![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ~~Nuweczki i odrobina ciuszków z szafy~~nieaktualny MOJE DROGIE W ZWIAZKU Z TYM ZE NAROBIŁO MI SIE TROSZKE BIGOSU W WĄTKU ZAKŁADAM NOWY ZNAJDZIECIE TU NOWE: -TORBY -PASKI -BUTY -BIZUTERIE -CIUCHY A TAKZE UZYWANE ALE TYLKO W IDEALNYM STANIE: -CIUCHY -BUTY -KOSMETYKI -TELEFONY I INNE PIERDOŁY ![]() KILKA WAZNYCH INFORMACJI ~~ODPOWIADAM ZAWSZE U WAS~~OSOBY ZDECYDOWNE NA WYMIANKE BŁAGAM O PRZEJSCIE NA PW, PONIEWAZ DUZO OSÓB NIBY CHCE POTEM NIE CHCE I ROBI SIE BAŁAGAN ~~BARDZO PROSZE ODPISUJCIE U W MOIM WĄTKU JESLI ZWRACAM SIE DO WAS Z ZAPYTANIEM O WYMIANKĘ ~~~MOJA MINI LISTA ZNAJDUJE SIE W ODDZIELNYM WATECZKU JEŚLI POSIADACIE COŚ Z NIEJ PROSZE O PISANIE W PONIŻSZYM LINKU DO TEGOŻ WĄTKU : ~~WYSYŁAM LISTAMI POLECONYMI PRIORITETOWYMI EWENTUALNIE PACZKĄ ~~I OSTATNIE - FAJNEJ ZABAWY ![]()
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-03-03 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~Nuweczki i odrobina ciuszków z szafy~~
1. GRUBA BRANSOLETA W ZŁOCIE 3szt - 1szt leci do Pavlinecka_21/ 1szt leci do freszynkaaa/1 szt leci do igusia2812
szerokość - 5,3cm średnica - 5-6,2cm mozliwość regulacji 2. CIENIUTKA W ZAŁOCIE Z CYRKONIAMI 1szt - leci do *Gin'n'Tonic* długość około 16cm +7cm szerokość około 1,3cm 3. GNIECIUCH 1szt- leci do corka_rosy długość ok. 16cm +7cm szerokość ok. 2cm 4. PROSTOKĄTNA W SREBRZE 8szt - 3szt leca do corka_rosy/3szt leca do igusia2812 białe srebro 5. RARYTAWS W CYRKONIACH 1szt - leci do Gin'n'Tonic długość 15cm+7cm szerokość 3,5cm 6. A'LA BURSZTYN 1szt - leci do astoria na gumce szerokość około 5cm
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-19 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~Nóweczki i odrobina ciuszków z szafy~~
7. KOLIA Z CYRKONIAMI 2szt -1szt leci do mirelkaaa
długoć - 40cm listek 1 wymiarki - 3cm/1,5cm 8. KOLIA W ZŁOCIE 1szt - brak długość całkowita- 52cm ale przy najmniejszej regulacji 30cm szerokość - 3,5cm średnica kółka - 1,7cm 9. KOMPLET PEREŁKOWY 1szt - brak bransolety kolia - 30+7cm/2,5cm bransoleta - 16+5cm/2,5cm 10.KOMPLET BŁEKITNE PEREŁKI 1szt kolia - 30+7cm/2,5cm bransoleta - 16+5cm/2,5cm perełki i pozłacane zapięcia 11. KOMPLET JABŁONEX 1szt - leci do ahankara kolia 30+5cm/3cm bransoleta 15+5cm/3cm kolczyki 3,5cm/0,7cm w kolorze bursztynu 12. KOMPLET KWIATKI CYRKONIOWE 1szt dostepny jest identyczny tylko z bordowymi cyrkoniami ![]() średnica kwiatka 3cm składa sie z kolczyków i naszyjnika
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
13. KOMPLET YVON 1szt
kolczyki: długość 4cm korale: długość 63cm złoto, bordo, braz 14. NASZYJNIK W ZŁOCIE Z CYRKONIAMI 1szt - leci do MIGOTKA81 zapina sie z przodu długość zwisajacych czesci 7cm 15. BRANSOLETA YVON 1 szt - dostepna ![]() ![]() ![]() średnica 6,7cm szerokość 5cm 16. KOLCZYKI YVON 1szt - leci do f_i długość - 7cm szerokość - 5cm w srebrze 17.KOLCZYKI 1szt - f_i długość - 7cm szerokość - 5cm w srebrze 18. KOLCZYKI YVON 1szt f_i długość - 7cm szerokość - 5cm w srebrze
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-20 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
19. AŻUROWE KOLCZYKI YVON 2szt - 1SZT LECI DO IGUSIA2812/ f_i
długość - 7cm szerokość - 5cm w złocie pomarańczowym 20. AŻUROWE YVON 2szt -1szt leca do f_i/1szt do ciumek średnica - 5cm długość - 7cm w złocie żółtym 21. W BRĄZIE YVON 2szt średnica - 4cm całkowita długość - 7cm w brazie 22. PEREŁECZKI 2szt długość - 12cm srednica - 5cm perełki i srebro 23. W ZŁOCIE 1szt długosc - 8cm srednica - 6cm 24. CYRKONIOWE LISTECZKI 1szt - leca do fiorucci długość - 9cm szerokość - 1,5cm w srebrze i cyrkonie
