|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
XS, S, M - z szafy Selene :)
Rozmiary głownie jak w tytule. Dodatkowe fotki i opisy - na życzenie.
Nie mam jako takiej wishlisty, coś mi musi wpaść w oko :P Jeżeli coś mnie zainteresuje, mogę oddać coś spoza wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: XS, S, M - z szafy Selene :)
1. Jeansy Imperial, stan bdb, rozmiar 28/32.
2. Rozkloszowana spódnica za kolano, H&M, stan bdb. Rozmiar wg mnie 34, małe 36. 3. Spódnica sztruksowa HENNES, górny guzik jest inny niż oryginalny. Stan bdb. Rozmiar 34. 4. Topik KEY, stan bdb. Rozmiar 70AA. 5. Tanga NATURAL CLUB. Nowe, rozmiar S. 6. Bokserka BbG, stan idealny, miałam ją na sobie 3 razy. Rozmiar L/XL, ale według mnie M, trochę na mnie za duża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
7. Żółty sweterek. Kolor w rzeczywistości żywszy i bardziej soczysty. Stan bdb. Rozmiar to wg mnie 36/38.
8. Satynowa koszula, stan bdb. Rozmiar 38/40. 9. Jasnobrązowe spodnie, HERE&THERE, stan bdb. Na szczupła, niewysoką dziewczynę ![]() 10. Niebieska bluzka, miałam ja na sobie dosłownie 2-3 razy. Rozmiar 36. 11. Jasnoszara sportowa spódnica do kostek JCNY, z bardzo fajnego materiału. Stan bdb+. Rozmiar 34. 12. Spódnica dżinsowo-sztruksowa za kolano. Prawie nieużywana. Rozmiar 34. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
13. Musztardowa koszulka w paski, z jakiejś dzianinki. stan bdb. Rozmiar 36.
14. Sweterek kremowy, dłuugi, przeszywany srebrną nitką. Rozmiar wg mnie pomiędzy S/M. 15. Świetna brązowa koszula w paski na suwak. Stan bdb, Niewielka dziurka na szwie, ale to minutka pracy z igłą i nitka, nic nie będzie widać. Rozmiar L, ale wg mnie to S, niewielkie M. 16. Biżuteria: zielona, drewniana bransoletka, niebieska bransoletka z koralików, różowy, duży, plastikowy pierścionek, regulowany pseudosrebrny pierścionek z chińskim znaczkiem, metalowy krzyż, wisiorek, bodajże z Lichenia :P 17. Czarny krawat damski, satynowy, trochę przetarty ale to pod supełkiem i nie widać:P 18. Zielona róża, pasek lub broszka, jak kto woli, fajnie uzupełnia strój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
xxx
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to jest s,m rozciąga się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za żółty sweterek i zieloną bransoletkę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285478
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.