![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wątek pełen różności i życzeń noworocznych
nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-04-25 o 20:23 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek pełen różności i życzeń noworocznych
podnosze i zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos za Intuition Estee Lauder
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale staram sie unikać tak niewielkich wartościowo wymian.
polo, niestety. Skusiłabym się chyba jedynie na pomidorki les belles - to z zapachów. Może posiadasz jakąs pielęgnację - przyjmę chętnie za zapach. To zależy za co ![]() niestety, nie wiedzę nic odpowiedniego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
L'oreal Tec Serum - ok. 40-50%
Odsypka pudru jedwabne Hauschki - tylko za niezbędnik Sephora puder rozświetlający – wypróbowany Maska do włosów The Body Shop - z orzechów brazylijskich-tylko na inna odżywke Tester dwóch baz pod makijaż Poul Sagane cos z tego chetnie bym wziela.w sukienke jednak nie wejde
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za ziemię Abacosun,odrobinę pyłku Oriflame ,sukienkę dzianinową Next i Intuition?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za cos z tych rzeczy
Farmona masło karmelowo cynamonowe - z wymiany, ponieważ nie wiem do jakiej granicy oba masła były napełniane, zainteresowanym wkleję zdjęcie ze zużyciem. Maska do włosów The Body Shop - z orzechów brazylijskich-tylko na inna odżywke Tester pudru Poul Sagane Sephora puder rozświetlający - wypróbowany Mogę podzielić się pyłkiem iskrzącym Giordani Gold - świetne opinie na KWC Połowa żelu micelarnego Rosaliac KWC- za Vichy mleczko 3w1 lub micel Biodermy Xerial 30 - mogę zrobić odlewkę Odsypka pudru jedwabne Hauschki - tylko za niezbędnik Nivea - lip care - sztyft perłowy- są 3 cm. Ścięta higienicznym skalpelem. Super pachnie landrynkami[ Żel do mycia twarzy Nivea Visage Young - bez naklejki - produkt był kupiony na wiosnę więc nadal jest świeży, wypróbowany.[ Dezodorant Nivea Dry - użyty kilkanaście razy, w sztyfcie więc można ładnie odciąć wierzchnią warstwę. L'oreal Tec Serum - ok. 40-50%
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś za:
Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. – wypróbowany Mogę podzielić się pyłkiem iskrzącym Giordani Gold - świetne opinie na KWC ? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Oprócz testerów podoba mi sie jeszcze podsypka oriflame i parę innych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JESTEM ONA
|
Coś za:
Krem pod oczy Myokine Vichy -połowa Azzaro Pure Cedrat EDT 7,5 ml. - nieużywane - kartonik ( męski ) Azzaro Acteur EDT 5 ml. - niueżywane - kartonik ( męski ) Zapraszam
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Farmona masło karmelowo cynamonowe
pylek giordani gold Xerial 30 - mogę zrobić odlewkę cos u mnie??
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
Tester dwóch baz pod makijaż Poul Sagane Tester pudru Poul Sagane-jaki kolor? Kredka do oczu Laurel - granatowa, tylko wypróbowana Kredka zielona L'Oreal - tylko wypróbowana Sephora puder rozświetlający - wypróbowany
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nowe maselko do ciala Bath&Body care o zapachu cherry blossom, do tego 2/3 "kremu" do ciala o tym samym zapachu jakies 2/3 z 40ml kremu Ducray, A-Derma, Epitheliale A.H, Creme Reparatrice |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za zainteresowanie, przejrzałam na szybko wątki, ale pozwólcie że przejrzę raz jeszcze na spokojnie - wieczorem. Teraz musze niestety uciekać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Revlon Skinlights Emuslja rozświetlająca 03 - Peach Light - ubytek niewielki, wala się w kufrze i starły się nieco napisy zapraszam ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Apis Masło kokosowe - z wymiany JAKIE ZUZYCIE? Farmona masło karmelowo cynamonowe - z wymiany, ponieważ nie wiem do jakiej granicy oba masła były napełniane, zainteresowanym wkleję zdjęcie ze zużyciem. Tester pudru Poul Sagane JAKI KOLOR? Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. - wypróbowany Sephora puder rozświetlający - wypróbowany ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Znajdziesz u mnie coś za: Anthelios LRP Aqua-Lait - Nowy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a ktory to puder rozswietlajacy sephory?? bo tez by mnie moze interesowal, plus ten rozswietlacz skinlights (jaka jego data waznosci??)
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
witaj podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy a mianowcie ziemia wulkaniczna, maska do wlosow TBS, filtr, puder jedwabny. Zajrzyj do mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1stLaDy - niestety i tym razem nic
![]() Charlotta11 - przepraszam, ale nie zdecydowałam się na nic z twojego wątku ![]() guniagusia - bardzo mi przykro, ale ![]() MissSunshine - kolejny raz jestem zmuszona odmówić. Miśka84 - niestety nie potrzebuję proponowanych przez Ciebie kosmetyków Przepraszam dziewczyny za wybredność ![]() _kapryska_ - to co mnie zainteresowało już wymienione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
madzia.a - pomimo szczeruch checi, niestety
![]() sasetka86 - pomysle nad nutric'iem. Co chciałabyś w zamian? iwoona - co chciałabyś w zamian za SH Pedicure In A Minute i Pantene ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
*nulka* - bardzo chetnie pozbyłabym sie revlona , poniewaz nalezy do grupy kosmetyków kompletnie zbednych dla mnie , jednak nic mi sie nie przyda z twojego watku. Niemniej zapraszam po dokładce
![]() Lea93 - z kosmetków nic, rozmiar ubranek nie mój - przykro mi ![]() ![]() zioła - niestety dorota_ - niestety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Akurat SVR emulsję usunęłam z wątku po Twoim wpisie, którego wczesniej nie odwiedziłam. Myślałam ,ze nie bedzie potrzebny ponieważ miałam jeden, ale mój man też postanowił się nim smarować teraz, gdy jest tak zimno. Przykro mi. A nic innego nie wpadło Tobie w oczko ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a wiec dylemat z glowy - nic innego w watku nie widze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Pytałaś co chciałabym za Pedicure in a minute SH i Pantene
Mysle o: -pudrze rozświetlającym sephory napisz jaki to kolor i jaki jest jego ubytek - tester pudru Paul Sagane lub tester dwch baz ale napisz prosze jaka jest pojemność tych testerów, zuzycie oraz kolor pudru. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.