![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szybko oddam WSZYSTKO za jedną rzecz:)
NIEAKTUALNE.
Witam. Zależy mi na szybkiej wymianie całości za jedną bądz dwie potrzebne mi rzeczy, nawet o niższej wartości ![]() 3 zestawy cieni i blyszczykow w musie. W każdym dwa cienie i trzy błyszczyki. - 1 NOWY, ale brakuje pedzelkow, dwa pozostałe użyte dosłownie 2-3 razy. Dwustronny błyszczyk do ust o zapachu jagód. - użyty dwa razy. Różowa konkurówka do ust. - Raz użyta. Lip pencil - Eye pencil dwustrona kredka do oczu i ust. - użycie znikome. Tusz /Mascara/ - uzyty dwa razy na wyprobowanie. Ziaja Nuno, krem antybakteryjny, technologia przeciw pryszczom. - zostało jakies 90% Lovely, lipp effect błyszczyk. Zapach kawowy. - użyty dosłownie 2-3 razy. Czarny lakier do paznokci - zostalo ciut ponad polowe. Mini błyszczyki `śmierdzioszki` x2 (śmierdzioszki, bo brzydko pachną). Probka perfum o zapachu rozy (czy cos w tym stylu. Niewiem jakie to dokladnie, poniewaz to prezent, pochodza z Bułgarii) Ziaja, Masło kakaowe do twarzy, wyrównuje koloryt skóry, cera sucha i normalna. Mam je z wymianki jednak jego zapach jest dla mnie za słodki. Zostało jakieś 95%. Ziaja, Herbikaplant-biała herbata. Krem normalizujący do cery tlustej i mieszanej. Również ma go z wymiany. I również zostało go jakieś 95%. Nivea, pomadka kolor taki połyskujący. Zostało 2,5 cm. No7, Brązowa kredka do oczu z gąbeczką. Tylko testowana. Sensique, podwójne cienie do oczu niebiesko-rozowe. Przeterminowane, były do 2006 roku, ale nic sie z nimi nie dzieje. Użyte kilkanascie razy. Paletka cieni, 9 kolorów. Użyte kilka razy. Brak pędzelkow. Do czarnego lakieru, pomadki Nivea i kredki No7 zdjęcie w starym wątku. ZAPRASZAM
![]()
Rebel inside. ^^ •.¸♥¸.• [vichy]366899[/vichy] prosze o jedno kliknięcie ![]() Edytowane przez ejaj Czas edycji: 2008-11-01 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szybko oddam WSZYSTKO za jedną rzecz:)
Cos u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie podoba mi się:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie u ciebie kilka rzeczy,znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się kilka rzeczy...zajrzy do mnie
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witaj,
wolalabym oddac wszystkie rzeczy naraz a nie tylko czesc, wieć gdyby doszlo do wymiany to dostalabys calosc ;] Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1223906552 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1223906552 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1224752955 Niestety nic nie znalazlam ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje bardzo ale rezygnuje z ewentualnej wymianki bo nie potrzebuje tylu kosmtyków.Pozdraiwam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Up.
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Co byś mogła oddać mi za te rzeczy:
Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba 125ml raz psiknięta Rozświetlający balsam do ciała "Satynowy połysk" zostało ok.45% z 250ml 2xKrem na dzień "Witalność natury" SPF20 Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry VICHY Wosk do depilacji VEET GARNIER Czysta skóra 3 w 1(żel,peeling,maska) today tomorrow always IN LOVE
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
3 zestawy cieni i blyszczykow w musie. W każdym dwa cienie i trzy błyszczyki. - 1 NOWY, ale brakuje pedzelkow, dwa pozostałe użyte dosłownie 2-3 razy. Dwustronny błyszczyk do ust o zapachu jagód. - użyty dwa razy. Różowa konkurówka do ust. - Raz użyta. Lip pencil - Eye pencil dwustrona kredka do oczu i ust. - użycie znikome. Tusz /Mascara/ - uzyty dwa razy na wyprobowanie. Lovely, lipp effect błyszczyk. Zapach kawowy. - użyty dosłownie 2-3 razy. Mini błyszczyki `śmierdzioszki` x2 (śmierdzioszki, bo brzydko pachną). Probka perfum o zapachu rozy (czy cos w tym stylu. Niewiem jakie to dokladnie, poniewaz to prezent, pochodza z Bułgarii) Nivea, pomadka kolor taki połyskujący. Zostało 2,5 cm. No7, Brązowa kredka do oczu z gąbeczką. Tylko testowana. Paletka cieni, 9 kolorów. Użyte kilka razy. Brak pędzelkow. To jest nowa próbka tych perfum 1ml
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Czy wszystkie kosmetyki,które mnie interesują mają przydatny termin ważności?
3 zestawy cieni i blyszczykow w musie.-masz je z gazety?Tzn.były jako dodatek do jakiejś gazety?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
No właśnie wydawały mi się jakieś znajome
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Up ;]
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
wszystko za mgielke??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
mysle ze u Ciebie mi sie wszystko przyda po trochu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Dwustronny błyszczyk do ust o zapachu jagód. - użyty dwa razy.
Tusz /Mascara/ - uzyty dwa razy na wyprobowanie. to by mnie interesowało... a czego szukasz? to poszukam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
aha... to cienie bym miała...4 odcienie..od beżu do brązu...
ale fotkę dopiero w połowie tyg bym mogła zrobić... hmm.. a z kosmetyków.. to chyba już nic więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.