|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zamiana woda FAR AWAY AVON i Pomadka Revlona o nr 320
Witam serdecznie
Mam na wymianę wodę z AVONY Far Away około połowa butelki!!! oraz zakupioną kilka dni temu pomadkę REVLONA o numerze 320!! niestety kolor za ciemny i sprawdzałąm tylko na dłoni!! --> bardzo chętnie wymienię za wodę LIttle Balck Dress z avonu, bądź Extraordynary z avonu -->>bądź inne słodkie zapaszki ![]() Edytowane przez xyzgirl86 Czas edycji: 2008-01-30 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamiana woda FAR AWAY AVON i Pomadka Revlona o nr 320
Mogłabyś opisać ten zapach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Zapach Far Away-hm napewno słodko ciężki! taka porządna dawka wanili , mi się akurat tego typu zapachy podobaja lecz dostałam na gwiazdkę ukochana Escadę Magnetism i ta woda leży bezużytecznie! mój opisa Far Away dałam tu:Woda Far Away zauroczyłam się jakieś trze lata temu, była słodka intensywna sexowna! Każdej jesieni i zimy starałam się do niej powrócić , bo zapach ten nie daje o sobie zapomieć! Ostatnio znalazłam pusty flakonik u mnie w szafie i p powąchaniu korka stwierdziłam że musze mieć choć jeden flakonik! Przed chwilą Far Away do mne dotarła psiknęłam za uszka i czuję się poprostu błogo! Ten słodki zapach, ta charakterystyczna drapiezna nuta ma w sobie coś co tygryski lubią najbardziej! Pomimo iż wody z avonu nie mają jakiejś super trwalości , na Far Away nie moge narzekać! Cena przystępna! Pojemność odpowiednia! No i dlatego warto choć raz do roku poddać się pokusie
--> wymieniać się chce za inne wody typu Little Black Dress, bądź Extraordynary !! ->>ciuchy i inne bajerki nie wchodza w grę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ciuchy nie wchodzą w grę.. a inne kosmetyki wchodzą w grę?
Ewentualnie próbka-za-próbkę? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Agacior 89 a czy byłabyś zainteresowanawymiana za ten pędzel?
!!!24. Pędzel do podkładu Inglot NOWY (raz tylko umoczyłam go w podkładzie i stwierdziłam ze nie umiem się nim posługiwać ![]() ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie, pędzelek wymienię na pewno za coś z listy, zwłaszcza ze tej wody nawet nie wąchałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.