|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
jak zetn±æ?
hmm ... mam taki ma³y problemik nie wiem czy zrobiæ sobie fryzurkê emo tak± np jak ta
ale bojê siê ¿e bêdê dziwnie wygl±daæ xD wiecie nie wiem czy bêdzie mi pasowa³a ![]() pomo¶cie mi ^^ plz ![]() a tu zdjêcie jak ja wygl±dam : ![]() Jak my¶licie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Dot.: jak zetn±æ?
wed³ug mnie, fajna fryzurka... tylko, ze jak Ci siê krêca w³oski, to bêdziesz musia³a prostowaæ...
wed³ug mnie bêdzie pasowa³a
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 224
|
Tak szczerze to nie wyobra¿am sobie Ciebie w takiej fryzurce :/
|
|
#4 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 760
|
ja te¿ sobie nie wyobra¿am
bêdzie to dla Ciebie jak widaæ radykalna zmiana któr± dok³adnie bym przemy¶la³a, mo¿e znajd¼ jak±¶ fryzurkê emo dla w³osów krêconych ¿eby¶ nie musia³a codziennie katowaæ ich prostownic±? |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 695
|
no je¶li "zetn±c" a nie "¶ci±æ" to na pewno bêdzie pasowa³o
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
nie zawsze m³ode ossby, które byæ mo¿e urodzi³y sie w innym kraju ni¿ ojczysty, potrafi± pisaæ poprawnie po polsku, wiec nie wiem po co ta uszczypliwo¶æ?
wack3rmadzia, je¿eli chcesz mieæ taka dok³adnie jak na focie to faktycznie musisz u¿yæ zawsze prostownicy, ale fryzura jest jak najbardziej dla Ciebie oki, pamiêtaj wtedy o dobrym od¿ywianiu wlosow, stosowaniu przed ka¿dym prostowaniem ¶rodków wspomagaj±cych i na koniec serum , jak opisujemy w watkach o prostowaniu wlosow mozesz tez zrobiæ ja¶niejszy kolor , albo tylko pasemka..
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez uwazam ze taka fryzurka pasowalaby do Ciebie
![]() Ja sie odwazy³am i powiezy³am mojaj mamie(pielegniarce nie fryzjerce ) moje d³ugie w³oski zeby mi obciela tak jak na fotce ponizej i jestem bardzo zadowolona i z tego ze jej sie udalo tak obciac i z tego ze mi pasuja dodam ze mam falowane w³osy a po obcieciu sa bardziej proste na noc robie kucyk na czubku glowy i rano po rozczesaniu w³oski fajnie sie uk³adaja takze zachecam do zmian.Odkry³am jeszcze preperat do wyg³adzania w³osów z Golldwel i faktycznie sa bardziej proste. |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Gaga
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
moja mamcia -skarb , tez potrafi³a cudeñka z w³osami robiæ...no oprócz jednej fryzki, takiej na garnek w podstawówce ,mnie tak raz obciê³a... ale tak normalnie to naprawdê , upina³a w³osy w mig i na ro¿ne sposoby, farbowala itp.. mo¿e mam to po niej
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

(10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg