|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jak zetnąć?
hmm ... mam taki mały problemik nie wiem czy zrobić sobie fryzurkę emo taką np jak ta
ale boję się że będę dziwnie wyglądać xD wiecie nie wiem czy będzie mi pasowała ![]() pomoście mi ^^ plz ![]() a tu zdjęcie jak ja wyglądam : ![]() Jak myślicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak zetnąć?
według mnie, fajna fryzurka... tylko, ze jak Ci się kręca włoski, to będziesz musiała prostować...
według mnie będzie pasowała
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Tak szczerze to nie wyobrażam sobie Ciebie w takiej fryzurce :/
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
ja też sobie nie wyobrażam
będzie to dla Ciebie jak widać radykalna zmiana którą dokładnie bym przemyślała, może znajdź jakąś fryzurkę emo dla włosów kręconych żebyś nie musiała codziennie katować ich prostownicą? |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
no jeśli "zetnąc" a nie "ściąć" to na pewno będzie pasowało
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
nie zawsze młode ossby, które być może urodziły sie w innym kraju niż ojczysty, potrafią pisać poprawnie po polsku, wiec nie wiem po co ta uszczypliwość?
wack3rmadzia, jeżeli chcesz mieć taka dokładnie jak na focie to faktycznie musisz użyć zawsze prostownicy, ale fryzura jest jak najbardziej dla Ciebie oki, pamiętaj wtedy o dobrym odżywianiu wlosow, stosowaniu przed każdym prostowaniem środków wspomagających i na koniec serum , jak opisujemy w watkach o prostowaniu wlosow mozesz tez zrobić jaśniejszy kolor , albo tylko pasemka..
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez uwazam ze taka fryzurka pasowalaby do Ciebie
![]() Ja sie odwazyłam i powiezyłam mojaj mamie(pielegniarce nie fryzjerce ) moje długie włoski zeby mi obciela tak jak na fotce ponizej i jestem bardzo zadowolona i z tego ze jej sie udalo tak obciac i z tego ze mi pasuja dodam ze mam falowane włosy a po obcieciu sa bardziej proste na noc robie kucyk na czubku glowy i rano po rozczesaniu włoski fajnie sie układaja takze zachecam do zmian.Odkryłam jeszcze preperat do wygładzania włosów z Golldwel i faktycznie sa bardziej proste. |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Gaga
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
moja mamcia -skarb , tez potrafiła cudeńka z włosami robić...no oprócz jednej fryzki, takiej na garnek w podstawówce ,mnie tak raz obcięła... ale tak normalnie to naprawdę , upinała włosy w mig i na rożne sposoby, farbowala itp.. może mam to po niej
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

(10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg