|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kolczyki by olgaska :)
Mój debiut w tworzeniu kolczyków
![]() Przy okazji poćwiczyłam photoshopa, to mi chyba lepiej wychodzi jak na razie ![]() ![]() ale ćwiczę, ćwiczę ![]() Przy okazji pozdrawiam wszystkich początkujących twórców i tych zaawansowanych też ![]() ![]() Edytowane przez nightdream Czas edycji: 2008-04-18 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolczyki by olgaska :)
Prace ok, ale radziłavym ci, żebys nie dawała w jednym kolczyku dużo takiej samej wielkości koralików (np. jak w 2)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Prace monotonne (może poza ostatnimi). Zaopatrz się w przekładki, kuleczki i inne niezbędne rzeczy, które nadają charakter pracom. Poza tym loopy do poćwiczenia, no i fotki też mogłyby być lepsze.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() monotonne bo jestem w trakcie zdobywania wszelkich elementow do dalszego tworzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
kolczyki mi się nie podobają, bo nie znoszę kiedy kolczyki skłądaja się z dużej ilości takich samych kształtów. ostatnie są zupełnie inne od pozostałych, to plus, ale jakoś mnie nie przekonują.
poćwicz loopy i staraj się nie zostawiać gołego drutu między koralikami a loopem (a jeśli już to zostawiaj go wiecej, zeby nie wyglądało na "przez przypadek" (bo chyba tak było, co?) ) fotki możnaby jeszcze rozjaśnić, ale dojdziesz do wprawy. moje zdjęcia też nie były no, i nadal nie są idealne, ale trening czyni mistrza.
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
bardzo ładne te początki
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Prace są trochę monotonne, nie lubię gdy w kolczyku znajduje sie kilka takich samych kształtów, jednego rozmiaru.
Do poćwiczenia lopy, ale to już wiesz. No i nie zostawiaj wolnego miejsca pod/między koralikami, wygląda to nie estetycznie ![]() Ale teraz to sie chyba powtarzam ![]() Ale ćwicz, a na pewno będzie lepiej ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
W ostatnich jest bardzo ciekawa koncepcja, tylko technike trzeba dopracowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnie ciekawe, tylko niezbyt dobrze ułożyłaś je do zdjęcia, spróbuj zmienić ich położenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ciężko je inaczej ulozyc, one najladnij wygladaja w pozycji wiszącej, na leżąco nie maja tego uroku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.