![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SENSI i trochę różności
NIEAKTUALNE
Pilnie: seria LRP ROSLALIAC lub inne do cery naczynkowej -wszelkie kosmetyki różane dezodoranty różne i etiaxil poza tym różnych torebek ze skóry naturalnej może ktoś ma na zbyciu i odda flakoniki po perfumach bo zbieram i chusteczki, takie zwykłe serwetki z wzorkami do decoupage PERFUMY Perfumy SENSI GIORGIO ARMANI (pozostało ok.25ml na 50 ml, bez korka) wymienię tylko na Alien lub ciężki zapach, Armani Code, Black Cashmire, ELLE YSL, Alexander McQueen, Kingdom LANCOME HYPNOSE lub coś Diora lub inne ciężko kadzidlane.Nie chcę się wymieniac na siłę bo zapach całkiem lubię. -perfumy w kremie Yves Rocher brzoskwiniowe, używane, zostało więcej niż połowa z 7g mały perfumik o nazwie Trendy for woman Roxann- 15 ml jest to kopia Glorii Cacharel link do tych perfumików - http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=1699941 KREMY - Avon Solutions, Advanced Eye Perfector (Żel pod oczy z peptydami) = połowa - Avon żel-krem normalizująco matujący użyty dwa razy KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17757 Avon, krem odżywczy na zimę, 200 ml, zostało 30%, nie wiem do kiedy ważny POMADKI: LANCOME, rouge a levres absolu, pomadka do ust w odcieniu 47 - czerwień, użyta 2 razy, szminka clinique PUDRY Puder w kamieniu VOLLARE, dwa odcienie, zużycie niewielkie Podkład Avon kolor Nude - zostało 70% Balsamy Blaskam Skin so soft Avon - opóżniający wzrost włosków po depilacji zostało 80% Balsam włoski kokosowy - zostało 60% AA serum do biustu, 75 ml, zostało 75%, ważne do 09.2008 Balsam brązująco-rozświetlający Kolastyna, 250ml, zostało 20%, ważny do 03.2008 WŁOSY: Wosk połysk jedwabiu Nivea (ok. 50% opakowania 75 ml) Rossmann Styling Wax użyty dwa razy (100 ml) POZOSTAŁE -plastry do depilacji ciała na zimno ISANA Rossmann, pozostało chyba 18 z 20 -henna powder, farba i odżywka koloryzująca włosy, zaw.25g, Cień do powiem w kremie AVON prawie cały (użyty 3 razy). Bardzo aksamitna konsystencja, długo utrzymuje się na powiece, ma świetny różowo-liliowy kolor, kolor PETAL. Cienie do powiek CRISTHINE. W opakowaniu 3 kolory-beżowy, różowy i fioletowy, z małymi drobinkami. Zużyte może 1/20 opakowania(cienie są prawie całe) różowe cienie quiz –NOWE!! niebieska konturówka do oczu miss sporty-raz użyta
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2008-03-22 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: SENSI i trochę różności
cos za;VON Indywidual Blue for her - zostało 60%
- Avon Solutions, Advanced Eye Perfector (Żel pod oczy z peptydami) = połowa - Avon żel-krem normalizująco matujący użyty dwa razy - Puder w kamieniu VOLLARE, dwa odcienie, zużycie niewielkie - -plastry do depilacji ciała na zimno ISANA Rossmann, pozostało chyba 18 z 20 Cień do powiem w kremie AVON prawie cały (użyty 3 razy). Bardzo aksamitna konsystencja, długo utrzymuje się na powiece, ma świetny różowo-liliowy kolor, kolor PETAL. Cienie do powiek CRISTHINE. W opakowaniu 3 kolory-beżowy, różowy i fioletowy, z małymi drobinkami. Zużyte może 1/20 opakowania(cienie są prawie całe) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej spodobały mi się perfumy sensi, ale pewnie nie będziesz chciała wymienić się za buciki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Płyn do kąpieli oraz krem Ori na noc do cery zmęczonej stawiają się do dyspozycji ![]() U Ciebie podobają mi się w kolejności: Puder w kamieniu VOLLARE, dwa odcienie - jak on wygląda? Avon żel-krem normalizująco matujący - jaka gwarancja? zestaw Garnier - krem tonik i mleczko z płatkami do demakijażu w opakowaniu prezentowym- do cery normalnej i mieszanej – jakie zużycie, mogę prosić link? Przepraszam za dociekliwość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za zdjęcia
![]() Interesują mnie poniższe w kolejności: Puder w kamieniu VOLLARE, dwa odcienie, zużycie niewielkie Garnier - krem tonik i mleczko z płatkami do demakijażu Avon żel-krem normalizująco matujący użyty dwa razy Co byłabyś skłonna oddać? Może coś sobie jeszcze dobierzesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
NOWY zestaw Garnier Podstawa Pielęgnacji zestaw do skóry normalnej i mieszanej. Program w 3 krokach:
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za NOWY zestaw
Garnier Podstawa Pielęgnacji zestaw do skóry normalnej i mieszanej. Program w 3 krokach.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
możesz powiedzieć ile dałaś za zestaw...będzie mi łatwiej określić co jest w tej samym przedziale cenowym
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no ja niestety nic juz nie znalazlam
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jutro idę powąchac Pleasures Intense, bo - niestety - znam tylko klasyka (i lubię). Także jeszcze się odezwę
![]() Acha, a Twoje Pleasures są świeże? Zakładam, że oryginalne? ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Jestem chętna na wymianę Pleasures na Maroussię
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
to moze ty mi pierwsza napisz co by cie u mnie interesowalo, a ja potem do tego wybralabym sobie jakis kosmetyk
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie
NOWY zestaw Garnier Podstawa Pielęgnacji zestaw do skóry normalnej i mieszanej. Program w 3 krokach: i puder w kamieniu vollare
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szminka Clinique-jaki to kolor i jakie zużycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Może ten zestaw z garniera Podstawowa Pielęgnacja Garniera i szminka clinique za jeansy??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6062432 W jakim kolorze masz szminkę clinique? Fajne ciuszki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...70#post6541870 ODP U MNIE!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie widze dla siebie w twoim watku ciuszkowym za jeansy moze masz jakies spodnie poza watkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.