![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() witam i zapraszam - tylko wyższa półka
Witam serdecznie
jestem tu pierwszy raz ,w związku z czym nie jestem "obcykana" w znajomość serwisu , tak jak zapewne większość urzędujących tu Pań , niemniej mam trochę kosmetyków , które bardzo chętnie wymienię, na coś bardziej mi przydatnego. Kosmetyki, które oferuję są zgodne z opisem jaki przy nich zamieszczam, niestety nie mam możliwości dołączenia ich zdjęć ![]() postaram się je dokladnie i wnikliwie ocenić ![]() moje kosmetyki są ORYGINALNE nie kupuję , nie używam żadnych podróbek !!! jako użytkownik z kategorii świeżynka ![]() na początek będzie skromniutko,ale w miarę porządkowania kolejnych kosmetyczek , będzie przybywać ![]() DOKŁADKA 16 02 2008 1.PERŁY KAWIOROWE LA PRARIE !!! SŁICZEK 5 G -TESTEREK PEŁEN, ŚWIEŻY 2.ESTEE LAUDER HYDRA COMPLETE 7 ML SŁOICZEK + PUDEŁKO,NOWY 3.EYE-LINER GUERLAIN DIVINIORA ODCIEŃ 01 CZARNY MINI TESTEREK 3 ML CZARNY, ŚWIEŻY , NOWY 4.AVON SHINE SUPREME NOWA SZMINKA KOLOR BUFFESTBROWN W PUDEŁKU 5.ORGANZA GIVENCHY TESTER 55/100 ML 6.AZZARO VISIT EDP 25 ML -RAZ PSIKNIĘTE 7.AZZARO VISIT BALSAM DO CIAŁA 200 ML RAZ UŻYTY 1.PUDER TERRACOTTA GUERLAIN odcień 03 ubytekoceniam na max 12% -dla mnie za ciemny nie dla blondynki ![]() 2.METEORYTY -ODSYPKA 15 KULECZEK -NIE MA !!!! wersja standardowa , do końca życia tego nie zużyję, są wściekle wydajne opakowanie zastępcze 3.ELIZABETH ARDEN -KREM DO TWARZY CERAMIDE DEFINING SKIN BRIGHTENER 50 ML NÓWKA 4.ELIZABETH ARDEN CERAMIDE POD OCZY 15ML NÓWKA 5.CLARINS -BLEMISH CONTROL STOP IMPERFECTIONS LOCALES 5ML , NÓWKA (NIE BYŁ WYPEŁNIONY DO KOŃCA 6.AVON BRONZE-samoopalająca pianka 150 ml , przetestowana raz i to na jednej nodze ![]() nie nauczę się chyba nigdy "obsługi"samooplacza; ) 7.AVON maska antystarzeniowa 150 ml , nowa 8.CLARINS pomadka do ust odcień fusion 505 jak dla mnie beż wpadający w brąz , stan zuzycia -5, 6 razy aplikowana pędzelkiem 9.AVON zestaw peeling smooth surface z granatem i i cellu sculpt leg perfector-nówki , pełnowymiarowe uffff...na dzisiaj wystarczy ![]() przypominam o dokładkach w poście 2 i 3 ![]() 1.CLARINS mleczko do ciała o zapachu par amour 200 ml nowiuteńkie ! 2.CLINIQUE cień do powiek w kremie ,tubka tester w odcieniu 03 plume -wrzos/śliwka pojemność 7 ml ,masakrycznie wydajny miałam 4 takie, dwa zużyłam i starczały na baaaardzo długo. tubka w stanie idealny, użyte 3 razy 3.LA PRAIRIE próbka 5 ml serum cellular anto-wrinke firming serum nieużywana buteleczka z dozownikiem 4. ESTEE LAUDER krem daywear plus -również tester, nówka 50 ml 5.LACOSTE perfumowany krem do ciała , użyty raz , ale ubytek niezauważalny. zapach pour femme 50 ml, tubka trochę pokancerowana ![]() 6.CHANEL puder w kompakcie double perfection compact odcień poudre - wymianaka z tomama ![]() 7.YSL -nieaktualne , wymianka z tomama PIERWSZA DOKŁADKA ))) w tej dokładce same mazidła do ust 1.HR FULL KISS ODCIEŃ 02 BED RED- CO TU DUŻO MÓWIC CZERWONA, ZMYSŁOWA BARWA FAKTYCZNIE OPTYCZNIE POWIĘKSZA I UWYPUKLA USTA TESTOWANY RAZ NA RĘKU , NAPISY LEKKO PRZYTARTE DOSTAŁAM JAKO NOWY TESTER -POJEMNOŚĆ 10 ML !!!! 