|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
Nowa w pudełeczku Avon Szminka nabłyszczająca Champagne Glow AVON oraz SORAYA krem
KREM SORAYA Złocista Pielęgnacja Krem głęboko nawilżający, brązująco-pielęgnacyjny, 50ml
Receptura kremu została wzbogacona o wyciąg z orzecha włoskiego, który nadaje skórze delikatny, złocisty i pełen blasku odcień opalenizny. Krem doskonale pielęgnuje skórę: głęboko nawilża, chroni głębsze warstwy skóry przed utratą wilgoci, a także uelastycznia, ujędrnia i wygładza skórę Aktywna witamina E stanowiąca naturalny filtr ochronny neutralizuje wpływ wolnych rodników, opóźniając przedwczesny proces starzenia się i wiotczenia skóry, a d-Panthenol doskonale regeneruje, koi i łagodzi podrażnienia. Regularne stosowanie kremu przedłuża i pogłębia efekt opalenizny oraz doskonałego nawilżenia skóry. Rezultat: Poprawa kolorytu skóry 98%, Wzrost nawilżenia 97%, Poprawa elastyczności i jędrności 94%. Efekt delikatnej opalenizny widoczny po 2-3 godzinach. Naturalnie brązowa opalenizna i doskonałe nawilżenie. Olśniewający wygląd - delikatnie opalona, pełna blasku i witalności skóra, Intensywne nawilżenie - gwarancja optymalnego i długotrwałego nawilżenia, utrzymanie wody w naskórku, Doskonała ochrona i naturalna witalność - stworzenie płaszcza ochronnego oraz stymulacja procesów odnowy komórkowej skóry. Badanie poziomu satysfakcji przeprowadzone w grupie kobiet przez 2 tygodnie. AVON błyszczyk w szmince (kolor Champagne Glow) Nowa Szminka nabłyszczająca Glazewear to:
Pomadka nowa w pudełeczku nie otwierana, natomiast krem raz maźnięty tak że tez nowy. wymienię na lokówkę lub zapach jakiś słodki lub bronzer lub cos innego co mi wpadnie w oko ![]() Edytowane przez edithsl Czas edycji: 2008-03-24 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowa w pudełeczku Avon Szminka nabłyszczająca Champagne Glow AVON oraz SORAYA k
Ja mam slodkawa wode Helene D'Arcy Basalt 50ml,firma Borghese Neuilly-Paris Elysee 29 ,pozostalo wiecej niz 45ml ,nie mam opakowania juz do niej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa w pudełeczku Avon Szminka nabłyszczająca Champagne Glow AVON oraz SORAYA k
niestety nic, pozdrawiam!
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
pomylka;] pisze w złym wątku
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
ja byłabym bardzo chętna na pomadke glazewear, o ile znajdziesz cos u mnie
![]() pozdrawiam!
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Pytałaś czy coś u Ciebie? - tak! ta szminka mnie interesuje. Ona jest w pełnowymiarowym formacie, nie żadna próbka, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
niestety nic, rybaczki fioletowe fajne ale ja mam w biodrach 93, a w pasie 78, wiec nie bardzo beda pasować :/jaka to firma?i czy masz jakies zdjecie na kims?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś za błyszczyk w szmince ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.