|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Głównie Yves Rocher zapraszam:)
zamkniete
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2008-04-19 o 11:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Głównie Yves Rocher zapraszam:)
Coś u mnie za krem pod oczy dermika z serii lipidea uzyty kilka razy i krem na dzień z tej samej serii, ale to jako dorzutkę bo z pół wypaprałam już?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
evidence Yves Rocher- dziś je dostałam więc nowiutkie, tylko psiknięte. Chętnie zrobię sporą odlewkę , w ostateczności mogę oddać całość
- miniaturka Iris Noir Yves Rocher- nowiutka -miniaturowy tusz pogrubiający sephora- uzyty ze trzy razy, fajny, ale ja wolę wydłużające Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Ze wskazaniem na tusz Sephory
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny, niestety nic
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
- pomadka lumene beżowo- różowa, jasna perłowa w razie zainteresowania zrobię zdjęcie
- czwórka kremowych perłowych czy satynowych cieni revlon vaa vaa bloom (złoty, różowy, fiolet, bordo) zdjęcia jak wyżej jakas odleweczka moze cos u mnie
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję , nadal nic nie znalazłam
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
evidence Yves Rocher- dziś je dostałam więc nowiutkie, tylko psiknięte. Chętnie zrobię sporą odlewkę , w ostateczności mogę oddać całość - miniaturka Iris Noir Yves Rocher- nowiutka - miniaturowe opakowania kremów serum vegetale na dzień, force + na dzień i takiego nowego 3 6 9 (miniaturka z pompką) ?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebe widzę ciuszki tylko, tak? Dziękuję nic dla mnie
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym zobaczyć szminkę
Ale tylko jeśli nowa (ze względów higienicznych )
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak napisałam jest nowiutka, ale yves rocher foliuje produkty a ja ją odfoliowałam, zeby zobaczyc. sztyft nawet nie dotknięty, więc jak ze sklepu. Zdjęcie zrobię jutro.
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za?:
evidence Yves Rocher- dziś je dostałam więc nowiutkie, tylko psiknięte. Chętnie zrobię sporą odlewkę , w ostateczności mogę oddać całość Bardzo proszę odpisz u mnie.... |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
ennkaa, jestem łasa na te blyszczyki Avonu, o których pisałaś. Czy mogłabyś zrobić im zdjęcie i temu błyszczykowi Sephory też? Byłabym wdzięczna. A do zaproponowania mam nastepujące:
- róż w czerwoawym odcieniu Bell - róż w kulkach H&M - cień L"oreal Platinum w kolorze śliwkowym, użyty 3 razy, data przydatności minęła w marcu - cień jasnoróżowy Bell Planete użyty 2 razy - paletka 4 cieni L'Oreal w matowych brązach, seria Wear Infinite - paletka 4 cieni L'Oreal w matowych (jeden perłowy) fioletach, też seria Wear Infinite (obie paletki przywiezione z USA) - pomadka w płynie Lumene nr 3, taki malinowy kolor - błyszczyk Neutrogeny w malinowym kolorze, z USA - woda toaletowa MaryKate And Ashley, zapach chyba jasminowy, z USA - cień Inglot z serii Sprint - jasny róż - sień Inglot sypki z serii AMC, czarny - pomadka Bourjois w ciemnorózowym kolorze, na ustach daje naturalny efekt, mało używana - pomadka Isa Dory w cielistym kolorze, około 70 % sztyftu jeszcze jest - podkład Lirene City Matt, kolor 204, użyty 2 razy może cos wybierzesz. jeśli nic ci się nie spodoba, nie rób zdjęć ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
a ta śliwka loreala to jest matowa? Jakbyś mogła z kolei zrobic zdjęcia :
- cień L"oreal Platinum w kolorze śliwkowym, użyty 3 razy, data przydatności minęła w marcu - cień jasnoróżowy Bell Planete użyty 2 razy - paletka 4 cieni L'Oreal w matowych brązach, seria Wear Infinite - paletka 4 cieni L'Oreal w matowych (jeden perłowy) fioletach, też seria Wear Infinite może bym któres wybrała.
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2008-04-13 o 10:54 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
ooo błyszczyki bardzo mi się podobają
![]() oto zdjęcie, przez pomyłke dołączylam jeszcze cien Inglota. L'Oreal Platinum śliwkowy jest bardzo mocno połyskujacy, zdecydowanie niematowy. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi się cień bell
czy on jest bardzo różowy? bo ja szukam takiego róży delikatnego..w łosoś czy beż. Na zdjęciu mi się taki wydaje, więc by mnie interesował. No i chyba tylko on niestety co byś proponowała?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

)