|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Perfumy Hugo Boss, maska Gloria , paletka do makijażu i inne - ZAPRASZAM
Witam
chętnie wymienię sie kosmetykami: 1)Perfumy Hugo Boss - oryginalne, kupione w niemieckim Douglasie , zostało moim zdaniem więcej niż 1/3 - pojemnośc wyjściowa50 ml 2)Pomadka Bourjois - Comme par Magie ,kolor cielisty ,nr 24 , użyta może ze 3 razy 3)Cienie Lumene - neutralny brąz i beż (brąz matowy ,beż z drobinkami) - mażnięte parę razy 4)Maska do włosów GLORIA - poszukiwana ,świetna maska do włosów z wyciągiem z szyszek chmielu. Nieotwierana! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html 5)Avon Anew Clinical- Korektor cellulitu - produkt nowy ,nawet nie rozpakowany z folii ochronnej 6) Dwie małe kredki do oczu Sephora- jedna w prześlicznym chabrowym kolorze ,druga- morska. Użyte parę razy, nieznaczny ubytek 7) Mleczko nagietkowe Ziaja- cera normalna,sucha ,demakijaż ,oczyszczanie. Użyte 2 razy ,nieznaczny ubytek. 8) Krem nagietkowy Ziaja ,cera normalna,sucha- świetne recenzje na KWC , wieczko tylko lekko uchylone i raz maźnięty, więc moge powiedziec ,że nieużywany. 9)Dotleniająca mgiełka odświeżająca Oddech Amazonii , Avon ,ubytek- widoczny na zdjęciu ,świetnie odświeża i nawilża skórę twarzy 10) Paletka do makijażu - posiada 3 piętra z błyszczykami, cieniami oraz różami ,ma także lusterko. Jest na prawdę świetna. Niektóre cienie były tylko lekko dotknięte w celu sprawdzenia koloru-poza tym paletka jest całkowicie nowa i nieużywana.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy Hugo Boss, maska Gloria , paletka do makijażu i inne - ZAPRASZAM
Interesuje mnie
2)Pomadka Bourjois - Comme par Magie ,kolor cielisty ,nr 24 , użyta może ze 3 razy 6) Dwie małe kredki do oczu Sephora- jedna w prześlicznym chabrowym kolorze ,druga- morska. Użyte parę razy, nieznaczny ubytek 4)Maska do włosów GLORIA - poszukiwana ,świetna maska do włosów z wyciągiem z szyszek chmielu. Nieotwierana! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html Odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znalazła bys cos u mnie?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ? ;d
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?? za:
1)Perfumy Hugo Boss - oryginalne, kupione w niemieckim Douglasie , zostało moim zdaniem więcej niż 1/3 - pojemnośc wyjściowa50 ml 4)Maska do włosów GLORIA - poszukiwana ,świetna maska do włosów z wyciągiem z szyszek chmielu. Nieotwierana! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html 5)Avon Anew Clinical- Korektor cellulitu - produkt nowy ,nawet nie rozpakowany z folii ochronnej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Coś za korektor cellilitu i szminkę bourjois?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
4)Maska do włosów GLORIA - poszukiwana ,świetna maska do włosów z wyciągiem z szyszek chmielu. Nieotwierana! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html 5)Avon Anew Clinical- Korektor cellulitu - produkt nowy ,nawet nie rozpakowany z folii ochronnej ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.