![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie
Wiem, że fotki nie sa najlepszej jakości [ściągnęłam je ze strony CKMu].
Co myślicie o samym fakcie rozebrania się Kaji P. dla gazety?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie
Sama nie wiem...Wiadomo, że jest to indywidualna sprawa każdej kobiety, czy powinna się rozbierać publicznie, czy nie. Ale pomijając tę kwestię, muszę przyznać, że Kaja wciąż kojarzy mi się najbardziej z małą Olką z "Klanu". Od dawna już nie oglądam tego serialu i może dlatego nie zarejestrowałam, że nieco urosła od czasu, gdy ostatni raz widziałam ją w tym filmie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja dokładnie tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No tak... Rola mniej już cieszy, ze śpiewaniem nie wyszło jakby, teraz się rozbieramy... Tylko i na tym polu też raczej nie wróże sukcesów - nie jestem znawcą, ale nie najlepiej to wygląda... To ciało, mam na myśli. Poza tym ja tę aktorko/piosenkarkę widzę nie rozebraną, tylko w kostiumie. Może nie dowidzę z wiekiem, ale ta okładce i ta z gołym biustem to przecież nie ona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pitipel napisał(a):
> Może nie dowidzę z wiekiem, ale ta okładce i ta z gołym biustem to przecież nie ona? Masz rację - to chyba nie ona na tym zdjęciu z biustem odkrytym - zaraz je usunę. W sumie to mi nie o stopień negliżu chodziło tylko o fakt. Moim zdaniem nie każda kobieta [niezależnie do figury] ma to "coś" - i nie każda nadaje się do takich sesji. Według mnie - ona nie.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kaja Paschalska zalicza doline... nikt juz nie bedzie jej traktowac powaznie. Policzcie sobie te wszystkie panienki z szol biznesu polskiego, ktore zakonczyly swoja "kariere" na pokazaniu sie na golasa w Playboyu czy CKM.
Co do samej Kaji, to podziwiam figure, musiala niezle na nia pracowac. Natomiast twarzy sobie nie zmieni, ma pospolita i nic jej nie pomoze. Przepraszam za brak polskich liter, ale mi nie wchodza !!! Nie wiem, co sie dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ivi napisał(a):
> Kaja wciąż kojarzy mi się najbardziej z małą Olką z "Klanu". Jak widać na zdjęciach Kaja jest już całkiem dużą dziewczynką i być może ta sesja była próbą przekazania ludziom, ze już nie jest malutką córeczką państwa Lubiczów ![]() ![]() ![]() PS. Jej "starsza siostra" serialowa Paulina Holz właśnie rozebrała sie dla Playboya, jak sama mówi, głównie ze względów finansowych ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie wiem ile ona ma lat, myślę, że około 20 może...
Pomimo, że komputerowa obróbka zdjęcia czyni cuda, to i tak uważam, że nie da się wykrzesać seksapilu z niektórych kobiet, choćby nie wiem co. W mojej świadomości Kaja zapisana jest jako grzeczna dziewczynka i wszelkie próby zaistnienia jako "kobieta - seksowny - wamp" wydają mi się w jej wypadku sztuczne. Oczywiście poza tym nic do niej nie mam, uważam tylko, podobnie jak Sarenka, że niektóre dziewczyny nie powinny się rozbierać do zdjęć tego typu. I Kaja właśnie do nich należy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Z tą jednakże różnicą, ze starsza córka Lubiczów jeśli nie jest ładna - to na pewno interesująca. I o niebo atrakcyjniejsza, niż młodsza. Tak mi się wydaje. Masz zdjątka, Babciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam z niecierpliwością na któregoś z Panów, który zawita na ten wątek i napisze, że zdjęcia super, a my jesteśmy zazdrosne, czepiamy się i w ogóle mamy PMS, hehe
P.S. Holtz też się kompletnie nie nadaje na wampa rozbierającego się dla panów. No, ale skoro stan jej konta ma się poprawić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Przecież ona się nie rozebrała, bo jest w bikini!!! W takim stroju setki panienek po plaży biega (może i sama Kaja)! Taka sesja to łatwe i fajne pieniądze, więc nie ma się co dziwić - pewnie na mieszkanie zbiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Widziałaś zdjęcia, Szaradko? Ja własnie szukam - jak znajdę to Wam też dam poptrzeć; ale na onecie znlazłam świetny komentarz do sesji Pauliny: "Następna będzie pani Stasia - boszesz ty moj!"
