![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Paco Rabanne, NailTek, Garnier i inne
-------------------------------NIEAKTUALNE------------------------------
-------------------------------NIEAKTUALNE------------------------------ -------------------------------NIEAKTUALNE------------------------------ -------------------------------NIEAKTUALNE------------------------------ -------------------------------NIEAKTUALNE------------------------------ Witam, oto rzeczy na wymianę, których nie używam i chętnie wymienię, pozycje od 1 do 4 wymienię na coś szczególnie potrzebnego nie wszystkie kosmetyki są na zdjęciach 1. Paco Rabanne XS Pour Femme EDT 100ml zużycie widoczne na zdjeciu, jest kartonik (nosi ślady użytkowania) kod 02J25 2. Garnier – serum odbudowujące na dzień, "zastrzyk witamin" dla skóry 3. Jean-Marc_Maniatis – Liss&Loe – fr. krem do włosów niesfornych, tuba link Directions/Anwendung/Conseils d'utilisation/Gebruiksadvies: Wycisnąć z tuby 1-2 porcje kosmetyku wielkości orzecha laskowego i rozprowadzić na suchych włosach, szczególnie na ich długość i końcówki (nie przy nasadzie), gładząc je przy tym dłońmi. Nie spłukiwać (proszę się nie śmiać - to tylko tłumaczenie na polski ![]() 4. Jean-Marc_Maniatis – So clean!_Antipellicules – emulsja przeciwłupieżowa stosowana we francuskich salonach fryzjerskich, tuba 150ml, nowa Directions/Anwendung/Conseils d'utilisation/Gebruiksadvies: Wydzielamy grzebieniem przedziałek i nakładamy w tym miejscu na skórę emulsje (włosów wcześniej nie myjemy) - nałożenie ułatwia końcówka tuby, która ma kształt wąskiego dziobka. W ten sposób nakładamy preparat przedziałek po przedziałku. Po jego nałożeniu delikatnie masujemy skórę głowy opuszkami palców, a następnie pozostawiamy na 5 minut na głowie. Ostatni etap to staranne spłukanie kosmetyku. Jest to rodzaj peelingu na łupież, stosowanego we fr. salonach fryzjerskich 6. Avon Solutions - Rozświetlający krem koloryzujący SPF20, zużycie max. 40% ilości wyjściowej 7. Sake i Ryż SPA maseczka avon użyta 2 razy 8. Aquolina masełko czekoladowe w pomadce, nowe NailTek Foundation II – wg podziałki z buteleczki pozostało 3/4 (z jesienno-zimowej wymianki, używałam w grudniu 2007), konsystencja bez zarzutu, preparat działa! Najchętniej wymienię na NailTek Foundation I Avon Radiant Brunette nabłyszczające serum do włosów ciemnych, min. 50% Sunsilk- Proste włosy. Efekt żelazka. Krem ułatwiający prostowanie ok. 75/150ml Paloma- Utwardzacz do paznokci 3w1, użyty 1 raz link Oriflame – Silver Shimmer Eye Powder – cień/puder sypki do powiek o odcieniu Midnight Star (przydymiony granat z drobinkami), użyty 3 razy Zapraszam Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-03-18 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paco Rabanne, NailTek, Garnier i inne
coś u mnie za:
2. NailTek Foundation II – wg podziałki z buteleczki pozostało 3/4 (z jesienno-zimowej wymianki, używałam w grudniu 2007), konsystencja bez zarzutu, preparat działa! Niech teraz służy innym ??
