|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomóżcie z ubrankami... ;)
Mam 14 lat. jestem drobna - szczupła i niska.
Założyłam wątek, żebyście mi pomagały ładnie dobierać ciuszki i tworzyć ładnie wyglądajace zestawy. Lubie ciemne kolory... Jednak jaskrawe też ![]() Proszę o doradzenie co z czym by ładnie wyglądało. Mam nadzieje, że sie uda ^^ Niżej zamieszczam część moich ubranek i jedne buty. Przy każdym będzie numerek, by się nie pogubić, proszę więc o pisanie numerkami ![]() Część pierwsza: koszulki i topy 1. 2. 3. 4. duże rozcięcie na pleckach ![]() 5. pokazałam tył. 6. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pomóżcie z ubrankami... ;)
dalej
![]() 7. 8. 9. 10. 11.bluzkę da się nosić tylko na drugiej - za duży dekolt. 12. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dalej ^^ + bolerka
13. + bolerko nie zainane (można nosić osobno) 14. 15. 16. + bolerko z kapturem zapinane na zamek (można nosić osobno) 17. rozpinana 18. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Długie rękawy
19. 20. 21. 22. 23. 24. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Długie rękawy dalej
25. 26. 27. 28. 29. - jeszcze nie ma 30. -jeszcze nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Sukienki:
31. 32. 33. 34. 35. ubierana też jako spódnica 36. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Sukienki - dalej
37. co pod nią ??? 38. -- 39. -- 40. -- 41. -- 42. -- |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Spónice i spódniczki:
43. 44. 45. 46. 47. z paseczkiem 48. z paseczkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
moze poczekajmy az zaloza to nowe podforum bo tak to sie zrobi balagan, a nowe podforum juz niedlugo mam nadzieje bedzie otwarte to wtedy mozna bedzie zakladac watki, bo tak to zachwile cala 'moda' bedzie zalana tymi watkami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
oj z tego co sie orientuje, to podforum jednak nie powstanie (myle się??) tylko czekamy na nowy program do grzebania w szafie. jeżeli jednak wątek jest zły, to przepraszam, nie będę dodawać więcej, jest do skasowania i poczekam na to oprogramowanie
![]() EDIT: tutaj link z odpowiedzia Złośliwca: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244248 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Po ubraniach to bym nie powiedziała że jesteś mała, szczupła, dorbna, a normalna. Ale nie wiem, nie widzę Cię. A co do kompletowania to nie ma zabardzo co z czym bo wiekszość to bluzki a bluzki z bluzką łączyć nie będziemy a co do spódniczek to jakos pod kolor próbuj. Np ta czerwona bluzka nie pamiętam nr z pierwszego wrzutu z tą spódniczką czerwoną w kratkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie wiem, czy mam kończyć dodawanie ciuchów, czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm to ja już na wstępie skomentuje. Ubrania są dość nieciekawe. Niemodne fasony, nieciekawe kolory i wzory. Ja bym zaczęły od wymiany szafy;] To tylko taka moja mała sugestia,bo oczywiście zrobisz jak chcesz
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dodawdaj dodawaj w koncu nowego forum podobno ma nie być a jakby co to później przeniesie sie te tematy
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
dzieki za tego linka do zlosia, nie czytalam tego wczesniej, ja mysle ze powinnas dokonczyc wobec powyzszego wklejanie fotek zeby watek mial sens jako taki
![]() co do samych ubranek zgadzam sie w pelni z facilmente, ogolem rzecz ujmujac nieciekawie, mimo iz widac kolorowe ubranka jest ogolnie jakos szarawo, jakos widac w tych ubrankach ta 'taniosc' nie wiem jak to ujac, bo sama kupuje w primarku ale staram sie wyszukiwac raczej te oryginalne ciuchy, a u ciebie widac ta 'taniosc' wybacz za to wyrazenie, nie mam na celu obrazenie ciebie. sukienki w ogole mi sie nie podobaja, mam wrazenie ze sa 'za stare' jak na 14latke, spodniczki to samo, no moze poza ta czerwona o boze, jaki 'brzydki' post, nie chce mi juie bledow poprawiac, przepraszam za tyle powtorzen i slabo dzis o jakas puente u mnie, jak cos wymysle to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.