![]() A mimo tego, że nie jest może najładniejsza ta Paulinka, to i tak ją wolę od Kai zdecydowanie. I wcale nie jestem zawistna - bo Kaja dla mnie jest nieatrakcyjna i jej nie zazdroszczę, Paulinę lubię jakoś, a PMS mnie nie męczy obecnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pitipel napisał(a):
> Masz zdjątka, Babciu? Nie, kilka dni temu czytałam chyba na onecie taką informację ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Szarada napisał(a):
> A ja czekam z niecierpliwością na któregoś z Panów, który zawita na ten wątek i napisze, że zdjęcia super, a my jesteśmy zazdrosne, czepiamy się i w ogóle mamy PMS, hehe > a niech sobie piszą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Pitipel napisał(a):
> świetny komentarz do sesji Pauliny: "Następna będzie pani Stasia - boszesz ty moj!" ![]() A czemu nie miała by się pani Stasia rozebrać? Oj, dziewczyny nie bądźcie takie krytyczne ![]() http://www2.gazeta.pl/kobieta/1,24540,1947365.html ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ananke napisał(a):
> Przecież ona się nie rozebrała, bo jest w bikini!!! W takim stroju setki panienek po plaży biega (może i sama Kaja)! Taka sesja to łatwe i fajne pieniądze, więc nie ma się co dziwić - pewnie na mieszkanie zbiera ![]() Myślę, że bieganie po plaży to jedno, a pozowanie do zdjęć w magazynie dla panów to drugie. Intencja tych zdjęć jest raczej jednoznaczna, pomimo, że nie jest na nich naga. Ale oczywiście nie osądzam jej, przecież jak napisałam wcześniej to indywidualna sprawa. Wolno jej! ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Babiuniu!!! Nic nie poradzę, że perspektywa Pani Stasi boszesz ty moj w Payboyu rozbawiła mnie niemal do łez. Jeśli Cię to poruszyło, to bardzo przepraszam, nic nie poradzę, jeszcze mi się chce śmiać.
A na "Dziewczynach z Kalendarza" byłam i uważam ten film za baaardzo miły dla oka, mimo starszych nieco modelek w tymże kalendarzu. Wydaje mi się, że w tym przypadku cały wic tkwi w idei tegoż kalendarza. Wybacz, Buniu! Rozśmieszony (jeszcze) Pitipel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Paulina Holz w Playboyu
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
http://film.onet.pl/0,0,891535,plotki.html - Paulina Holtz
a ja z innej beczki - na CKMie znalazłam zdjęcia Izy Miki -ależ ją podrasowali nie poznałam jej twarzy na pierwszym zdjęciu ![]() mam nadzieję że nikogo nie zgorszy zdjęcie kobiety z gołym biustem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
No i zdecydowanie wolę Paulinę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Pitipel napisał(a):
> Wybacz, Buniu! > Rozśmieszony (jeszcze) Pitipel Heh, nic mnie nie uraziło ![]() ![]() Mam dzień na tolerancję dla inności ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
O nie , ja zdecydowanie wolę zdjęcie Kaji na okładce ... wygląda jakoś ... zdrowiej , ładniej . Ta Paulina wygląda tu jak ,, klienci '' z serialu sześć stóp pod ziemią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ps. Wyobrażacie sobie dyskusje w polskim internecie, gdyby "do rosołu" rozebrały się panie z Kółka Gospodyń Wiejskich z Pcimia Środkowego, dajmy na to? Choćby i w szczytnym celu?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy byłaś na filmie , Babciu; zdjęcia z filmu są zdecydowanie lepsze niż te prawdziwe. Tyle, że to nie o zdjęcia chyba tak naprawdę chodzi. A te panie z kalendarza -prawdziwe - podziwiam bardzo. Za odwagę przede wszystkim.
