![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Eclat d'Arpege w dobre ręce
nieaktualne!!!!
Mam Lanvin Eclat d'Arpege ok 70 ml ze 100 ml, po ciąży zmienił mi się gust zapachowy. Oddam za coś, najchętniej perfumy, lubię słodkie, kadzidlane, ale czekam na propozycje. Mój faworyt to Lacoste Pour Femme- za nią oddaję w ciemno ![]() Edytowane przez jn007 Czas edycji: 2008-03-15 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Eclat d'Arpege w dobre ręce
iwcia- niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() małpeczko- owszem, poniucham, ale nie pamiętam już niektórych zapachów i muszę wybrać się do perfumerii- jutro albo w poniedziałek. Zapytam jeszcze czy wymienisz się na: 1. in white jdp 2.promesse cacharel 3.nina+hypnose 4.lub jakieś połączenie dwóch- trzech zapachów tak żeby w sumie miały zbliżoną do mojej pojemność muszę iść na łowy bo sama nie wiem co bym chciała a ofertę masz interesującą ![]() co ty na to? dalej zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To poniuchaj i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no to spokojnie
![]() ![]() ![]() ![]() a przy okazji- co byś w takim razie zaproponowała? czego byś nie dała ( to nie będę wąchać, żeby się nie napalać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
sprawdziłam praktycznie wszystkie dostępne zapachy które ty masz, ale niestety nic mi nie podeszło, jutro sprawdzę jeszcze tommy girl 10, bo sprawdziłam tą starą wersję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A może 50ml Moschino Couture? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej mam pola eizejskie ale 30ml...malo.... odezwe sie pozniej napisze co bym mogla dodac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Blonde_Stranger- sprawdziłam, bardzo trudny dla mnie zapach, ma w sobie coś, ale jeszcze do niego nie dojrzałam
![]() ![]() Biała Malpeczko- sprawdziłam tommy girl 10- może być ![]() zapach 28- czekam na dalsze propozycje, tylko szybko ![]() pozdrawiam wszystkich serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
iza 94- muszę przetestować, bo nie znam zapachu, a w dodatku przeczytałam ,że go wycofują z perfumerii i nie wiem czy go znajdę. ale z opisu wydaje się ze to moja bajka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy cos z moich zapachów Cie zainteresuje?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Biała Małpeczko- niestety muszę odpuścic, bo w ramach testów się popsikałam jeszcze raz Tommy Girl 10 i rozbolała mnie głowa, poprostu nie dałam rady wytrzymać od tego zapachu
![]() ![]() ragutka- ponad połowy nie znam ![]() ![]() Iza94- nigdzie nie znalazłam Theoremy, mieli tylko Palazzo, więc muszę podziękować ci- przykro mi ![]() Zapach- 28- a to jest nowa buteleczka Champs Elysiees, czy resztka czegoś? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
to jest nowka zafoliowana jeszcze....ale na razie jednak chyba nie bede ich wymieniac...mam jeszce z 15ml eclata wiec poczekam czy jka go skoncze..bede tesknic...
dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
mam jeszcze Lolitkę Lempicką edp ok 20 ml ze 100 ml- używam namiętnie
![]() i Stella McCartney Stella zostało ok 20 ml z 50 ml- bardziej wytrawny zapach, używam latem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
jestem..wzielabym eclata i stelle, ja moge zaoferowac nowiutkie w folii pola elizejskie 30ml, ale musze cos wiecej dodac, bo....Ty masz 70ml.....
cos Cie interesuje..eternity 15ml ??pour elle rabanne 50ml nowa..... ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
zapach -28- bardzo proszę o chwilkę cierpliwości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo dziekuję za propozycje ![]() ![]() a przy okazji gdzie mieszkasz- jaka dzielnica? bywasz w centrum? to można się wymienić bez wysyłania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
eternity chyba toaletowa ale nie pamietam bo jestem poza domem aflakon stoi i nie pamietam wiec przetestuj obie wersje
elle to woda perfumowana.... do jutra paaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.