|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe podforum w dziale o modzie?!
Drogie szefostwo
![]() W imieniu 85% ( na chwile obecna ![]() Podaje link do tematu gdzie zalozylam na ten temat sonde i sie troche wypowiadalysmy. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244090 I wszystkie cierpliwie czekamy na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe podforum w ziale o modzie?!
Ciekawe, co na to Szefostwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem dobry pomysł
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No to czekamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Zastanowimy się, jutro damy odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za odzew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
mam nadzieję, że odpowiedź będzie pozytywna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Witam
Nie jestem przekonany, że format, jaki oferuje nam forum w postaci wątków i postów jest najszczęśliwszym wyborem. Mamy w planach na tę wiosnę stworzenie specjalistycznego oprogramowania, które służyłoby dokładnie celom prezentacji szafy i stylu ubierania się. W takim oprogramowaniu rozbudowalibyśmy funkcje operowania fotkami, opisywania swojej szafy i preferencji osobistych, swojej sylwetki, ich uporządkowania oraz możliwości ich oceniania i komentowania przez innych użytkowników. Planujemy wykorzystać to również do określania kreacji na daną okazję - inną na wyjście na spacer z psem od tej na oficjalny bal czy rausz u ambasadora ![]() Dlatego na razie powstrzymałbym się z tworzeniem takiego forum. Po uruchomieniu programu MSD moglibyśmy stworzyć forum jako forum pomocnicze do istniejącego oprogramowania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To ja wystąpię w roli tej niewdzięcznej i zbuntowanej
![]() Bardzo podoba mi się pomysł stworzenia czegoś na wzór MyStyleDiary.com Na pewno byłoby to źródło wielu inspiracji itp. i chciałabym, żeby coś takiego powstało, ale poza całym dużym i na pewno trafnym projektem, wydaje mi się, że jednak dobre byłoby utworzenie 2 podforów [jedno dotyczące rozterek pt: "kupić czy nie kupić?" lub "nosić czy nie nosić?", a drugie zawierające właśnie indywidualne wątki dotyczące łączenia prezentowanych rzeczy w zestawy]. Może się mylę, nie mówię, że na pewno nie, ale chyba nie jestem jedyną osobą, która tak uważa ![]() Oczywiście z całym szacunkiem dla Szefów, jak zrobicie, tak będzie dobrze ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A nie można założyć nowego podrofum, a później, jak już to oprogramowanie skończycie, to skasujecie to forum? Bo nie wiadomo kiedy skończycie, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Witam
Szukam 5-6 beta testerów do nowego oprogramowania Szafa, które będzie naszym odpowiednikiem My Style Diary. Beta testy ruszą na początku tygodnia. Beta tester powiniem: - umieć zrobić zrzut ekranu z ewentualnym błędem - mieć dobre pojęcie o obsłudze przeglądarki internetowej - chcieć naprawdę pomóc i reagować na moje prośby przynajmniej tak, jak ja będę reagować na Wasze ![]() Proszę o zgłoszenia do poniedziałku wieczorem na moje PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, napisałam znowu i zobaczcie co jest odpisane
![]() W wątku w sondą ![]() Będziemy mieć podforum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Już jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Już podforum mamy, fakt, tylko że nikt nie chce zestawów układać, a tym bardziej czegokolwiek pisać ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.