![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mój powrót na targowisko- ciuszki od S do L. Zapraszam!NIEAKTUALNE !!!!! Witam serdecznie! Wracam po dłużeszj nieobecności ![]() Troszkę mi się tego wszystkiego nazbieralo- spodni, bluzek, bluzeczek. Rozmiary od S do L. Wklejam zdjęcia wszystkich moich wymiankowych ubrań. Przy każdym ciuszku podaję standardowe wymiary, jeśli ktoś potrzebuje znać jakiś inny wymiar proszę pisać, chętnie podam. Podaję też rozmiar z metki, choć czasmai mam wrażenie, że producent bierze je z księżyca ![]() Ubrania są używane, ale w dobrym stanie. Chyba, że coś jest nadniszczone, wtedy zaznaczam to w opisie ubrania. Ciuchy podzieliłam na 2 grupy-takie, które oddam na normalnych zasadach wymianowych (czyli za coś mniej więcej rownowartościowego), i takie, które oddam (w większych ilościach) za jakiś drobiazg (np. kosmetyk), bo chcę się ich pozbyć z szafy. Postaram się jeszcze wyszperac coś z biżuterii, zapraszam też na mój wątek kosmetyczny. W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pytać. Zapraszam! Dokładka w poście 11, 21 i 24! Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-04-02 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój powrót na targowisko- ciuszki od S do L. Zapraszam!
Spodnie:
1. Ciemnogranatowe jeansowe rybaczki GAP (3/4), nogawki rozszerzają się na samym dole. Stan bardzo dobry. Wymiary: pas 36 cm biodra 45 stan 24 długość nogawki 75 2. Jasne jeansy bez wzorków- dostałam w prezencie, są na mnie troszkę za małe. Spodnie są dość elastyczne i naciągają się. Wymiary: pas 33 biodra 40 stan 22 długość nogawki 108 3. Jasne jeansy ze wzorkami na kieszeniach- mam z wymianki, są w dobrym stanie, niezniszczone. Poprzednia właścicielka obszyła nogawki na dole. Wymiary: pas 39 biodra 43 stan 21 długość nogawki 108 4. Szare spodnie z materiału- eleganckie, w świetnym stanie. Wymiary: pas 37 biodra 42,5 stan długość nogawki 108 Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-02-05 o 11:20 Powód: zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
6. Szara sukienka- długa i prosta, oddam za niewiele, bo może komuś posłuży a u mnie tylko zajmuje miejsce. Z metki S
Wymiary: długość z ramiączkami 128 cm szerokość pod pachami 37 w okolicach bioder 43 7. Jasna spódniczka Wymiary: pas 36 biodra 46 długość 48 8. Ciemnozielony garnitur- w zestaw wchodzi żakiet, spódnica i spodnie. Rozmiar z metki 38, zainteresowanym podam dokładne wymiary. Dokładka Czarna satynowa spódnica?- mam ją z wymianky i szczerze mówiąc nie mam pewności czy jest to na pewno samodzielna spódnica a nie np. podszewka. Ma ona dziwny szew-zakładkę z przodu ![]() ![]() Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-03-16 o 17:42 Powód: zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
9. Ciemnografitowa/czarna bluzka- jest złożona z 2 warstw- wierzchnia wartwa jest prześwitująca, siateczkowa.
Wymiary: długość 48 szerokość pd pachami 38 długość rękawa 60 11. Rózowy, lekko włochaty sweter- z bardzo szerokim dekoltem, śliczny i milutki. Oddam najchętniej za inny fajny sweterek. Zdjęcie nie oddaje w pełni jego koloru-w rzeczywistosci jest bardziej różowy niż pomarańczowy. Wymiary: długość 47 szerokość pd pachami 41 długość rękawa 52 13. Cieniutki bezrękawnik- mam go z wymiany, nie ubrałam ani razu. Nie jest zniszczony, leżał w szafie i czekał. Wymiary: długość 55 szerokość pd pachami 44 Dokładam Bluza z siateczki- stan bdb- ma kilka kuleczek na rękawach. Rozmiar M. Nie wiem czy chcę oddać i mogę być wybredna ![]() Srebrny sweterek-bolerko- przeszywane srebrną nitką, wiązane na sznureczek przy szyi, rozmiar M, w świetnym stanie nie wiem czy chcę oddać ![]() Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-03-16 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
14. Bluzka w chińskim stylu- ze śliskiego materiału. Kupiłam w przypływie jakiegoś szaleństwa i ani razu nie ubrałam. Lekko pozacigąna, jak to się często zdarza przy takim materiale. Oddam za niewiele.