2.BŁYSZCZYK HR FULL KISS 03 PAPAYA PLEASURE UBYTEK 3/10 ML NAPISY LEKKO ZATARTE 3. GUERLAIN PRZECUDOWNY BŁYSZCZYK CHYBA Z LINNI TERRACOTY ? ODCIEŃ 70 , W PIĘKNYM, BIŻUTERYJNYM PISAKU KOLOR TO ZŁOTA MIEDŹ / BŁYSZCZĄCY BEŻOWO -ZŁOTY RAZ TESTOWANY NA RĘKU 4.CLINIQUE błyszczyk 02RICH RASTIN nowy tester , odcień 02 ciemny brązik -niesamowice lśniący nówka 5. SERUM PERFECTIONIST ESTEE LAUDER 100 ML NÓWKA 6.ESCADA SENTIMENT OKOŁO 4 CM ZAPACHU W BUTELCE 75 ML ![]() dokładka !!!! 10 02 2008 1.GUERLAIN DIVINIORA NOWY KOREKTOR W SZTYFCIE odcień 02 dore-nówka sztuka, raz dotknięty jest malutka rysa bo nieuważalnie zamykałam sztyfcik waga 3,8-NIE MA 2.GUERLAIN DIVINIORA CIEŃ W KREMIE-NIE MA bardzo ładny beż , konsystencja gestego kremu raz użyty tester w słoiczku z logo guerlaina odcień beige chanvre 140 3.GUERLAIN TERACOTTA miodzio-brązujący spray do ciała 150 ml będzie dobry dla blondynki tester, ubytek na oko jakiś centymetr ![]() 4. PIĄTKI DIORA-CIENIE stary typ opakowania -w dwóch odcieniach niebieskiego ,w poziome paseczki a teraz uwaga w środku nie ma lusterka- niechcący zbiłam,ale cieniom to nie zaszkodziło pudełko lekko porysowane, tj kasetka zatarła się część napisów na spodzie , odcienie to 020 beige singulier ?? ciężko się doczytać ![]() kolory i ubytek : beżowy -ubyek niewidoczny , potraktowałam się nimi góra 3 razy gołebi -brudna biel zużyte 15% szary-ubytek max 5% granatowy lekko błyszczący -ubytek 2 % złoty - użyty dokładnie raz !!! ahhhh..i jeszcze cosik ![]() proszę o odp w tym wątku i nie odsyłanie mnie do tysiaca innych pozdrawiam i dziękuję za ewentualne zainteresowanie ![]() ewa -tropicalpunch SZUKAM : BE DELICIOUS EDP aquasource biotherm - wszystkiego z linni deep red bossa guerlain - meteorytowej bazy pod makijaż perełek chanel błyszczyków wszelakich wód escady i leau sonii rykiel zapachów męskich dla mojej drugiej połowy ukochanej ![]() kosmetyków do pielęgnacji włosów zniszczonych dobrego preparatu do pielęgnacji biustu ![]() CHANEL COCO M ANGEL INNOCENT DOKŁADKA 2.la prairie cellular day cream 15 ml -nówka -NIE MA 3.la prairie -płatki pod oczy 1 opakowanie -1 komplet 4, la prairie cellular eye 3ml i to 2 sztuki 5. błyszczyk ysl lisse gloss - odcień 7 -migoczące czerwone wino ,nówka ![]() Edytowane przez tropicalpunch Czas edycji: 2008-02-18 o 02:31 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: witam i zapraszam - tylko wyższa półka
no to teraz dalej :
1 ELIZABETH ARDEN spiced green tea perfumowane mleczko do ciała 100 ml ,raz użyte, ubytek minimalny 2.CLINIQUE podkład superbalanced makeup odcień 28 light używany sporadycznie, tester 30 ml, praiw cały , ubytek niezauważalny, buteleczka w stanie dobrym 3.CLARINS kremik -fluid do cery tłustej ultra matte rebalncing lotion ultra-matifiant fluide regulateur 35 z 50 ml 4.CLARINS sun wrinkle control cream 12ml dostałam gratis do emulsji powyżej nówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
7.YSL