Jeszcze raz jednakże powtórzę - te panie popireała mocno idea, dla której to robiły. Ona sprawia, ze patrzy się na nie zupełnie inaczej. Poza tym zdjęcia były naprawdę dobre, artystyczne. Mnie natomiast rośmieszyła wizja P.Stasi w takim ujęciu, jak Kaja jak Kaja w CKM. Dla równowagi dodam, że śmieszy mnie także np. Rysio Lubicz w tej okoliczności. Buniu, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a kim jest Kaja Paschalska?
kolejna wepchniete w świat filmu i muzyki dziecko znanych rodziców,niedobrze mi sie robi jak z beztalencia robi się gwiazdeczki wygładzone i poprawione komputerowo ,spiewające z playback'u . pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
de gustibus...
Paulina w całej sesji podobno jest stylizowana na lata 20 i mów co chcesz o samej Paulinie, ale to są zdjęcia na poziomie. A nijaka Kaja ma baaaardzo nijakie zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, przeciez to magazyn dla Panow, nikt nam nie kaze go ogladac
![]() Mi zupelnie nie przeszkadzaja gwiazdy i gwiazdki rozbierajace sie w takich pismach, tak dlugo, jak nie widze ich na okladce Hustlera czy innej szmaty- a Playboy, CKM, to mile i lagodne pisma, nawet nie za bardzo szowinistyczne (chociaz Playboya od czasu Mellera nie lubie, zrobil sie zbyt doslowny). Przeciez to nic zlego, ze Kaja sie pokazala - na pania Stasie tez licze (moze dlatego, ze nie mam telewizora i nie wiem, kto zacz). Ich sprawa, nie mowiac o korzysciach majatkowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A to ona ma znanych rodziców? Kim są? Muszą być bardzo wiele mogący, skoro ich mierna córeczka nawet w Opolu spiewała, pożal się Boże
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
diorek* napisał(a):
> O nie , ja zdecydowanie wolę zdjęcie Kaji na okładce ... wygląda jakoś ... zdrowiej , ładniej . No stylizacji to Holz nie ma najfajniejszej ![]() ![]() ![]() Ale pomijając wszystko Holz na tej focie wygląda na kobiete i tym emanuje. to dlatego /pomijając czy sie komus podoba czy nie jesli chodzi o urode/ jest do zaakceptowania na rozkladowce /czy jak sie to tam nazywa ![]() ![]() Paschalska wyglada jak dzieciak ktory za wczesnie stara sie dorosnac i skacze na glowke do nieznanej wody. Jest przez to sztywna na tych fotach, brak jej naturalnego poczucia kobiecosci - ale nic w tym dziwnego - w tym wieku jeszcze nie musi byc "starą wyjadaczką" Szkoda tylko ze chyba z tym sie nie moze pogodzic. Bo tak naprawde to te foty nie sa kontrowersyjne - dziwne jest natomiast miejsce ich umieszczenia. Gdyby Kaja prezentowala modne kostiumy kąpielowe w dajmy na to "Filipince" to nikt by nad tym sie nie rozwodzil. Bo ona wyglada jak nastolatka, pismo jest adekwatne - czyli wszystko sie zgadza. No ale do tego trzeba po prostu wiedziec gdzie sie pasuje wizerunkowo i osobowosciowo a gdzie nie i umiec wybrac ![]() cmoczki ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Paulina
"Night of the living dead" - ten makijaż, sorry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.