|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
![]() Johnson's Holiday Skin ujędrniający/L'oreal NutriBronze z filtrem
witam, mam do zaoferowania:
- Nivea Deodorant, Energy Fresh Spray - antyperspirant z trawą cytrynową - zostało 3/4 - Schwarzkopf, Taft Looks, Titan Look Extreme Spray, Radically Strong - lakier do włosów - NOWY 100% CAŁY! - Dax Cosmetics, Perfecta No Problem! BeautyMask, Antybakteryjna maseczka na twarz głęboko oczyszczająca do cery trądzikowej, tłustej i mieszanej, gruszka + krzem + glinka termalna - 2 saszetki - Montagne Jeunesse, Chantelle, Huile d'Orange et Vitamine C, Peeling - maseczka do twarzy typu peel-off olejek z pomarańczy i witamina C - 1 saszetka - Cusson, Luksja Fruity, Nawilżający balsam do ciała, Melon - próbka 8 ml - dorzucę do wymianki ![]() najchętniej za coś podobnego - balsam / krem lub tonik, żel pod prysznic, coś do falowanych włosów ale na inne rzeczy też nie mówię nie ![]() ale raczej pielęgnacja niż kolorówka Edytowane przez Ketmia Czas edycji: 2008-04-06 o 22:50 Powód: dokładka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Johnson's Holiday Skin ujędrniający/L'oreal NutriBronze z filtrem
cos za:
- L'oreal Paris Dermo-Expertise, Nutri Bronze, Do Twarzy, Promienny Dotyk Słońca, Krem nawilżający 12h, Efekt stopniowej opalenizny, Filtr przeciwsłoneczny SPF 15 - krem do twarzy brązujący - NOWY 99,9% UŻYTY DOSŁOWNIE 3 RAZY!
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za loreala?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
up up up!
kto chce? kto chce? ponieważ mam tylko te 2 rzeczy najpierw czekam na Wasze propozycje i nic sama konkretnego nie szukam
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mam nowy wątek wiec może tym razem cos wypatrzysz
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
*Musujące kulki do kąpieli Frizze ball, ślicznie pachną, moge oddac 2-3. Jedna starcza na jedna kapiel.
napisz coś więcej o nich... - najbardziej by mi na nich zależało *LIRENE DERMOPROGRAM maseczka wzmacniająca do cery naczynkowej, zawiera wyciag z liści winogron. Saszetka 3ml, starcza na kilka "pozadnych" uzyć, ważna do 12.2009 *DR IRENA ERIS, LIRENE Krem-emulsja ultranawilżająca, oddam za jakis drobiazg ze względu na zblizający sie koniec przydatności 28.02.2008!!. Pierwotna pojemność to 50ml a zuzycie jest niewielkie ok 10ml. Mam Pudełko KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6558
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Sama ich nie kupowałam( dostałam od siostry) wiec niewiele moge powiedzieć. Mają leciutki różowy kolor, jedna kulka ma 30g. Zużyłam narazie jedną i moge powiedzieć, że leko zabarwia kolor wody i ładnie pachnie.
Do jakiej karnacji jest ten krem??
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie propunuję:
-2 kulki Frizze ball -maseczka na naczynka - krem nawilżający za - L'oreal Paris Dermo-Expertise, Nutri Bronze Pasuje ci taka wymianka??
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
iwoona
przepraszam najmocniej, że nie pisałam, ale nie dochodziły do mnie wiadomości na maila a nie zaglądam ostatnio na wizaż (sesja) niestety zdążyłam kupić sobie krem nawilżający a za same kulki i maseczkę - nie bardzo e-xx jedwabna ETAM rozm. L - masz gdzieś jej zdjęcie na sobie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.