![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Na gwałt potrzebuję! Oddam wiele za niewiele:)
Witajcie
![]() MOJA WISH LISTA: KOLORÓWKA1.Szukam przede wszystkim cieni: -złociście połyskujący cień do powiek Avon – wszystkie kolory z wyjątkiem pinky peach, bronze i limestone. -cienie APC, wszystkie z wyjątkiem nr: 10, 14, 15, 16, 26, 27, 29. -cienie sypkie Vollare ( bez 10tki), cinema , film, joko, bell. -cienie INGLOT !!! Najchętniej sypkie - oddam dużo. Interesują mnie wszystkie odcienie, najbardziej jednak żywe, jaskrawe i dodające głębi spojrzeniu (słabo chetnie róże i fiolety). 2. Tusz 2000 calorie maxfactor, ale tylko nowy i z podkręconą szczoteczką - ale w tej chwili niekoniecznie. 3.Meteoryty – kilka kuleczek. 4. Dermacol - ale inny niż 217,212, 213 mogą być zrobione "odlewki" - szukam odpowieniego koloru dla siebie. 5.Odsypka pudru Clinique, nie musi być duża, jasne odcienie, transparentne, bez 04. 6.Błyszczyki owocowe, ale takie, które naprawdę smakują jak owoce i tak pachną. 7.Czarny eyeliner w pisaku o intensywnej czerni. 8. Białe kuleczki Vollare. PIELĘGNACJA I ZAPACHY: Chętnie odlewka, ale dość spora cementu kerastase, ale nie termicznego 1.Odlewki odżywki L’Oreal Absolut Repair, na około 2-3 użycia lub więcej. 2.Dezodoranty, nie zostawiające białych śladów i „dobrze trzymające”, np. C-thru. 3.Żele pod prysznic, ale nie różane, chetnie Luksja. 4.Próbki ( mogą być robione): -Lolita Lempnicka – wszystkie zapachy -Midnight Poison Dior -Escada – wszystkie zapachy, z wyjątkiem kiss NIE SZUKAM: -balsamów -kremów i masełek do ciała -błyszczyków i szminek -toników i żeli do twarzy -mleczek do demakijażu -odżywek do paznokci -UBRAŃ -Biżuterii -kremów do rąk -rozświetlaczy -maskar -lakierów -ozdób do paznokci -cieni fioletowych, różowych, turkusowych, a już na pewno nie bazarkowych mój wątek kosmetyczny: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...72#post6926872
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2008-03-18 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na gwałt potrzebuję! Oddam wiele za niewiele:)
Mam trochę żeli pod prysznic (Fa, H&M, Rose, próbka Luksji), dezodorant w spray'u Rexona, fioletowy, kilka razy użyty, kredki do oczu- granatowa, szara, biała, mogę zrobić odsypkę kuleczek rozświetlających h&m i sensique (wymieszane)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
wolałabym żel niż piankę
![]() Cytat:
![]() ![]() Aha ja z Twojej listy poza wątkiem mam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18867 kakaowe nowe a ta seria co szukasz to jest pantene odnowa tak? Ja mam odżywke nową ![]() balsam do ciała kakaowy nowy też mam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Różowe, średnio jasno brązowe i jasno-brązowo złote xD
Dezodorant na mojej czarnej bluzce śladów nie zostawił, ale jest go jednak mniej niż myślałam ![]() ![]() Mogę jeszcze zrobić odlewkę żelu masło kakaowe ziaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wszystkich kuleczek niestety nie oddam, ale to sie jeszcze dogadamy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z Twojej wish listy mam to co napisałam wcześniej: masło i balsam kakaowy z ziaji - nowe odżywkę do włosów nową pantene system odnowy - z tym zielonym paskiem - bo chyba o ta serie Ci chodzi ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam zdjęcie tego cienia w wątku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A cienie z h&m?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze żel do mycia twarzy Under twenty, niestety opakowanie trochę sfatygowane, odkleja się naklejka i nie ma tej przezroczystej przykrywki, zapach bodajże arbuzowy, ubytek ok 20%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam, że to ten wiśniowy ![]() ![]() ale kuleczki miej w rezerwacji dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odżywkę i masełko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Oj żartuję ; ) Przecież wiem, że zupełnie by Ci się to nie opłacało
![]() I czy ta odżywka to jest ta w sprayu Nocna Kuracja? I czy balsam jest w takim słoiczku dużym, czy w takim typowym dla balsamów? Proszę link do kwc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
to ta odżywka:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20520 i to masełko: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18867 obie rzeczy sa nowe. A masz możliwość zrobienie zdjęć tym kuleczkom?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Postaram sie na dniach zrobić, ale zdjęcia są tu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=203455 , a tego z h&m nigdzie nie widzę niestety, ale jest tego samego typu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kuleczki z h&m
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.