|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Fajne to i owo na wymianę: MAYBELLINE, INGLOT, ORIFLAME, MISS SPORTY, YVES ROCHER:))
WĄTEK ZAMKNIĘTY, WYMIANA ZAKOŃCZONA!!!
Witam Wizażanki! ![]() Chętnie wymienię następujące produkty (moje nietrafione zakupy lub niechciane prezenty) ![]() 1) szampon koloryzujący DELIA Color Tone, kolor nr 9 czarna kawa, ważny do 10. 2009 r.; NIE MA, WYMIENIONY 2) tusz do rzęs MAYBELLINE Intense XXL, kolor czarny - extreme black, ważny do 01. 2010 r. , świeży, użyty 2 razy; - NIE MA, WYMIENIONY 3) woda toletowa ORIFLAME Sun, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z zapachem wszystko w porządku, z 30 ml flakonika zostało 3/4;- NIE MA, WYMIENIONA 4) profesjonalny cień do powiek INGLOT, kolor perłowy nr 40 (taki złoty beż), bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z cieniem wszystko w porządku, stopień zużycia niewielki - na środku nieznaczne "wgłębienie", naprawdę jest go jeszcze baaardzo dużo ![]() 5) puder rozświetlający do twarzy i ciała ORIFLAME Instant Sun, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z pudrem wszystko w porządku, zostało 3/4 opakowania, opakowanie troszkę porysowane, to jest właśnie ten produkt: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...y-i-ciala.html - NIE MA, WYMIENIONY 6) kula do kąpieli FLORESCENCE, zapach wg mnie kwiatowy, nie wiem nic na temat jej właściowści gdyz dostałam ją w prezencie, ale wygląda jak coś takiego:http://www.mydlandia.pl/p276-Kula-do-kapieli-rozana.htm ;NIE MA, WYMIENIONA 7) maść cynkowa AFLOFARM, ważna do 03.2010, z tubki 20g zostało troszkę mniej niż 1/2; 8) woda toaletowa YVES ROCHER Ode a' l'amour, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z zapachem wszystko w porządku, z 50 ml flakonika zostało troszkę mniej niż 1/2; - NIE MA, WYMIENIONA 9) używany depilator PHILIPS Satinelle Vitesse, w 100% sprawny i bezawaryjny,do oddania mam cały komplet, tj.: depilator, przewód zasilający, instukcja obsługi, tylko na obudowie depilatora w jednym miejscu małe peknięcie - w niczym nie przeszkadza;- NIE MA, WYMIENIONY 10) tusz do kresek MISS SPORTY Fabulous Glam Liquid Eye Liner, kolor czarny - 001 ebony black, świeży, użyty 2 razy. Zachęcam miłośniczki delikatnych kresek, zwłaszcza, że w KWC eliner ma dobrą opinię https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-kresek.html NIE MA, WYMIENIONY 11) matujący podkład kryjący do cery tłustej i mieszanej Oceanic AA Make Up, kolor nr 1 kość słoniowa, ważny do 10.2009 r., zostało go niedużo (ciężko stwierdzić ile dokładnie bo opakowanie nieprzezroczyste) ale napewno na tyle żeby przetestować ![]() Za powyższe produkty szukam: pogrubiającego tuszu do rzęs (czarnego), elinera, który tworzy wyraźne, grubsze kreski (czarnego) oraz czegoś bliżej nieokreślonego co akurat mi się spodoba ![]() rzeczy wymienione są zaznaczone na szaro Z powodu notorycznego braku czasu zależy mi na szybkiej wymianie tego watku, rozpatrzę wszystkie propozycje wymianek ![]() WYMIANKA: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240688 Edytowane przez annie2203 Czas edycji: 2008-04-11 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fajne to i owo na wymianę: MAYBELLINE, INGLOT, ORIFLAME, MISS SPORTY, YVES ROCH
cos u mnie za:
8) woda toaletowa YVES ROCHER Ode a' l'amour, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z zapachem wszystko w porządku, z 50 ml flakonika zostało troszkę mniej niż 1/2; 9) używany depilator PHILIPS Satinelle Vitesse, w 100% sprawny i bezawaryjny,do oddania mam cały komplet, tj.: depilator, przewód zasilający, instukcja obsługi, tylko na obudowie depilatora w jednym miejscu małe peknięcie - w niczym nie przeszkadza; 3) woda toletowa ORIFLAME Sun, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z zapachem wszystko w porządku, z 30 ml flakonika zostało 3/4; ?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fajne to i owo na wymianę: MAYBELLINE, INGLOT, ORIFLAME, MISS SPORTY, YVES ROCH
Coś u mnie za tusz do rzęs MAYBELLINE Intense XXL, kolor czarny - extreme black, ważny do 01. 2010 r. , świeży, użyty 2 razy; profesjonalny cień do powiek INGLOT, kolor perłowy nr 40 (taki złoty beż), bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z cieniem wszystko w porządku, stopień zużycia niewielki - na środku nieznaczne "wgłębienie", naprawdę jest go jeszcze baaardzo dużo; kula do kąpieli FLORESCENCE, z, woda toaletowa YVES ROCHER Ode a' l'amour,?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja mam eyeliner
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
woda toaletowa YVES ROCHER Ode a' l'amour, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z zapachem wszystko w porządku, z 50 ml flakonika zostało troszkę mniej niż 1/2
