![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Urban Decay, BarryM, Bourjois, Mark Hill, Lizzie...
rezerwacja na czerwonowymieone na szaro
Wymienię: TWARZ KOLORÓWKA Cienie do powiek: - BarryM sypki, kolor: polyskujacy zloty Błyszczyki do ust: Lakiery do pznokci: - Oriflame 6585 NAT SHIMMER Pragnę zaznaczyć, że każdy z wyzej wymienionych kosmetykow jest nieuzywany, a jesli byl to uzylam go raz i doszlam do wniosku, ze nie jest dla mnie, wiecie o co chodzi zreszta ![]() Chętnie przygarnę wszelkiego rodzaju kremy, balsamy, masla do ciala o przyjemnych owocowych lub slodkich zapachach np. kokosowe. Antycellulity i ujędrniacze bez gadania. Dobre kosmetyki do demakijazu oka oraz podklady! Jak komus przestaly sie podobac albo znudzily pedzle do makijazu to tez moge sie nimi zajac. Nie mam sprecyzowanej wishlisty także jak któraś z Was jest zainteresowana to niech po prostu pisze ![]() Wymienione: - Max Factor nr 470 star-studded blAck, tydzien temu otwarte na sprobowanie, polyskujacy srebrny + czarny + aplikator - Urban Decay Big Fatty Lip Plumper powiekszajacy usta ze zlotymi drobinkami!! Naprawde powieksza, efekt szczypania na ustach z ekstraktem z chilli 17$ !! - korektor pod oczy Bourjois || leci do Agul - Bourjois eau de gloss nie przyklejajacy wloskow do warg 14 orange leger - L'Oreal Glam Shine Crystals nr 305 ruby strass - Dove krem nawilzajacy, bronzujacy do twarzy przeznaczony do jasnej karnacji - Bourjois nr 37 bordo z serii do torebki ![]() - Maybelline Wet Shine kolor 70 Pink Champagne - blyszczyk do ust Bourjois eau de gloss nie przyklejajacy wloskow do warg nr 15 framboise glacee - paleta Too Faced 4 blyszczyki, 4 cienie do powiek, roze rozswietlacze i 2 kolorki do brwi + aplikatory 29,50 $ !! leci do buzichocho - cienie do powiek Urban Decay z lusterkiem w srodku kolorki pochodne zlota jak widac na zdjeciu bez aplikatorow w komplecie swietna szata graficzna opakowania w sam raz do podrecznej kosmetyczki fantastik sam plastik || leca do buzichocho - cien do powiek Bourjois gleboki fiolet z aplikatorem i lusterkiem || leci do buzichocho - podklad o konsystencji musu matujacy Lizzie kolorek jasny beż, brzoskwinia - bronzer i róż 2 w 1 w kompakcie POPbeauty - pewien specyfik ponoc stosuje sie go na policzki Playboy kolor Sangria Sin - tusz do rzęs Bourjois Volume clubbing absolute black || Miśka84 - kredka do oczu z brokatem Bourjois blekitna 37. Gris ensorceland - krem do depilacji Veet || Miśka84 Edytowane przez lawola Czas edycji: 2008-04-22 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urban Decay, BarryM, Bourjois, Mark Hill, Lizzie...
witaj
![]() jestem bardzo zainteresowana korektorem Bourjois - jaki to kolor? znalazłabyś coś?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
HEJ..... znajdziesz coś za cienie ..sypki cien do powiek BarryM polyskujacy zloty
tusz do rzęs Bourjois Volume clubbing absolute black blyszczyk do ust Bourjois eau de gloss nie przyklejajacy wloskow do warg 14 orange leger pozdarwiam anna
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tyle, że balsam Escady trochę za dużo za korektor... ![]() ewentualnie mam jeszcze wykręcany pędzelek z naturalnego włosia od pudru Clinique - trochę obdrapany od noszenia w kosmetyczce, ale używany zaledwie parę razy.
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
hej
![]() ![]() Mam perfumowany balsam i krem pod prysznic ARDEN o zapachu sunflowers (nowe). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za tusz Bourjois? Z Twojej wishlisty mam fajny kremik do ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za korektor Bourjois, blyszczyk Bourjois i krem dove
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie cien do powiek Bourjois gleboki fiolet z aplikatorem i lusterkiem
i krem do depilacji veet, znajdziesz cos w zamian?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
fajnie..... mogę oddać wszystkie (oprócz tego z białą rączką--leci do kogos innego(
pozdarwiam anna
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[quote=lawola;6668609]
Coś u mnie?? - bronzer i róż 2 w 1 w kompakcie POPbeauty - pewien specyfik ponoc stosuje sie go na policzki Playboy kolor Sangria Sin - tusz do rzęs Bourjois Volume clubbing absolute black |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
bronzer i róż 2 w 1 w kompakcie POPbeauty sypki cien do powiek BarryM polyskujacy zloty
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale na Thalgo bym się zgodziła.
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Esterie jeszcze nie, czekam na post od jednej wizazystki, ktora tez sie czai na tusz jak sie nie zgodzi na moja wymianke to od razu do Ciebie pisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie tusze pogrubiające, a najbardziej lubię z grzebykiem. Będę czekać na wieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.