![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
avon, garnier, dax cosmetics...
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie! ![]() opakowanie 150 ml link na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5494 Raz go użyłam na nogi,ale jakoś nie mogę się przekonać , żeby nałożyć go na całe ciało, a głupio bym wyglądała będąc do połowy opalona ![]() Jak już pisałam, wysmarowałam sobie tylko raz nogi, więc bardzo mało się zużyło. poziom płynu jest równy górnej krawędzi nalepki na opakowaniu. data ważności: 12.2007 mogę dorzucić jedną saszetkę depilatora dla wszystkich partii ciała w kremie nawilżającym, Express Velvet skin, vipera cosmetics data ważności: 10.2007 pojemność-25ml ![]() ![]() perfumy zamienię tylko na inne ![]() interesują mnie kosmetyki, książki , płyty,dodatki, właściwie to po prostu napiszcie, co chciałybyście ewentualnie oddać w zamian ![]() Uwaga! dostęp do internetu mam tylko od czwartku po południu do niedzieli po południu, z tego względu, że wtedy jestem w domu! Wysyłka będzie jednak natychmiastowa,zaraz po dogadaniu się ![]() ponieważ nie mam jeszcze żadnego punktu w indeksie przekupki, to mogę podać moj nick na allegro, sprawdzicie sobie moje komentarze ![]() pozdrawiam ![]()
targowisko: książki ciuchy Pain is inevitable, suffering is optional. blog kulinarny ![]() Edytowane przez ewelinka_111 Czas edycji: 2008-09-19 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: DAX COSMETICS-samoopalacz
dokładka:
puma jamaica woman dezodorant 150 ml ,niestety nie ma daty użyteczności, kupiony jakieś 3-4 lata temu, wg mnie pachnie normalnie,ale nie wiem do kiedy może być ważny, trudno ocenić jakie jest zużycie,ale myślę, że zostało ok połowy, może więcej ![]() ![]() Swiss army -perfumy ,eau de toilette, 3,4 fl oz 100ml, natural spray vapovisator, z pudełkiem, dwa razy psiknięte dla sprawdzenia zapachu, nie widać zużycia matujący podkład kryjący AA make up, oceanic cosmetic, kolor 2 piasek, bezzapachowy do cery tłustej i mieszanej, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, ważny do 07.2007, pudełko 30ml,zostało ok połowy
targowisko: książki ciuchy Pain is inevitable, suffering is optional. blog kulinarny ![]() Edytowane przez ewelinka_111 Czas edycji: 2007-03-18 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dokładam:
- Aloesowy peeling do twarzy z kiwi (Avon, Naturals, Aloe Exfoliating Facial Scrub with Kiwi) stronka na KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1921 ważny do: 28.03.07, opakowanie 200ml, zostało ok 3/4 opakowania ![]() -henna do brwi delia cosmetics, kolor czarny, zostało ok 3/4 fiolki +3/4 tabletki paratlenonu, ważna do 06.2008
targowisko: książki ciuchy Pain is inevitable, suffering is optional. blog kulinarny ![]() Edytowane przez ewelinka_111 Czas edycji: 2006-12-16 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie???
- Aloesowy peeling do twarzy z kiwi (Avon, Naturals, Aloe Exfoliating Facial Scrub with Kiwi) Mam na wymianę samoopalacz w piance dax cosmetics opakowanie 150 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: avon, garnier, dax cosmetics...
a moze u mnie cos za dax-a
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156951 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zobacze co macie i jak coś mnie zainteresuje to odpisze
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
up
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
up.
dokładka będzie jak będę następnym razem w domu ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dot.: avon, garnier, dax cosmetics...
[quote=ewelinka_111;314122 1]Witam serdecznie!
Mam na wymianę samoopalacz w piance dax cosmetics opakowanie 150 ml link na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5494 Raz go użyłam na nogi,ale jakoś nie mogę się przekonać , żeby nałożyć go na całe ciało, a głupio bym wyglądała będąc do połowy opalona ![]() Jak już pisałam, wysmarowałam sobie tylko raz nogi, więc bardzo mało się zużyło. poziom płynu jest równy górnej krawędzi nalepki na opakowaniu. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
odpowiedziałam u Ciebie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie masz nic jeszcze poza watkiem z kosmetykow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() buzichocho odpowiedziałam u Ciebie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Swiss army, samoopalacz Dax i czarna henna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ehh..sama nie wiem bo maseczka ta maseczka kosztuje 80zł, lipfinity 45zł, coś bym jeszcze dorzuciła i mysle ze byłoby ok za Twoje perfumki, bo za sam samoopalacz dax który kosztuje 17zł chyba nie bardzo mi sie opłaca...no nie wiem a Ty co o tym myslisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
no myślałam raczej o tym pudełku co zostalo 25% maseczką,ale fakt, nie oplacalo by Ci się nawet wtedy, moze pozniej jak stworze swoj watek z ciuszkami to sie jakos dogadamy
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mogłabym wymienic pomadke lipfinity za samoopalacz dax, tylko musiałabyś cos wtedy dorzucic( moze jakis zelik masz, krem do twarzy? albo cus z listy?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
niestety z listy nic nie mam, a wszystkie moje kremiki, żele do twarzyczki używam,albo oddaje bratu
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
czyli chyba nici z naszej wymianki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
chwilowo chyba tak,ale zapraszam do odwiedzania strony z ciuszkami , postaram sie ja uzupełniać
![]() http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3993749& posted=1#post3993749
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
narazie z ciuszkow nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.