|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Max Factor, Lirene i inne do opalonej buzi:)
NIEAKTUALNE
Hej, mam na wymiankę pare kosmetyków kolorowych do opalonej cery 1. Max Factor Lasting Performance odceń 112 caramel, uzyty raz<nieaktualne> 2. Lirene, podkład kryjący, odcień 6- opalony, raz uzyty<niekatualne> 3. Kuleczki brazujące Sensique, uzyte pare razy 4.PUDER PRASOWANY Z JEDWABIEM EVELINE KOLOR SAND , CIEPŁY BEŻ, ETUI Z LUSTERKIEM 5 Podkład matujący w musie avon, odcień cream, uzyty dwa razy. Chętnie wymienię te rzeczy na dobry jasny podkład do tłustej cery, żel lub maseczki do cery tłustej lub antycellulity ![]() PS. Mam tez torbe garniera, dostałam w prezencie do farby do włosów ![]() ![]() oraz: Łagodzące mleczko po opalaniu w sprayu Kolastyna, uzyte kilka razy, ubytek góra 30%- idealne po solarium! Ziaja 100% Pielęgnacji, bioaktywny krem- rewitalizacja i rozświetlenie, do cery tłustej i mieszanej. Uzyty dwa razy krem nawilzający na noc OLAY, mam go z wymianki, ale boje sie go uzywać bo jest silnie perfumowany a ja mam teraz strasznie podatna na wszelkie uczulenia skórę. Zużyty jest w ok.30%. Hean, Aroma Garden, maseczka relaksująco- odzywcza ryz inków, z wymiany, jest ponad połowa na moje oko Garnier krem czysta skóra A, jest go ok.1/4, ale pewnie trochę więcej- oddam za drobiazg Garnier krem- żel Czysta skóra A na noc, jest około połowy Pozdrawiam ![]()
" I've been a martyr for love And I will die in the flames As I draw my last breath As I'm closing on death I will call out your name.. " ![]() ![]() 10-11. 02. 2010 Łódź Arena Edytowane przez Poohatka Czas edycji: 2008-10-23 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Max Factor, Lirene i inne do opalonej buzi:)
odpisałam u Ciebie
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Emi, a czym u mnie jestes zainteresowana? Watek z linku w podpisie jest juz niekatulany? Pzodrawiam
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej, zaglądajcie
![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
sluchaj boje sie jednak ze ten max facotr bedzie dla mnie za ciemny ale bardzo podobja mi sie kuleczki sensique brazuje uzywam ich i jestem bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
heeeej, nic nie chcecie?:P nie będę wybredna
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.