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-20 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
25. CYRKONIE W SREBRZE 1szt - leci do *Gin'n'Tonik*
długość - 4,5cm szerokość - 0,7cm 26. OKRAGLINKI ![]() długość - 6cm szerokość - 1cm 27. PASEK POMARAŃCZOWY 4szt - 1szt leci do sugar_kitty/ 1szt lele długość - 110cm szerokość - 3cm 28. PASECZEK RÓŻOWE KWIATY 2szt - 1szt leci do Freszynkaaa/ 1szt leci do 17zakrecona długość - 110cm szerokość - 3cm 29. A'LA KRAWAT W CYRKONIACH 1szt długość samego łańcuszka - 38cm krawat - 13cm/5cm w złocie 30. KOMPLET NA ZIMKĘ W BŁĘKICIE 1szt czapka i szalik
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
31. KOMPLECIK NA ZIMKE W ZGNIŁEJ ZIELENI 1szt
czapa szal 32. PANNA W RÓŻU 1szt wysokość - 45cm szerokość - 30cm wykonana z płótna zapinana na zamek 33. RÓŻOWA PANNA 4szt - 1szt leci do Feszynkaaa/ 1szt leci do sugar_kitty/ 1szt leci do fiorucci/ 1szt rez dla bittersweet17 wysokość - 45cm szerokość - 30cm wykonana z płótna zapinana na zamek 34. SELEDYNOWA PANNA 8szt - 1szt leci do Attene/1szt leci do Sylvia1/1szt leci do Marcela/ 1 szt leci do house_baby/ 1szt leci do fiorucci/1szt zostawiam sobie wysokość - 45cm szerokość - 30cm wykonana z płótna zapinana na zamek 35. W ZIELENI 1szt - leci do sugar kitty w - 30cm sz - 45cm 36. W BRĄZACH 2szt - 1szt lele w - 30cm sz - 45cm
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
37. NIEBIESKA SZNUR 1szt
w - 35cm sz - 45cm 38. RÓŻOWA SZNÓR 1szt w - 35cm sz - 45cm 39. LILIA Z SELEDYNOWYM PASKIEM 1szt - leci do astoria długość - 35cm wysokość - 45cm 40 leci do ciumek długość - 35cm wysokość - 45cm 41. CZERWIEŃ I POMARAŃCZA 3szt w - 40cm sz - 23cm 42. ŁĄCZKA 2szt - 1szt leci do palemkaaaa/ 1sz lele w - 35cm sz - 45cm
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~Noweczki i odrobina ciuszków z szafy~~
43. KOSZYCZEK W TURKUSIE 2szt - 1szt leci do domini/ 1 szt leci do uknow
w - 35cm sz - 30cm 44. MAŁE CUDKO HAFTOWANA 1szt w - 20cm sz - 25cm 45. ZGRABNIUTKA SELEDYNKOWA 1szt - leci do sylvia1 wysokość - 23cm szerokość - 15/25cm 46. DO RACZKI I NA RAMIĘ ALA' RÓZOWA SKÓRA WĘŻA W KWIATY DELIKATNE 1szt w - 15cm sz - 25cm dodatkowy skóropodobny pasek na ramie 47. DO RACZKI POMARAŃCZOWA 1szt - leci do patrycjaaxD w - 20cm sz - 30cm 48. RÓŻOWE AL'A KWIATY 2 szt - 1szt leci do uknow / 1 sztuka leci do aaricia8 wysokość - 20 szerokość - 27cm zapinana na zamek
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~NOweczki i odrobina ciuszków z szafy~~
49. BROKATOWE PASECZKI 1szt - leci do 17zakrecona
w - 25cm sz - 30cm dodatkowy pasek skóropodobny przez ramię dwukomorowa bardzo fajna 50. SŁODKA 2szt - 1 szt lele/ mi ![]() wysokość 27cm szerokość 33cm dostepna jest w odcieniach różowo - zielonych natomiast niebiesko fioletowa jest tylko dla przykładu fasonu 51. CHRISTIAN DIOR 1szt - fiorucci nowiutka dostałam od znajomej z Francji ale to nie mój fasonik w kształcie fortepianika wysokość 9-20cm szerokość 7-26cm rączka odpinana na ramie do reki
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
52. BUTKI ICHI
nowiuchne buciki fenomenalnej duńskiej firmy cudnie dobrane kolorki ![]() nie pozbywałabym sie ich gdyby nie fakt ze są ciut za duze rozmiar 37 wkładka 24,5 - 25cm 53. SISTAR'S POINT rS/M - rezerwacja xx kolor identyko jak na fotce wymiarki dla zainteresowanych bardzo oryginalny wygląd
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
54.SPODENKI C-IN-C - leca do nightmare84