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos za:
4. Jean-Marc_Maniatis – Liss&Love – fr. krem do włosów niesfornych, tuba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Wtajemniczenie
|
możliwe, ale nie wiem za co
Cytat:
Cytat:
- Alfaparf Semi di lino - Mydelko dekoracyjne Mydelko ze stoisk z mydlami na wage. Przezroczyste z zanuszonymi w srodku serduszkami. Opakowane w folie i przeiwazane wstazeczka. Idealne na prezent - Bielizna nr. 1 z postu #11 (jaki to rozmiar?) - Probki zapachow (robione): EL, Lacoste, Cacharel Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-01-09 o 17:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie:
2. NailTek Foundation II – wg podziałki z buteleczki pozostało 3/4 (z jesienno-zimowej wymianki, używałam w grudniu 2007), konsystencja bez zarzutu, preparat działa! Niech teraz służy innym 9. Oriflame – Silver Shimmer Eye Powder – cień/puder sypki do powiek o odcieniu Midnight Star (przydymiony granat z drobinkami), użyty 3 razy
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
zerkne i dam znać
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o peeling to tuba jest seledynowa nie rozowa, saszetek inneov mam nawet 16
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Cos za Garniera >>>
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na ile wyceniasz saszetki? i czy działają? ![]() którego? mam 2 w wątku... mi u Ciebie podoba sięw kolejności: - szary long z postu #7 (czy on jest nowy i jaki to rozmiar z metki?) - nowe papiloty - Taft lakier 3 razy użyty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Nie ma sprawy
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
2. NailTek Foundation II – wg podziałki z buteleczki pozostało 3/4 (z jesienno-zimowej wymianki, używałam w grudniu 2007), konsystencja bez zarzutu, preparat działa! Niech teraz służy innym 9. Oriflame – Silver Shimmer Eye Powder – cień/puder sypki do powiek o odcieniu Midnight Star (przydymiony granat z drobinkami), użyty 3 razy Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
sasetko - wkrótce dam znać
silencio - w Twoim wątku interesuje mnie krem do szybkiego pedicure, poczytam o Soraya Beauty Creator Body sweetmadijka - możliwe, ale nie wiem za co |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mi wpadł w oko jedynie: 3. Garnier_Nutritionist – serum odbudowujące na dzień, "zastrzyk witamin" dla skóry (omega 3+6), zawiera wyciąg z kiwi, wygładza, matowi, dostarcza poszarzałej cerze witamin i magnezu, pięknie pachnie, higieniczne opakowanie: butelka z pompką 40ml (z kartonikiem) a może masz coś jeszcze fajnego do skóry tłustej?
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że rzeczy są warte ponad 40 zł (tą PUR BLANCA mogę w sumie też dorzucić bardziej jako gratis do wymianki)
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie oddałabyś: - Garnier_Nutritionist – serum - 2stopniowy peeling Czysta Skóra Garnier za: - błyszczyk ORIFLAME - żel ESPRIT - 25% PUR BLANCA - 2 filmy zgrane na płytce DVD w systemie DiVX - Das Experiment i Lola rennt (wersje z polskimi napisami)
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam pewnosci, że moj komp. odczyta filmy nagrane w takim systemie, jakiś czas temu jedna wizażanka przyslala mi płytke nagraną w dziwnym systemie i niestety do tej pory nie poznałam jej zawartości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie
- avon foot works zluszczajacy krem do stop zawierajacy naturalny pumeks,75ml,zuzycie 5% ale on jest w zestawie i wymiana na 1 rzecz się nie kalkuluje ![]() jestem w trakcie tworzenia mojej wish list, moze cos z niej masz (np. peeling kawowy aquolina, DAX Cosmetics LIFT-BUM-UP i podkład Cashmere piaskowy beż, bourjois czekoladka (ale tylko biała), inneov itd...) nie musza to być rzeczy nowe, ważne żeby mi się w najbliższym czasie przydały ![]() pozdrawiam Dziewczyny, które czekają na moją decyzję - postaram się odezwać w miarę szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o system DiVX, to odbiera go raczej każdy komputer, a dokładniej programy komputerowe do czytania filmów (ale to kwestia jakiś kodeków zawartych w tych programach). Problem może być tylko z DVD przy telewizorze, bo nie wszystkie czytają DiVX. Waga mnie nie interesuje, bo jakby co to potrzebuje raczej elektroniczną.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
na pewno program All Player czyta DiVX!
![]() |
#29 |
BAN stały
|
podoba mi sie:
3. Garnier_Nutritionist – serum odbudowujące na dzień, "zastrzyk witamin" dla skóry (omega 3+6), zawiera wyciąg z kiwi, wygładza, matuje, dostarcza poszarzałej cerze witamin i magnezu, pięknie pachnie, higieniczne opakowanie: butelka z pompką 40ml (z kartonikiem) 6. Garnier Skóra muśnięta słońcem do jasnej karnacji, 50ml, nowy (bez pudełka) 9. Oriflame – Silver Shimmer Eye Powder – cień/puder sypki do powiek o odcieniu Midnight Star (przydymiony granat z drobinkami), użyty 3 razy 10. Avon Solutions - Rozświetlający krem koloryzujący SPF20, zużycie max. 40% ilości wyjściowej 11. Avon – Radiant Brunette nabłyszczające serum do włosów ciemnych, min. 50% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Mam windows media player, odczyta?
![]() sweetmadijko, Podobają mi sie w kolejności: 1. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5992310 2. puder w pedzlu polyskujacy NO7 prawie cały 3. wkładki higieniczne CAREFREE (nowe) 4. Avon Senses WINTER WARMTH 5. 2 próbki szamponu elseve loreal w moim wątku nie ma już Silver Shimmer Eye Powder jeśli jesteś zainteresowana wymianką, to napisz jak ją widzisz (co za co) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.