem ciuchów z Trolla) - Kompletu ładnej, seksownej bielizny XS/S, stanik 75A push up - Rozpinanego sweterka/bluzy w kolorze brązowym -Bluz w stylu Croppa, Diverse, Trolla, House'a, najlepiej z kapturem. - Getrów lub jak kto woli tzw legginsów (najchętniej w paseczki, kropeczki) - Butów EMU r 39 - Torby Diversa, najlepiej z jakichś nowszych kolekcji - Kurtki na zime, puchowej, krótkiej, z futerkiem, najlepiej ciemnej - Baardzo niskich dżinsów biodrówek / RUREK zwężających się do dołu - Korali, wszelkiego typu byle duże i kolorowe, również bransoletek - Ciekawych dodatków, szeerokich opasek - wszystkiego w GROOOCHY! - fajnych pasków, kolczyków (hand made lub takie złote duuuże) - Trampek, rozm. 39 Z kosmetyków: - odżywek i innych rzeczy do pielęgnacji włosów kręconych lub suchych i zniszczonych - dobrego podkładu w średnim odcieniu - lokówki - gumy do włosów - wałkóóóów w każdej ilości - sprzętu do zakładania paznokci żelowych (lampa, żele, tipsy, pilniki, cleaner, primer, bloczki polerskie, gilotyna, pędzelki, ozdoby na pazurki, hologramy, klej) Zamieszczam fotki w jakim stylu rzeczy szukam :P Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2007-01-21 o 12:34 |
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: UWAGA! Pilnie poszukiwane!:) Oddam wiele za...
Cytat:
hej no wiec ja mam pare rzeczy z tego co szukasz moze akurat spodoba ci sie cos za te baletki zołte no wiec tam -posiadam ksiazke do polskiego z testami na egzamin z polskiego ksiazka jest nieuzywana nowiutenka !!!! - mam jedna bluzeczke trolla zamieszczam jej zdjecie ![]() - jesli chodzi o torebke to posiadam torebke firmy Ravel (nie mam niestety zdjecia zrobionego ale jesli cie interesuje to zrobie i ci przesle ) -mam spodnie - niskie biodroweczki (wklejam ich zdjecie ) - mam dzinsowa mini (wklejam jej zdjecie) - mam jeszcze sliczne kolczyki hand- made (wklejam ich zdjecie ) no i chyba to wszytko prosze odp u mnie w watku pozdrawiam serdecznie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
To raczej ciuszki nie w moim stylu
Wklejam dalej to czego poszukuje: |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwie pary korali , zapraszam
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadam informator maturalny z biologii (nie ma go w moim kramiku). Dodatkowo moze znalazlyby sie jeszcze jakies testy z gazety wyborczej, reszte ksiazek niestety sprzedalam.
Jezeli bedziesz zainteresowana to odpisz u mnie, moze dobierzesz cos do tego i dojdzie do jakiejs wymianki
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
hej, mam pare rzeczy, ktore sama dla siebie szukalam i uczylam sie z nich do matury
![]() polski ustny 100% i angielski 100% pisemny polski 70% angielski 80% biologia 60% wiec nie jest źle ![]() uczyłam się z bardzo dobrych choć nie nowych książek z których kozystał mój 30 letni wujek oczywiscie wiedza sie przydała - zadania domowe z przedmiotów ścisłych miałam zawsze dobrze i jako jedyna z czegoś innego niż inni tak samo z j. polskiego itd... chciałam je sprzedać, ale może byłabyś zainteresowana?mam ich fotki na kompie, ale jak cos wysle na maila. Jeżeli chciałabyś sobie pogadać na temat szkoły chętnie zawsze na pw lub gg --> 666161pozdrawiam
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
ps: butów emu nie polecam na polską pogode
sama mam i moja mama ma i nie polecam.czekam na odp. w sprawie tego wyrzej
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Lista uzupełniana na bieząco
Naprawde nikt nic nie ma? :Pp
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
szkoda ze nie zalozyłas tego wateczku bo mialam opaske w grochy i poleci do kawuski i piekna bluzeczke w grochy na mnie za mala i lezy w koszu
no ale zapraszam do siebie moze jeszcze cos w groszki mam :P
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
upp dziewczyny napewno któraś coś ma ...
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie na nowy wątek
..
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mam dwie sportowe bluzeczki,zdjęcia niżej. Zajrzyj do mnie! Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 10:58 |
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
ja mam z hausa bordowe sporotowe, ale sexy spodnie, ale chyba Cie nie interesowaly z aplikacja na boku biała. Czerowna torba sporotowa cropp itd...
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
upp..
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
aktualizacjaaa.. no dali kto cos ma
oddam nawet pol watku za cos stad ;D
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Mam coć z biologii na maturę i 2/3 szamponu do włosów suchych i kręconych Bonacure oraz drewniane dłuugie korale koloru ciemnego fioletu, które jutro dokładam do wątku. Interesuje Cię coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4879366 ?
Zapraszam do wątków
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
hej mam vademecum maturzysty biologia ewa pyłkagutowska interesowało by Cie>???
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() Poza watkiem mam rowniez: * brazowy pasek na talie o szer. 4cm * legginsy w paski rózowe (ciemniejsze i jasniejsze ) * szerokie opaski - czarna i biala * krem do wlosow shock vawes ( lub cos takiego ;p ) Zapraszam do watku
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
o kurcze, mamy taki sam styl- szukam dokładnie tego samego co Ty
a z rzeczy Ci potrzebnych mam jedynie bluzkę w panterkę i 4 pary butów Emu, których nie mam serca wystawić na wizażu
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
hej
) chetnia wymienie sie z toba wzamian za ta sliczna niebieska bluze:P zajrzyj do mnie niewiele rzeczy jest ale wybacz nowa jestesm xDhttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232881
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

)
no wiec ja mam pare rzeczy z tego co szukasz 
--> 666161

oddam nawet pol watku za cos stad ;D