nowiutkie r26 ani razu nie miałam ich na sobie mam drugie w innym wzorze stan 15cm długosc 50cm pas 34x2 biodra 43x2 55.SPODENKI Z MOTYWEM NA TYŁECZKU rozmiar S 56.BOLERKO UPS! nowiutkie mam dwa jedno różowe drugie błekitne bardzo fajnie sie układa r. z metki M ale jest to typowe S
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-06 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
57.CZAPECZKA REEBOK
nowiutka z tym ze w szafie sie zabrudził daszek pewnie gdzieś od buta ale da sie wyprac napewno z tyłu na guce srednica około 17cm daszek 7cm 58.SŁUCHAWKA BEZPRZEWODOWA Z ŁADOWARKA SAMOCHODOWĄ nóweczka zainteresowanym wiecej fot na meila 59. MINI dla zainteresowanych dane;D rS 60. BEZREKAWNIK MISIOWY Z KAPTUREM - leci do ciumek rS KONIEC NÓWEK ![]() 61. TOPIK SIMEI jak na mój gust s/m długość 53 pachy 39
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-20 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
62. SREBRNE BUTKI - leca do Pavlinecka_21
firmy PINKA r. 37 wkładka 23,5-24cm obcas 7,5cm nałozone raz jednak w szafie zachaczyły sie o inne co widoczne na fotce obcasa pasek uzywany dlatego gratis 63.BLADO RÓŻOWE Z CYRKONIA r 37 kilka razy miałam je na sobie moze ze 3 ale czuby ucierpiały mimo chodu ponizej bedzie sukienka balowa która idealnie do nich pasuje 64. KLAPECZKI NIEBIESKIE r 36 65. KOZACZKI A'LA ZAMSZ r37 były noszone przez miesiac i czuby tez maja zdarte ale sa bardzo fajne ![]()
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-30 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~nóweczki i odrobina ciuszków z szafy~~
66. PORTWELIK SMITH'S
fajny jesli ktoś lubi sportowe klimaty bardzo fajna kieszeń na moniaki zewnetrzna duuuuuża oraz kułeczko do kluczy smyczy itp miałam go w torbie kilka razy stan bardzo dobry troszke farba zdarła sie z czesci odpowiedzialnej za zasuwanie suwaka 67.TOREBKA RÓZOWA na dwa zatrzaski używana raz stan bd mały problemik na fotce obok 68.TUBO - MINI BERSHAKA raz miałm ją na sobie jako tube bardzo fajna dzianinowa gruba nić 69.NIETOPERZ HOUSE - rezerwacja xxx rozmiar xs
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-28 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
70. KATANKA BŁEKITNA
rozmiar S 71. BLUZECZKA JLO cóż mam pisać typowa S chodz na metce M 72. NEW LOOK typowe S kolor identyczny jak na fotce 73. DŁUGA KOSZULA do kostek wiazana z tyłu i przy piersiach mały defekt lekko odpruta koronka ale jest ok poza tym miałam ja na sobie raz no i wyprana rozmiar S
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-26 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
74. PASECZEK W MOTYLKI Z BROKACIKIEM
uzywany ale jego stan bardzo dobry bo zadko długość 110cm szerokość 3,5cm 75.SPODENKI RIVER ISLAND brak guzika stan dobry nogawki w całości na dole r 8/34 czyli xs stan16cm pas 35cm biodra 43cm długość od we 73cm DLA CHETNYCH LEPSZE FOTY ![]() 76.SPODENKI Z CYRKONIOWYM NAPISEM NA PUPIE - rez sylvia1 dla zainteresowanych wiecej info
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-30 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
77. NOKIA 6020
nie mam oryginalnej obudowy gdzieś sie zapodziała do tego nie mozna podgłosić go ale jeśli komuś za cicho koszt wymiany głośniczka to 25zł w serwisie a jeśli ktos zaproponuje mi cos extra zrobie to na własny rachunek poza tym stan dobry 78. MOTOROLKA niestety bez ładowareczki dziecko mi przegryzło ppoza tym swietna na Windowsie 79. TUBA rS
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-27 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
t80. RURKI - poleciały..... uknow
r S 81. CUDNA W ZŁOTYCH CEKINACH r S 82. SPODENIASY PROSTE - leca do psotka81 r S
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-19 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
83. SUKIENKA BALOWA
r S miałam ja raz na weselu i tak sobie leży ;D moze sie komuś przyda przepraszam ze jest wygnieciona na fotce ![]()
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-27 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
KOSMETYKI:
* AVON SOLUTIONS - MAXIMUM BODY MAKEOVER - leci do Gin'n'Tonic krem na rozstepy i celulit 100& z 200ml ułamane wieczko lekko * AVON SKIN-SO-SOFT -leci do Gin'n'tonic płynny talk do ciała 90& z 150ml * JOANNA BRYLANTYNA 90% z 45g * EXTREME GLOOS GLAZEWER AVON kolor magenta shine 100% z 8ml * ELLEN BETRIX - leci do Gin'n'Tonic eye liner - czarny z Irlandii maźniety ze 3 razy pojemnosc 7ml *LAKIER DO ZDOBIENIA PAZNOKCI LEMAX biały niebieski uzyte moze ze dwa razy *DO ZDOBIEŃ - ARTISTIC MANICURE żółty z 60% z 6ml *SENSITIVE 60% zostało krem do depilacji *JETY DO PAZURKÓW piekne około 200szt malutkie na 2mm transparentny błękit * PRÓBKI L'OREAL PRZECIWŁUPIERZOWY 2szt *PRÓBKA VERSACE MAN 1.6ml
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-29 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Wrzucam zdjecie spodni,ale kiepskie.Niestety narazie nie mam mozliwosci zrobic innego.A napisalam ci juz w starym watku ze bardzo podobaja mi sie u Ciebie torby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~NÓweczki i odrobina ciuszków z szafy~~
!!!UWAGA!!! ![]() NOWE 1. Obsessive Rebecca gorset+stringi Producent: Obsessive Typ: komplet 119.00 zł Luksusowy gorset z połyskującej tkaniny z motywem kwiatowym w kolorze złotym. Gorset z tyłu jest zapinany na haftki z dwustopniową regulacją. Dzięki sznurowaniu z przodu można go idealnie dopasować. Sznurowanie nadaje mu również wyjątkowego czaru. Gorset ma aż 10 pionowych fiszbinów, dzięki czemu pięknie modeluje figurę. Całości dopełniają odpinane paski do pończoch. W komplecie stringi. Tkanina: 100% brocade polyester Rozmiar: Produkt jest dostępny w rozmiarze uniwersalnym. Dzięki specjalnie dobranemu krojowi oraz doborze materiałów, z których produkty są wykonane świetnie prezentują się na osobach, których wymiary pasują do podanych zakresów: rozmiar S/M - Pod biustem:70-75, Miseczka:A-C, Talia:57-72, Biodra: 90 - 100, Wzrost:145-172cm, Waga: 45-75kg - rozmiar 2. AVA GORSET 156zł MISECZKA B NIC NIE BEDE PISAC BO BRAK SŁÓW tylko za coś naprawde EXTRA!!!
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-20 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
BUTKI CZERWONE W KROPUNIE r37 - lecą do Pavlinecka_21
nowiutkie tylko raz byłam w nich przed domem co widac na podeszwie ale ani fleki ani czuby nie uszkodzone JAPONKI HUGO BOSS r40 nówki w etui na zdjeciu plamki bo myłam przed fotką czern z czerwienią
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-30 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
;dSZAL MGIEŁKOWY BŁEKITNY
![]() nowiuchny ![]() szeroki i długi wymiarki dla zainteresowanych ![]() fotki bolerka błękitnego ups! - leci do sugar_kitty ![]()
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-02-14 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
CZARNA DWUKOMOROWA - leci do sylvia1
nowa oczywiscie wymiary takie jak tej w paseczki dwukomorowej ![]()
Edytowane przez la MAJJ Czas edycji: 2008-01-31 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
czyzbys obrabowala sklep z bizuteria
![]() ![]() znajdziesz cos za : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404601 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404601 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
26
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.