Jakie założyć dodatki?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 18:57   #1
paolka323
Przyczajenie

Jakie założyć dodatki??

Będę mieć na ślubie białą suknię z MS Mody - załączam zdjęcie sukni Proszę o poradę jakie założyć do niej dodatki oraz jakiego rodzaju welon...??
P.S. Podoba Wam się moja suknia?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 302672_222712991121568_154428397950028_630621_1331108526_n.jpg (36,1 KB, 203 załadowań)
paolka323 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 19:20   #2
magda1200
Raczkowanie

Dot.: Jakie założyć dodatki??

Bardzo ładna suknia Myslę, że z biżuterią trzeba oszczędnie. Gorset i ramiączko jest strojne. Jakieś kolczyki + bransoletka. A bukiet dałabym w kolorze malinowym
magda1200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 19:31   #3
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paolka323 Pokaż wiadomość
Będę mieć na ślubie białą suknię z MS Mody - załączam zdjęcie sukni Proszę o poradę jakie założyć do niej dodatki oraz jakiego rodzaju welon...??
P.S. Podoba Wam się moja suknia?
Też mam suknię z Ms Mody
Piękną suknię wybrałaś mogę wiedzieć ile kosztowała?
Faktycznie suknia już jest strojna i żeby nie przesadzić to postawiłabym tylko kolczyki i bransoletkę plus. Do tego widziałabym bukiet w jakimś mocnym kolorze

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 19:58   #4
Michunka
Wtajemniczenie

suknia jest cudna! Tylko błagamy-nie zakładaj tandetnej biżuterii, którą sprzedają w sklepach z sukniami ślubnymi. jeśli wybrałaś taką suknię to widać,że masz świetny gust i dobierzesz jakąś dyskretną i delikatną Biżuterię. Ja bym postawiła na malutkie kolczyki i delikatną bransoletkę.
Michunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 20:23   #5
Antilia
Uzależnienie

Ja bym ubrała kolczyki wyraziste - ale nie zwisające! Na szyję nic.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg audrina-patridge-side-bun-2.jpg (123,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg loose-updos.jpg (17,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jojo-side-updo-hair-style.jpg (22,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mila-hair-earrings.jpg (56,2 KB, 30 załadowań)

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2012-03-30 o 20:26
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 21:51   #6
paula54
Zakorzenienie

duże, wyraźne kolczyki plus bransoletka. Do tego bukiet w jakimś mocno zaakcentowanym kolorze, np. tak jak już padł - malinowy, lub fuksja, mocny niebieski, fiolet. W zasadzie kolor dobrałabym pod Twój typ urody/makijaż/kolor włosów/ulubiony kolor / motyw przewodni

A welon - ja bym założyła prosty tiulowy. Sama miałam podobną suknię (tylko bez tego ramiączka) i miałam 3m tiulowy welon na ślub i krótki do zabawy

Edytowane przez paula54
Czas edycji: 2012-03-30 o 21:52
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 00:16   #7
roksana111
BAN stały

Jezeli jesteś wysoka to długi delikatny welon,jeżeli jesteś niska to dałabym kwiat we włosy z drobną mgiełką tiulową
roksana111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 22:06   #8
paolka323
Przyczajenie

Suknia kosztowała 2700zł trochę sporo, ale myślę, że warto było

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Tak właśnie myślałam, żeby założyć tylko kolczyki i bransoletkę może z kryształków Swarovskiego...? jestem raczej niska (160cm) i nie wiem czy założyć długi prosty welon do kościoła a do zabawy krótki, czy od razu jakiś krótszy... A teraz jestem na etapie szukania butów bo ciężko na mnie dobrać rozmiar.. może wiecie gdzie można kupić fajne buty w kielcach albo jędrzejowie??
paolka323 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-06, 11:47   #9
tatami
Rozeznanie

Ja miałam dwa welony - długi, tiulowy do kościoła i na sesję i krótki na zabawę weselną. Sprawdziło się i dlatego zachęcam. Na allegro znajdziesz długie welony w dosyć niskich cenach, także wielki wydatek to nie będzie.
I też jestem niska, 160 cm to mam w kapeluszu z królikiem w środku I w zasadzie nie rozumiem, co ma wzrost do długości welonu? Że niby jak wysoka dziewczyna to długi welon ok, a jak trochę krótsza to już nie? Wydaje mi się, że długi welon właśnie wysmukla i "wydłuża" sylwetkę. Ale mogę się mylić

Lody miętowe

tatami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości