|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
***Kilka drobiazgów, m.in. clinique, dior, t.hilfiger - zapraszam***
*clinique, puder brązujący w kamieniu, numer 04sunsweept wraz z orginalnym pędzelkiem zostało ok 30%
puder niestety sie pokruszył na skutek upadku i jest w kilku częsciach, nie przeszkadza to jakos strasznie w jego uzytkowaniu, puder uwazasz za naprawde dobry, oddaje gdyz dostałam nowy i nie potrzebuje dwoch, opakowanie troszke zniszczone od noszenia w torebce *tommy hilfiger t-girl edt z 50ml zostalo tyle ile widac na zdjęciu ok 15-20ml *dior addict ultra gloss błyszczyk do ust (miniaturka 4ml, dla porownanania pełnowymiarowe opakowanie ma bodajze 6m) kolor 313 a bite of toffe, okreslilabym jako bez z rozowymi drobinkami- (zdjecie)- uzyty raz na reke dla przestestowania koloru *yves rocher- czarny eye liner, ciezko mi okreslic zużycie, dla bezpieczenstwa powiem ze zostało 50% opakowanie troche zniszczone od noszenia w kosmetyczce *miss sporty- nawilzający podklad so soft, kolor 02medium, do cery normalnej i suchej, odpowiedni dla wrazliwej skory, zuzycie niewielkie max 15-20% *revlon lakier do paznokci top speed kolor03camel, sliczny jasny bez z mnostwem zlotych malenskich drobinek, zuzyte ok 30% jest swiezy i mega wydajny *clinique \pędzelek wygrecany do pudru (ten srebrny dołączany do pudru sypkiego) uzyty zaledwie kilka razy ale opkowanie ma kilka rysek *clinique happy to be miniatura perfum został ok 1ml na wyprobowanie *nivea visage tonik matujący do cery tłustej i mieszanej (ten zielony)z 200ml zużyte 10% *marks&spencer olejek do masażu czekoladowy z 50ml zostało ok 20 *probki zapachów: -must clair de jasmin, robiona ok 2ml -devotion robiona ok 3ml -aqua di gio robiona ok 1ml -lacoste femme robiona ok 0,5ml *szminki: - lumene sun path, taki cieply roz (ok80%) -isa dora frozen heather taki zimny brazowo-rozowawy (fioletowawy), kolor raczej ciemny (zostalo 1/4) *kredki -oriflame visions ciemna zielen/khaki ok 70-80% -yves rocher jasniutki roz (prawie biała) ok polowa -biala nieznanej firmy (starły sie napisy)- 1/3 *inglot cien po powiek kolor to ciemny szary z malenskimi drobinkami (zuzye do 30%) *clinique róż do policzkow- miniaturka z pedzelkiem 04 sweetcheeks (kolor rozowo-brązowy, nie za jasny wygląda dosyc naturalnie- ale nie polecilabym dla bardzo jasnych akrnacji) zostalo ok60% *flor illum płukanka do wlosow krystaliczno-niebieska połowa *clinique 3steps (zestaw 3 probek tzn zel do mycia twarzy, tonik i emulsja nawilzająca) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ***Kilka drobiazgów, m.in. clinique, dior, t.hilfiger - zapraszam***
cos u mnie za odlewke perfum ?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227051 podobaja mi się: zapachy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
*dior addict ultra gloss błyszczyk do ust (miniaturka 4ml, dla porownanania pełnowymiarowe opakowanie ma bodajze 6m) kolor 313 a bite of toffe, okreslilabym jako bez z rozowymi drobinkami- (zdjecie)- uzyty raz na reke dla przestestowania koloru ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
*tommy hilfiger t-girl edt z 50ml zostalo tyle ile widac na zdjęciu ok 15-20ml flor illum płukanka do wlosow krystaliczno-niebieska połowa *miss sporty- nawilzający podklad so soft, kolor 02medium, do cery normalnej i suchej, odpowiedni dla wrazliwej skory, zuzycie niewielkie max 15-20% ?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
toya2006
interesuje mnie: kerastase- rozpylacz do ampułek Acqua Oleum 12ml (oraz Vita- Ciment, Oleo Relax itd.) Kerastase- Ampułka Vita Ciment- Ampułka silnie regenerująca włosy, dostępna wyłącznie w salonach fryzjerskich. Zawiera wysoko skoncentrowany kompleks Vita-Ciment 3D, który skutecznie regeneruje włosy zniszczone wskutek chemicznych zabiegów - zwłaszcza dekoloryzacji i trwałej ondulacji. Vita-Ciment to innowacja firmy Kerastase; zawiera związki bardzo podobne pod względem składu chemicznego do naturalnej struktury włosa (ceramidy, proteiny), które wnikają w głąb struktury włosa i wypełniają powstałe w niej uszkodzenia. Włosy odzyskują elastyczność i witalność. Odżywkę nakłada się tylko raz w miesiącu. Nivea Sun Touch- samoopalający spray w areozolu zapewnia naturalną i równomierną opaleniznę. Działa w dowolnej pozycji, dzięki czemu możesz go nałożyć nawet na trudno dostępne części ciała. Specjalny mechanizm aplikacji oraz lekka i szybko wchłaniająca się formuła sprawiają, że kosmetyk pokrywa ciało idealnie i wysycha w ciągu kilku minut. Samoopalający spray w areozolu wzbogacony został witaminą E i olejkiem z orzeszków Macadamia, dzięki czemu pielęgnuje skórę. Użyty z pięć razy. AVENE- KREM KOJĄCY DO SKÓRY NORMALNEI I MIESZANEJ - TUBKA 5ML-NOWY w pozostałych wątkach niestety nic nie znalazłam pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.