|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poszukuję Narciso Rodriguez, Stella In Two ... oddam Flower by Kenzo, Brit Red
Wymienię:
Nieaktualne - Poleciało do Zielojej30 - BRIT RED - ok. 80ml ze 100ml, z pudełkiem. Flower by Kenzo - trudno mi powiedzieć ile zostało we flakonie, co najmniej 75ml z początkowej pojemności 100ml, z pudełkiem. Poszukuję: - Narciso Rodriguez EDP - Stella In Two Peony - Flowerbomb - White Musk The Body Shop Może być nawet mniejsza ilość. Rozważę także - Sensi - ZEN - L'Instant Magic Chętnie przygarnę także kuleczki Meteoryty. Szukam także: - Olejku do kąpieli Avon Skin So Soft (różowy) - OLEJKU RELAKSUJĄCEGO DO CIAŁA NIVEA, takiego w granatowym opakowaniu - Mleczka do ciała NIVEA, które było w sklepach zeszłej zimy, o zimowym zapachu - oraz wszelkich innych olejków Yves Rocher Za każdą z tych rzeczy oddam na prawdę dużo! Zapraszam do wątku z pozostałymi kosmetykami: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2008-03-06 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Poszukuję Narciso Rodriguez, Stella In Two ... oddam Flower by Kenzo, Brit Red
Flower by Kenzo - trudno mi powiedzieć ile zostało we flakonie, co najmniej 75ml z początkowej pojemności 100ml, z pudełkiem.
Co bys chciala za maczka u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuję Narciso Rodriguez, Stella In Two ... oddam Flower by Kenzo, Brit Red
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja mam sensi ale jest duża różnica w ilościach, mam jeszcze poza wątkiem brązujący olejek do ciała Bielenda, może by Cię interesował
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej, może jednak ktoś ma ochotę na Flower
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.