śliczny błyszczyk, nowy , ma jeszcze kartonik dostałam go w prezencie , ale nie mój kolor ![]() seria lisse gloss les pasteles 14 jasniutki róż , z opalizujacymi drobinkami. może coś u mnie?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Interesują mnie:
5.LACOSTE perfumowany krem do ciała , użyty raz , ale ubytek niezauważalny. zapach pour femme 50 ml, tubka trochę pokancerowana 7.YSL śliczny błyszczyk, nowy , ma jeszcze kartonik dostałam go w prezencie , ale nie mój kolor seria lisse gloss les pasteles 14 jasniutki róż , z opalizujacymi drobinkami.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Za kompakt Chanel oddam blyszczyk Estee Lauder icy pink, kilkukrotnie uzyty+mam nowiutkie dwa preparaty z zestawu Biotherm - biosource lotion 20 ml i gelee nattoyante rowniez 20 ml, moge rowniez zrobic male odpiski niektorych moich perfumowych skarbow pzdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj,wstępnie interesują mnie te dwa kosmetyki,znajdziesz coś ewentualnie w zamian?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mojego watku
![]() 7.YSL śliczny błyszczyk, nowy , ma jeszcze kartonik dostałam go w prezencie , ale nie mój kolor ![]() seria lisse gloss les pasteles 14 jasniutki róż , z opalizujacymi drobinkami. 2.CLINIQUE podkład superbalanced makeup odcień 28 light używany sporadycznie, tester 30 ml, praiw cały , ubytek niezauważalny, buteleczka w stanie dobrym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Szalenie dziękuję za zainteresowanie
![]() Aneto-w Twoim wątku wpadło mi w oczy pare rzeczy : LANCOME Juicy Tubes Plump Watermelon (blady róż),15 ml,pozostało ok.10 ml. LANCOME Juicy Tubes Plump Raspberry Sorbet (delikatny róż),15 ml,pozostało ok.10 ml. Oba błyszczyki Lancome kupiłam przeszło rok temu w perfumerii,używałam sporadycznie,częściej leżały w kuferku.Są jak najbardziej w porządku,smak,zapach taki jak być powinien.Mam chyba jeszcze oryginalne kartoniki. GUERLAIN Divinora,pojedyńczy cień do powiek 12 Poudre D`Azur,1,5 gram,ubytek znikomy. CLARINS paleta poczwórnych cieni 03 Blue Shimmers,8 gram,ubytek minimalny. ![]() DIOR puder rozświetlający Diorskin Poudre Libre,611 Iridescent Rose,transparentny,wbrew pozorom,nie ma nic różowego odcienia,16 g,ubytek minimalny.Jest kartonik.Oddam za coś super jako całość lub odsypię odpowiednią ilość. GUERLAIN Divinora paleta cieni Touche De Nacre 200,żółtego oraz różowego zostało minimalnie,na porządne wypróbowanie,natomiast zielonego i niebieskiego więcej,po 20-25%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Lalicja
![]() w Twoim wątku wpadło mi w oko to : 1. Dior - róż, odcień 883 rubis ruby, kod 4E01, otwarty nieco ponad pół roku temu, użyty kilkanaście razy 6. Lancome - Juicy Tubes, opakowanie promocyjne 7ml, nie znam nazwy koloru pochodzi z większego zestawu, nowy nieużywany, na ustach mieni się drobinkami __________________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
cziki - paletka lancome wygląda bardzo ładnie
![]() iwona - niestety nic nie wpadło mi w oko , ale jeszcze raz wnikliwie przekopię cały Twój wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jaki jest numer odcienia pudru Chanel?
![]() |
#13 |
BAN stały
|
dorota-coco mam juz ten kolor błyszczyka
![]() daisy - nie masz już tego różu zapewne ? ![]() pozdrawiam ciepło i biegnę przetrzepywać kolejne kosmetyczki i szafki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A czy za puder Chanel zechcialabys moze 27/30 ml kartonik Joop Famme klasyk?
opisy zapachu sa w KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1009 badz perfumowany olejek Truth CK 150 ml, ubytek gora 10 ml, kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
juz cytuje Ci wszystko co wytropiłam na spodzie kasetki :
spf 10 50 poudre waga 15 g teint poudre mat eclat pamiętaj że wymieniam bez gąbeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie podklad Clinique i błyszczyk YSL
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten puder jest bardzo jaśniutki,prawda?Byłabym chętna.Aha.Rozumiem,że błyszczyk jest nowy i nieużywany (nad nim jeszcze chwilkę bym pomyślała)?
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Anetko , tak puder jest jasniuteńki, a błyszczyk nówka, nawet nijak nie był testowany, prosiłam o błyszczyk przezroczysty z drobinkami , tak przezroczyście zabarwiony na różowo, transparentny, i jak odpakowałam ten to od razu stwierdziłam że to nie o to chodziło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moglabym prosic o linka jakiegos z tym pudrem? ![]() mam podklady Chanel i wiem, ze zwykle 50 to naturel, dosc ciemny bez... czy wogole jestes zainteresowana moja piatka Diora? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
generlanie bardzolubię cienie diora,muszę tylko wybadać jakie to odcienie
![]() w nocy postaram się wytropić jakiś link domojego chanel pozdrawiam ![]() aaaaa...no i w nocy postaram się wrzucić tzw dokładki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
tomama , cosik wypatrzylam
* Dior 5-Colour Eyeshadow, Pink Attitude 230, ubytek maleńki, użyte kilka razy, etui i kartonik * Lancome Color Focus Palette 4 Ombre, kolor 305, nowe * Guerlain, Divinora, Ombre Eclat Radiant Colour, nr. 12 Poude d'azur, biały opalizujący na niebiesko, użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Tak jak napisałam,byłabym chętna na puder.Błyszczyk jednak sobie daruję
![]() Swój puder Diora jednak chciałabym wymienić na sypkie pryzmy 05 lub Licidity 06.Reszta jak najbardziej byłaby do oddania.Jeśli interesuje Cię wymiana ze mną,proszę o info,co byś ode mnie chciała za sam puder ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() Interesuje mnie kompakt Chanel W zamian mogę zaproponować : CHANEL Poudre Universelle Libre nr 50 Peche zostało trochę więcej niż połowa, LANCOME Juicy Tubes nr 90 Crystal Mauve 7g nowy, CLINIQUE Brush-on cream liner 01 black honey zuzycie ok 5-10% bez pędzelka, cień ESTEE LAUDER Pure Color nr 57 Copper Pot nowy , sypki cień COLLISTAR nr 03 oro ( złoty) raz użyty, cień COLLISTAR double effect eye shadow nr 10 verde dorato raz testowany , jak nowy, PUPA eyeshadow duo nr 11, MAC pigment silver zostało ok 85%, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.