![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowe Lub Mało Używane :)) Rimmel Soraya Oriflame Rexona Avon Joko Nivea I Inne :)))
Zapraszam do mojego nowego watku kosmetycznego
![]() ![]() ![]() 1.DEZODORANT LADY SPEED STICK 24/7 GEL INVISIBLE.BEZBARWNY DZIEKI CZEMU NIE POZOSTAWIA BIALYCH SLADOW (UZYTY 2 RAZY) 2.NOWA REXONA FOR TEENS 24 H INTENSIVE. ZAPACH: COOL GREEN. 0 % ALCOHOL .ROLL-ON 3. 6 PRÓBEK KREMU NAWILŻAJĄCEGO+LEKKI PODKŁAD NIVEA VISAGE KAZDA PO 1.5 ML. NIESTETY DATA WAZNESCI UPLYNELA 12/2007 ALE MOIM ZDANIEM NIE ROZNIA SIE OD NORMALNEGO .KONSYSTENCJA JEST TAKA SAMA 4. 6 SZTUK LAKIEROW DO PAZNOKCI .TRZY PIERWSZE W KOLEJNOSCI TO JAKIES NIEZNANE FIRMY .CZWARTY LAKIER JEST Z ORIFLAME ,NASTEPNY EDITT I OSTATNI NIEZNANY.NIEKTORE SA UZYWANE NIEKTORE NIE O SZCZEGOLY PROSZE PYTAC. 5.CIEN JOKO ROZOWY I CIENIE EUPHORA (4 KOLORY) 6. 3 PODKŁADY : -PODKLAD MATUJACY STAY MATTE DO CERY TLUSTEJ I NORMALNEJ.SILNIE MATUJACY 30 ML (ZOSTALO OKOLO PONAD POLOWA) ODCIEN 001 IVORY -SORAYA LIFTING TESTER 10 ML MAKE-UP DLUGOTRWAŁY EFEKT,INTELIGENTNIE KRYJE NIEDOSKONALOSCI,LIFTINGUJ E I NAPINA.ODCIEN JAKIS CIEMNY NIE JESTEM PEWNA ALE CHYBA TO KOLOR :OPALONY -FLASH MAKE UP NIEPOTRAFIE OCENIC ILE GO JEST ALE MYSLE ZE TAK OKOLO 40% .SUPER GŁADKI,LEKKI PODKLAD DOPASOWUJACY SIE DO WYMAGAN TWOJEJ CERY ![]() 7.GĄBKI VISIONS .MATERIAŁ:KAUCZUK (2 SZTUKI W TYM JEDNA TROSZKE UBRUDZONA PODKLADEM) 8.BALSAM DO UST AVON ROZOWY. Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-03-15 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe Lub Mało Używane :)) Rimmel Soraya Oriflame Rexona Avon Joko Nivea I Inne
Jesli Kogos Interesowalyby Flokony Po Wodach/perfumach To Prosze Pytac O Szczegoly Jesli Niewiadomo By Bylo Jaka To Butelka
![]() Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-03-15 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe Lub Mało Używane :)) Rimmel Soraya Oriflame Rexona Avon Joko Nivea I Inne
......................... .....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
...............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......
Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-03-15 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czy znajdziesz cos u mnie za:
1.DEZODORANT LADY SPEED STICK 24/7 GEL INVISIBLE.BEZBARWNY DZIEKI CZEMU NIE POZOSTAWIA BIALYCH SLADOW (UZYTY 2 RAZY) 2.NOWA REXONA FOR TEENS 24 H INTENSIVE. ZAPACH: COOL GREEN. 0 % ALCOHOL .ROLL-ON CIENIE EUPHORA (4 KOLORY) -SORAYA LIFTING TESTER 10 ML MAKE-UP DLUGOTRWAŁY EFEKT,INTELIGENTNIE KRYJE NIEDOSKONALOSCI,LIFTINGUJ E I NAPINA.ODCIEN JAKIS CIEMNY NIE JESTEM PEWNA ALE CHYBA TO KOLOR :OPALONY - ile zostało? .GĄBKI VISIONS .MATERIAŁ:KAUCZUK (2 SZTUKI W TYM JEDNA TROSZKE UBRUDZONA PODKLADEM) - chcialam 1 dna ta czysta ![]() pierscionek SREBRNY Z KAMIENIEM , NIE WIEM JAK SIE NAZYWA ALE TO COOS TAKIEGO JAK PIASEK PUSTYNI
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
odpisalaam u ciebie mucia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
korektor pierrene mam moze byc
loreal zostal tylko ciemny balsam pur blanca ok elainer mam czarny avonu island vibe niema balsam chapstick mam 1/4 revlon mam 2000calorie polecial-niema
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Narazie jednak dziekuje.Nie masz niezbednych dla mnie rzeczy.pozdr
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Poprostu sie rozmyslilam...stwierdzial m ze nie sa mi nie zbedne te kosmetyki..przejrzałam zapasy.
Nie uzgodnilysmy nic ejszcze
![]() |
#26 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy to są perfumy na wymiane czy opakowania
![]() czy znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.