Wymiary: długość 63 szerokość pd pachami 49 16. Jasna bluzeczka ze lśniącymi czerwonymi napisami- nie noszona, ale uszkodzona (starałam się zrobić zdjęcie, ale nie widać za dobrze tych dziurek) ma kilka malutkich dziurek na ramieniu(spokojnie do zreperowania, ale ja sie na tym nieznam). Oddam za bardzo niewiele. Wymiary: długość 54 szerokość pd pachami 38 długość rękawa 54 Dokładam Bezrękawnik z golfem- rozmiar S/M, dość krótki, w świetnym stanie, będę wybredna ![]() Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-03-16 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
17. Czerwona rozpinana bluza- mam z wymiany, nie chodziłam w niej wiele, jest w dobrym stanie, napisy nie są pościerane ani popękane.
Wymiary: długość 54 szerokość pd pachami 46 długość rękawa 53 19. Ciemno fioletowa, połykująca bluzka na ramiączkach- jest z miłego, lejącego się materiału. Na górze z rozciągliwych gumek. Dół kloszowany. Dobra jeśli ktoś chce ukryć brzuszek ![]() ![]() Wymiary: długość 54 szerokość pd pachami 24 (rozciąga się do 30 cm) raczej na mniejszy biust. szerokość na dole 56 20. Śliczna bluzka na ramiączach w kwiaty- zdjęcie nie oddaje jej uroku, jest na prawdę śliczna. Tym razem na większy biust. Z metki 14 (L). Również przywieziona z UK. Wymiary: długość bez ramiączek 43 długość z ramiączkami ok 60 szerokość pd pachami 40 Dokładam Czarna bluzeczka z dużym rozcięciem, rozszerzane rękawy wiązane na sznureczek- rozmiar raczej M, stan bdb Czarny plecaczek na jedno ramię- ze świecącego się materiału, rzepy już trochę słabo trzymają, wszystkie zamki są dobre Malutki plecaczek w kratkę Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-03-16 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
22. Czarno-biała bluzeczka na ramiączkach- na brzuchu ma sznureczki, mam z wymiany. Stan 4 z małym minusem. Nie ma uszkodzeń, jest już tylko miejscami porozciągana. Może się komuś spodoba
![]() Wymiary: długość 52 szerokość pd pachami 36 23. Czarna bluzka bez pleców- z paskiem do zawiązania na szyję. Śliczna, połuskująca, świetna na imprezy. Nie ma metki z rozmiarem, ale raczej S- małe M. W bardzo dobrym stanie. Wymiary: długość 39 plecy 28 szerokość pd pachami 31 24. Brązowa bluzeczka Orsay- cięzko jej zrobić dobre zdjęcie, bo na dole ma jakby 2 warstwy. Używana, ale w świetnym stanie. Z metki M Wymiary: długość bez ramiączek 30 długość z ramiączkami (tak jak ja ją nosiłam) 40 (ramiączka regulowane) szerokość pd pachami 41 25. Biały T-shirt z napisami- bawełniana, dopasowana bluzeczka w dobrym stanie, mało noszona. Nadruki nie są sprane ani zniszczone. Z metki M Wymiary: długość 51 szerokość pd pachami 36 26. Brązowa bluzka z szeroką łódką- ślicznie układa się na ramionach. Nowa. Kupiona i tylko raz przymierzona- niby M, ale jakieś bardzo małe i jest na mnie za ciasna ;(. Zdecydowanie S! Z boku ma sznureczek ściągający. Wymiary: długość 44 szerokość pd pachami 30 Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-02-05 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
