![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kosmetyki Sephora, Avon i inne - ZAPRASZAM!! Kolorówka, pielęgnacja, różności. :)
NIEAKTUALNE
Witam. ![]() Uwaga: Osoby z ilością przekupek mniejszą niż 3, wysyłają paczkę pierwsze. ![]() SZUKAM:
DOKŁADKA POST 2.!! Pielęgnacja:
![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2008-11-16 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki Sephora, Avon i inne - ZAPRASZAM!! Kolorówka, pielęgnacja, różności.
I jeszcze:
1. Pomadka ochronna Nivea supernawilżająca NOWA (mam nawet opakowanie, ale otwarte, pomadka za to jest nie ruszona DOKŁADKA 22.03.08!!
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2008-03-27 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki Sephora, Avon i inne - ZAPRASZAM!! Kolorówka, pielęgnacja, różności.
Hej,poplatalo mi sie i nazywam sie czerwien nie posiadam, mam klika zawsze ksiazek na tsanie i nie zauwazylam ze wszyskie zostaly wyslane.
Ale pare rzeczy przypadlo mi do gustu. Moze szukasz jakies innej pozycji? mam dosc duzo ksiazek i napewno znajde cos dla ciebie zobacze i dzis albo jutro uzupelnie watek jakimis nowosciami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hej z nowych posiadm :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oddam wiele za:
Kuleczki Volare, odcień wpadający w róż Czarna kredka do oczu WIBO (prawie nieużywana) Żel pod prysznic 'Ziarna Kakao' - Yves Rocher. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Adidas Citrus Energy, woda toaletowa do ciała, początkowo było 200 ml, użyta kilka razy, ubytek niewielki Ale nie jestem tak do końca przekonana, musiałabym się zastanowić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ok, zastanów się i daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;6916359]Nie bardzo, zainteresował mnie jedynie Dream Matt Mouse, ale najpierw musiałabym przejść się gdzieś i sprawdzić odcień.[/quote]
ok ![]() Piszesz, ze szukasz korali/kolczyków w moim drugim wątku ( z ubraniami ) mam trochę tego z C&A. Pozdr
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;6917698]* LANCOME - błyszczyk Juicy Tubes - Je vou aime, słodki, karmelowy zapach, naturalny różowo-cielisty kolor, zostało ok 60%
* korektor Inglot w ołówku jasnobeżowy, z wymianki A co byś chciała u mnie? ![]() [/quote] U Ciebie podoba mi się: # Żel pod prysznic 'Ziarna Kakao' - Yves Rocher (ślicznie pachnie, kupiłam dwa opakowania jakoś we wrześniu i te akurat stoi jeszcze nowe, nie napoczęte) # Balsam do ciała Mango i Passiflora - Avon (użyty góra 2-3 razy) # Body Spray Kokos i Papaja - Avon (mniej więcej 2/3 opakowania zostało) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;6914579]-Smackers Sugared Plum Dream, zuzycie niewielkie
-Smackers Wild Raspberrry, zuzycie niewielkie i ewentualnie: -Korektor Vipera z pędzelkiem nr 4 na okolice oczu i ust (rozświetlający) użyty kilka razy Znajdziesz coś u mnie za to? ![]() U Ciebie podobają mi się:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
U Ciebie wpadlo mi w oko:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A wymiana samego błyszczyku się nie opłaca. Przykro mi, ale podziękuję za wymianę. ![]() Cytat:
Cytat:
Byłabyś zainteresowana wymianką puder + róż za podkład DMM + bluza? Za Cobena i dwie Christie? W jakim stanie są Christie, mogę prosić o zdjęcie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;6918203]Hm, jednak byłaby zainteresowana tylko dwoma smackersami z kosmetyków. A z drugiego wątku wpadły mi w oko balerinki. Tylko, że róż jest wstępnie zarezerwowany dla kogoś innego, ale za resztę mogę się spokojnie wymienić. To jak?
[/quote] Czyli 2x Smackersy+baleriny za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kuleczki Volare + kredka za wodę toaletową raczej nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Żel pod prysznic 'Ziarna Kakao' - Yves Rocher, Puder rozświetlający Sephora Piiink odcień 5X1D prawie NOWY (jedynie raz maźnięty w celu sprawdzenia koloru), opakowanie z lusterkiem, Płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy EFFACLAR La Roche Posay NOWY (próbka 15ml)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby nie było wątpliwości: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13168 To jest ten puder (myślałam, że rozświetlający, bo zawiera w sobie drobinki, a jednak brązujący). Mam dwie sztuki, oba takie same odcienie (stwierdziłam po dokładnym przyjrzeniu się), oba prawie nieużywane. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6672212 To jak wolisz, wymienić się za książkę czy bluzę (bo podkład chcę na pewno, co prawda ryzukuję, że odcień będzie zły, ale... ![]() (I zapoznaj się z informacją powyżej dotyczącą pudru, bo napisałam, że jest on rozświetlający, a jest on jednak brązujący ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
A ta bluza jest czerwona nie rozowa
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To jak z wymianą? Za co wolałabyś się wymienić? ![]() Po przemyśleniu, chyba chciałabym książkę, ale jeżeli ty nie chcesz, to może być za bluzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
Żel pod prysznic 'Ziarna Kakao' - Yves Rocher (gdyby się odrezerwował) Utwardzacz do paznokci - Falvit (nowy) Rimmel Vinyl Gloss błyszczyk do ust odcień 167 Duża beżowa torebka Miniaturowy błyszczyk Sephora Piiink odcień Coffee?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.