|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatki karolinki...Zapraszam!!!!
Podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy...
Kosmetyki nr.10,11,19 i 28 ![]() i jeszcze zagladalam do starego watku- tam byl taki fajny blyszczyk color trend - czy jeszcze go masz??
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Juz pisze... nie zawsze mam czas bo swieta i wogole... blyszczyka i lierac nie mam juz poszly w swiat... z lierac mam jeszcze podklad, co do ozdob do paznokci mam ich naprawde duzo, jakies kwiatki, kolka, brokaciki, nitki itd to bysmy musialaby sie dogadac bo trudno jest wszystko sfotografowac
![]() Fotki probek i balsamu masz na dole, mam jeszcze peeling iwostinu jakby cie interesowal i krem emulsje matujaca tez z iwostinu ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mzoe u mnie cos za te rzeczy?
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od Ciebie ewentualnie tylko balsam i te ozdoby na paznokcie by mnie interesowaly...moze peeling... majula- no podobaja mi sie u Ciebie pewne kosmetyki...znalazlam fotki w necie i powiedz mi, czy to sa na pewno te, ktore Ty masz? Czy te 2 rzeczy zgodzilabys sie oddac za opaske,korektor i zel do skorek?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wiec tak peeling sie zgadza a kremowy peeling jest z mineralami morskimi beztluszczowy
ja wogole przepraszam za brak zdjec ale nie mam aparatu poki co ![]() ![]() a ten peeling to ma ubytek ok 20% +/- bo tera zjak sie patrze na niego to tak wychodzi jak by nie pasowalo to dolorze cos z ato ze sie pomylilam w tych % ![]() ten kremowy peeeling jest niebieski z mikrogranulkami takimi jak zel ![]() ![]() a z checia oddam te rzeczy ![]() za wprowadzenie w bald jestem gotowa dodac do paczki pelno wartosciowy produkt np podklad AA matujacy bezapachowy kryjacy zodtalo ok 30% kolor piasek data waznosci 09,2008 bo by mi to spokouje nie dawalo ze ktos moze byc pokrzywdzony w kazdym razie ja paczki wysle dopiero po sweiatch jak cos a teraz Zycze Zdrowych Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2007-12-22 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dezodorant Adidas Fresh Vibes for women - cały!!!
Błyszczyk do ust z refleksami Lovely - ok połowa za te wkladeczki i zel tylko ze zelu jes tak ok 55 % ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Opaska Oriflame, zel do skorek i korektor leca do majuli, a dezodorant adidas i błyszczyk do sweetmadijki
![]() Dziewczyny dzis Wam wyslalam paczki!!Czekam na Wasze!! A moze ktos cos jeszcze przygarnie??
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2007-12-28 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dokładkę w 1.poście i serdecznie zapraszam!!!
![]() Te rzeczy oddam w większości za drobiazgi ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Balsam Johnson's Holiday Skin Body Lotion Night 250ml/zostało ok.1/3 oddam za drobiazg Błyszczyk do ust - nie wiem jaka firma(na fotce) ten w tubce czy ten drugi? Szminka Walentynka Avon Color Trend - użyta parę razy Rexona women biorythm-antyperspirant-caly!! odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie błyszczyk mnie nie interesuje... sól tez nie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6044405 Adidasa - dezodorant Johnsons - Holiday skin Cień do powiek podwójny-kolory liliowy i ciemny róż- prawie całe!!! Krem pod oczy Ziaja -zmniejsza obrzęki i rozjaśnia cienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Re: Ostatki karolinki...Zapraszam!!!!
zastanawiałam sie nad naszą wymianką, ale musiałabyś znaleźć więcej rzeczy w moim wątku, bo tyle co zapłacimy za przesyłke to kupisz sobie nową odżywke fructis;/
jakbys jednak znalazła więcej w moim wątku to powtarzam co interesuje mnie u ciebie Balsam Johnson's Holiday Skin Body Lotion Night 250ml/zostało ok.1/3 oddam za drobiazg Szminka Walentynka Avon Color Trend - użyta parę razy Rexona women biorythm-antyperspirant-caly!! i moze te kosmtyczki ale musiałaby dodac fotki. to czy za te WSZYSTKIE rzeczy wynajdziesz cos w moim wątku?? ( nie mam żadnych kosmetyków poza) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Odzywka do wlosw, balsam Holiday Skin oraz ksiazka "Dzis 13, jutro 30" leca do czarnej maciejki
![]() Ktos sie jeszcze czyms z moich rzeczy zainteresuje??Zapraszam!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.