![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Insolence, Armani, srednia i wysoka polka
Witam ponownie na Targowisku
![]() Tym razem chcialabym wymienic kilka nieudanych prezentow, sa to perfumy od mojego TZ recze za ich oryginalnosc. Jestem we Francji aktualnie w Polsce bede pod koniec miesiaca, mozemy wysylac teraz lub poczekac do maja. nieaktualne1.Guerlain, Insolence. 40ml, sklada sie z dwoch malych flakonikow 20ml, i pieknego atomizera guerlain taka wersja do torebki. W katoniku, psikniety moze 3 razy. 2.Emporio Armani WHITE FOR HER biala buteleczka z czerwonymi napisami, 30ml, psiknelam chyba 10 razy i to takie male psiki, zeby zrobic przyjemnosc TZ ktory ofiarowal mi laskawie perfuly na walentynki nie znajac mojego gustu niestety. Jest to limitowana edycja A SPECIAL EDITION DESIGNED TO HELP ELIMINATE AIDS IN AFRICA ![]() 3. Lancome O de Lancome 50ml, jeden psik, prezent od cioci TZa, nietrafiony. 4.Biotherm, Deo Pure antiperspirant stick. 40 ml uzyty kilkanascie razy ale wole jednak spraye. 5.Bourjois, effet Lumiere, les Naturals, zuzycie na fotce, zgubilam pacynke, ktora zreszta i tak do niczego sie nie nadawala. 6.Inglot, under Make Up Base 10 ml, zuzycie na fotce. 7.Clarins i Dior probka tremu brazujacego i kremu nawilzajacego dodam jako gratis, sa lekko uzywane. 8.Bourjois tusz Talons Alguilles, czarny, mokry i swiezy, okolo 70procent. 9.chanel blyszczyk Levres Scintillantes kolor 109 Big Bang, zuzycie okolo 20 procent. 10.BIOTHERM podklad tester SENSE MATTE, nawilzajaco matujacy, filtr SPF 15, kolor 120, 30ml, uzyty nie wiecej niz 10 razy ale czasem go uzywam, wiec prosze pytac, najchetniej wymienie na podklad do cery suchej lub puder. Ale niekoniecznie, jak dobrze nawilze buzie nie jest zly ![]() Reszte kosmetykow dorzuce pozniej ![]() Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2008-04-08 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Insolence, Armani, srednia i wysoka polka
Cytat:
Z podkladow ok 1/4 buteleczki Estee Lauder Double Wear kolorek Pale Almond + korektor z tej serii medium 03 + to co w watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246206 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie, cos za insolence?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może cos znajdziesz za Emporio Armani ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Interesuje Cię nowy Tumulte Ch. Lacroix 50 ml za Insolence?
![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-04-04 o 15:47 Powód: dwie literówki w jednym zdaniu ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245516
wklejam mój wątek.Interesuje mnie Insolence i Armani |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok ![]() Z góry jednak uprzedzam,że pryzm chyba nie oddam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Dorotie85 dziekuje Ci, niestety nic nie znalazlam.
marea, podobaja mi sie cienie Clinique, ale wymiana tylko na inne cienie, wiec trudno ![]() gosia 197, doma, taiwa, ragutka i pola_ niestety nic ![]() hathayoga i vilandro podobnie nic ![]() Przykro mi bede wybredna, poszukuje podkladu do suchej cery, pudru, niektorych zapachow. Poza tym jakiegos fajnego pudru brazujacego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie, zastanowie sie jeszcze i dam znac do jutra, a moze wpadne do perfumerii obok i sprawdze kolorki, jesli beda je mieli.... Bedziemy w kontakcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
może cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie maskara Fatal i puder brazujacy, ale wydaje sie byc bardzo ciemny?
A co u mnie Ci sie spodobalo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
maskara juz nie aktualna, a puder jest bardzo naturalny, to po prostu efekt zdjecia, na twarzy wyglada delikatnie ładnie brazuje, nie robi plam, faktycznie profesjonalny, ale ja lubie takie z drobinkami, a ten nie ma dlatego chcę wymienić. Mnie u Ciebie podoba sie emporio
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moze os u mnie za insolence lub armaniego
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
T1 Naturel Doré ST2 Hâlé ST3 Bronzé I mowisz ze nie ma zadnych drobinek, a jak jest z nakladaniem? jak pomazesz po nim pedzlem to tworzy sie taki pylek czy raczej grubsze granulki? wybacz jestem marudna ale juz wiele razy nacielam sie an rozne buble, ale zaraz sobie poczytam na francuskim wizazu opinie o nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
podoba mi sie Armani i Lancome z pielegnacji wlosow mam 750 ml butlę L'oreala szampon, zapomniałam nazwy dokładnej i mam ją na końcu języka...przypomnę sobie i dopiszę mam dużo rzeczy poza wątkiem,ale nie wiem czego konkretnie szukasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.