27. Niebieska koszulka- mam 2 w rozmiarach M i L. Kupiłam, nie nosiłam, leżały w szafce.
Wymiary M: długość 48 szerokość 41 Wymiary L: długość 52 szerokość 44 28. Czerwona bluzeczka w 'gazetowy" wzorek- wiązana na szyi, mam z wymiany, nigdy nie nosiłam, stan bardzo dobry. Plecy z pasków materiału. Wymiary: długość 29 szerokośc 33 29. Czerwona bluzeczka w kwiaty- zakładana na szyję. Nowa. Z metki M Wymiary: długość 40 szerokość 37 Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-02-05 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A teraz to, co oddam z niewiele i najlepiej hurtowo, lub jako gratis do większej wymianki. Te ubrania mogę mieć małe uszkodzenia (najcześciej nadprucia), więc proszę pytać o szczegóły. Zainteresowanym podam wymiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Witam podoba mi się bardzo ten sweterek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6496107 ,moge poszukać coś z poza wątku jeśli w moich dwóch wątkach nic nie znajdziesz .Mam ładny golfik i jeszcze inny sweterek ale musiała bym zrobic fotki podoba mi sie jeszcze http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6496113 i to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6496113
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Forumka niestety nic nie wpadło mi w oko. Za bezrękawnik i bluzkę chcę naprawdę niewiele, ale za to coś, co zużyję. Może masz jakiś drobny kosmetyk? Za różowy sweterek nic nie znalazłam.
DOKŁADKA! (7.02) Czerwony, wełniany sweterek-rozmiar M. Troszkę zmechacony, ale wystarczy przejechać maszynką i będzie jak nowy. Beżowy sweter- również gruby i wełniany, stan jak przy czerwonym sweterku. Czerwona bluzeczka ze wzorkiem ze szkiełek- stan bardzo dobry. Czarne sandałki rozmiar 39-mało noszone Maskotka Diddle-nówka, jeszcze z karteczką na dedykację. Figurki (chłopczyk i tukan) i skarbonki (miś i hm foka?). Są w dobrym stanie, jedynie miś ma małe odpryski farby na czapceczce. Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-02-07 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
12. Czarna bluzka z kwiatkami- nowa, tylko raz przymierzona. Z metki L. 20. Śliczna bluzka na ramiączach w kwiaty 21. Czarna bluzka z naszytymi koralami
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witam
Znajdziesz cos za te spodnie.. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6496094 Odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6496117
i . Revlon Fabulash mascara- tylko otwarta i wypróbowana, kupiona tuż przed świętami, świeża i mokra.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za rybaczki gapa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
HEY! ZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6496094 Prosze przejrzyj dokładnie cały watek bo rzeczy mam porozrzucane po wszystkich postach. Za spodenki moge oddac kilka.Poza watkiem mam jeszcze kilka innych rzeczy, napisz co by cie ewentualnie interesowało i w jakim rozmiarze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dziewczyny poodpisywałam w Waszych wątkach!
DOKŁADKA 15.02! Dla zainteresowanych podam dokładne wymiary. * Białe jeansy GAP rozmiar L * niebieska mini z cienkiego materiału w tłoczone kwiatuszki rozmiar 36-38 * jasne beżowe spodenki przed kolano, z wysokim stanem * poszewka na jasiek ślicznie wyszywana-w niektórych miejscach popękały sznureczki (widać to na zdjęciu z bliska) * długa spódnica w kwaituszki 36-38 Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-02-15 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
cos za
20. Śliczna bluzka na ramiączach w kwiaty- zdjęcie nie oddaje jej uroku, jest na prawdę śliczna. Tym razem na większy biust. Z metki 14 (L). Również przywieziona z UK. Wymiary: długość bez ramiączek 43 długość z ramiączkami ok 60 szerokość pd pachami 40 21. Czarna bluzka z naszytymi koralami- również z tych większych (L). Mało noszona (bo na mnie teraz za duża), wsyzstkie koraliki są na miejscu. Wymiary: długość 57 szerokość pd pachami 44 oraz chinka --bluzka?????
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ciąg dalszy dokładki z 15.02!
* długi sweterek AE Woman- pomarańczowy, kaptur z futerkiem, rozmiar 38 * czarna krótka sukienka na ramiączkach 36-38 Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-02-15 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
25. Biały T-shirt z napisami- bawełniana, dopasowana bluzeczka w dobrym stanie, mało noszona. Nadruki nie są sprane ani zniszczone. Z metki M
Wymiary: długość 51 szerokość pd pachami 36 moze cos u mnie za ta bluzke? prosze o odp u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.