jeszcze to bym chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
HEJ ZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA:
4) profesjonalny cień do powiek INGLOT 9) używany depilator PHILIPS Satinelle Vitesse 5) puder rozświetlający do twarzy i ciała ORIFLAME Instant Sun
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tusz do rzęs MAYBELLINE Intense XXL
to jeszcze mnie interesuje
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
tusz do rzęs MAYBELLINE Intense XXL
i puder oriflame mnie interesuja ![]() bardzo mi zalezy ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kurcze róż zamienie tylko na inny róż
![]() A na skórze jest wg. mnie chłodny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hmm widze,zemuia zrezygnowala wiec jest tusz maybelline i puder do ciala oriflame czy nie?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czerwona spodnica
Skład: 98% cotton 2% lycra ( materiał rozciągliwy) Wymiary: Szerokość: - pas 36x2 cm - biodra 48x2 cm - dół 46x2 cm Długość: - spódnicy 56 cm - rozporka 13 cm Zielona rozmiar z metki 38: Wymiary:
Szerokość: - pas 35x2 cm - biodra 48x2 cm - dół 50x2 cm Długość: - spódnicy 52,5 cm - rozporka 16 cm bezowa: Wymiary: Szerokość: - pas 37x2 cm - biodra 52x2 cm - dół 76x2 cm Długość: - spódnicy 73 cm Spodnie brązowena kancik w paseczki 42: Wymiary: Szerokość: - pas 40x2 cm - biodra 50x2 cm - dół nogawki 29x2 cm Długość nogawki : - wew 103 cm - zew 77 cm
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
moge oddac :
zakiet czerwona bezowa od ciebie bym chciała: 8) woda toaletowa YVES ROCHER Ode a' l'amour, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z zapachem wszystko w porządku, z 50 ml flakonika zostało troszkę mniej niż 1/2; 9) używany depilator PHILIPS Satinelle Vitesse, w 100% sprawny i bezawaryjny,do oddania mam cały komplet, tj.: depilator, przewód zasilający, instukcja obsługi, tylko na obudowie depilatora w jednym miejscu małe peknięcie - w niczym nie przeszkadza; pasuje ci?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
9) używany depilator PHILIPS Satinelle Vitesse, w 100% sprawny i bezawaryjny,do oddania mam cały komplet, tj.: depilator, przewód zasilający, instukcja obsługi, tylko na obudowie depilatora w jednym miejscu małe peknięcie - w niczym nie przeszkadza;
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a mogłabym prosic o fotki depilatora + tej wady
no i fotke flakonika wody toletowej ORIFLAME Sun ( tak zebym widziala ile zostało) ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie widze - moglabys zrobic w dziennym swietle ( ja zawsze robie na parapecie, bo tez mam beznadziejny aparat) i tak z bliska jakby dalo rade.
sorka ze tak katuje
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
coś u mnie za depilator
moje : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241294 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241936 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
No to jakby co to się odezwij. Czekam
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wiec bym była chetna na wymiane
moje: zakiet czerwona bezowa za twoje: 3) woda toletowa ORIFLAME Sun, bez kartonika - stąd nie wiem jaka data ważności, z zapachem wszystko w porządku, z 30 ml flakonika zostało 3/4; 9) używany depilator PHILIPS Satinelle Vitesse, w 100% sprawny i bezawaryjny,do oddania mam cały komplet, tj.: depilator, przewód zasilający, instukcja obsługi, tylko na obudowie depilatora w jednym miejscu małe peknięcie - w niczym nie przeszkadza; https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6883159 i w zwiazku z tym ze masz mniej przekupek ode mnie to czy mozemy sie umowic ze wysyłasz jako 1 a ja zaraz jak dostane paczke od ciebie. jezeli sie zgadzasz to podam adres na pw
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Na razie podziękuje za wymiane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
bardzo chetnie sie wymienie
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
to zarezerwuj mi te rzeczy, a ja wieczorkiem dokladnie zmierze koszule i jutro dam znac (w domku nie mam netu). co do ich stanu to ocenia na bardzo dobry
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
wymiary koszulki:
dlugosc rekawa: 48cm szerokosc w biuscie: 52cm to co z wymianka? ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
szerokosc w biuscie to od jednej pachy do drugiej, musisz to pomnozyc razy dwa
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
a jakie masz te kolczyki kola? male, srednie czy duze?
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
to jakbys widziala nasza wymianke?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.