![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Orsay, Reserved i inne:)
Nieaktualne
Witajcie ![]() ![]() ![]() Do oddania: Reserved dżinsy, rozmiar 27/32, ciemno niebieskie, bardzo ładne, stan db+ Orsay krótkie spodenki, pasują do kozaków, nowe ale bez metek, lekko zwężane, kolor granatowy w delikatne białe prążki. Rozmiar 36 wymienione Sisley bluzeczka w kolorze biskupim( chyba ![]() Gatta brązowa bluzeczka z długim rękawem. Zakupiona niedawno miałam ją zaledwie 3 razy, stan bdb. Piękna podkoszulka z motywami antycznymi z syntetycznej tkaniny, rozmiar S, stan bdb Top brązowy, wycięte metki ale to chyba Gatta, rozmiar XS,S, stan bdb Pasek kwiat, czarny kusząco podkreśla kobiecość ![]() Pasek pleciony w kolorze brązu, miękki, dopasowuje się do sylwetki, stan db- wymieniony Zestaw bielizny w rozmiarze 75 A, 70B, Triumph, Lejaby- używane, oraz nowe( tylko mierzone) pończochy samonośne beżowe, torebeczka nowa wymienione Orsay rybaczki jeansowe, rozmiar 36( dość duże 36), kupione w zeszłym roku. Stan bdb- Orsay golfik turkusowy, rozmiar s, stan db+ Spodenki dżinsowe, bardzo ładne jednak mają mało widoczną plamkę na jednej nogawce, biodrówki rozmiar 36( oddam jako dodatek do wymiany) Trol naszyjnik, srebrno czerwony, zrobiony z broszki, pięknie sie prezentuje ![]() Trol szaliczek przepiękny, blado różowy, słodki, stan db+ Solar szaliczek i czapeczka, styl uniwersalny, kolor-ecru, stan bdb Malinowe rękawiczki, imitacja skóry, rozmiar s,stan bdb wymienione YES, srebrne kolczyki wymienione Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2008-02-23 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Orsay, Reserved i inne:)
Pasek, kolor brąz, skóra ekologiczna, lekkie naddarcie "skóry" na klamrze
Futro z barana prawdziwe, farbowane ![]() ![]() Czapka czerwona ,nowa Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2008-02-19 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6453446
odp u mnie. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej jaka jest długość nogawki od kroku spodni reserved?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz, podoba mi się Super kwiecista bluzeczka z krótkim rękawem wiązana w talii!!tylko za cos super ekstra !!
![]() Na ramiaczkach rózowa PUMA,rozmiar L 2.na ramiaczkach czerwona REEBOK,rozmiar M 3.Niebieska z krótkim rekawkiem REEBOK ,rozmiar M 4.Biała bluzeczka DIVIDED z czerwonym napisem.Nieco dłuzsza.Rozmiar S ale M tez wejdzie Super kwiecista bluzeczka podoba mi się najbardziej, mogę Ci dodać do niej czarną torebkę NEW YORKERA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Coś u mnie za Orsay krótkie spodenki, pasują do kozaków, nowe ale bez metek, lekko zwężane, kolor granatowy w delikatne białe prążki. Rozmiar 36?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ok , a pokarzesz mi zdjecia torebki z NY
![]() rózowa puma i biała divided powinny byc bez skazy (w pumie nie bylam ani razu) ,tylko musze sprawdzic te reeboka
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6453412
znajdziesz cos za nie? prosze o odp u mnie ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6453446 prosze o wym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Tak to zdjęcie tej torebeczki, jest naprawdę bardzo ładna. Nosi pewne ślady użytkowania, ale ogólnie jest w dobrym stanie. Ma lekko starte rogi ilekko pęknięte rączki( nie jest to skóra). Ogólnie wygląda bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
HEJ ,to zdjecie tej torebeczki ?jezeli tak to mi sie podoba
Mozemy zrobic tak : twoje spodenki + torebka za moja bluzeczka (az mi zal jej oddawac ![]() Pasuje Ci taka wymianka ?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a widac to strasznie podczas noszenia ?? o te rogi mi chodzi,czy sa jakos bardzo starte ?
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6453412
znajdziesz coś u mnie za te spodenki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.