|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
duże szale, chusty /na głowę/szyję, kolczyki koła/ śmieszne portfele/koszulki ważne!nieaktualne!!!!!!!!
- Dlaczego nosisz to głupie ubranko królika? - Dlaczego nosisz to głupie ubranko człowieka? Edytowane przez malinowa0 Czas edycji: 2008-08-25 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: duże szale, chusty /na głowę/szyję, kolczyki koła/ śmieszne portfele/koszulki w
Kolczyki- już mi starczy
![]()
- Dlaczego nosisz to głupie ubranko królika? - Dlaczego nosisz to głupie ubranko człowieka? Edytowane przez malinowa0 Czas edycji: 2008-08-19 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: duże szale, chusty /na głowę/szyję, kolczyki koła/ śmieszne portfele/koszulki w
SZALE
{najlepiej jednokolorowe- KREMOWE!!-już kupiłam ![]() albo ciekawe kolorowe ![]()
- Dlaczego nosisz to głupie ubranko królika? - Dlaczego nosisz to głupie ubranko człowieka? Edytowane przez malinowa0 Czas edycji: 2008-08-19 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
KOSZULKI {takiego typu ale najlepiej troszkę większy dekolt- najlepiej kwadratowy lub V) nie muszą być tylko śmieszne, eleganckie również !!
![]() EDIT- eleganckie nawet bardziej
- Dlaczego nosisz to głupie ubranko królika? - Dlaczego nosisz to głupie ubranko człowieka? Edytowane przez malinowa0 Czas edycji: 2008-08-19 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
PORTFELE
-jak na zdjęciach KOSMETYKI: - hydrolat różany,olej różany, krem regenerujący z biochemii urody, olejek do mycia z biochemii urody próbki/odlewki/miniaturki -Burberry Brit -Sun Jil Sander -J'aime La perla, -Perles Lalique -Nirmala Molinard -Black Cashmere DK
- Dlaczego nosisz to głupie ubranko królika? - Dlaczego nosisz to głupie ubranko człowieka? Edytowane przez malinowa0 Czas edycji: 2008-08-24 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam taką zieloną chustę na głowę z cekinami, można regulować jej szerokość ale to poza wątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taką różową opaskę/pasek w cekiny. Zrobić zdjęcie?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
podbijam
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szkoda, rzeczy ktore poszukujesz wogole nie sa w moim stylu i nigdy nie byly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dodałam do listy próbki.. mam nadzieję, że ktoś przeczyta
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja mam dużo szali i chustek.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
pod koniec pierwszej strony dolaczylam kilka zdjec tam jest taka bluzko tunika, widziałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.