![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Sierpień: Chanel,Dior,Mac,EL,Gucci. ..
Proszę o zapoznanie się z moimi zasadami. Szanuję Was i Wasz czas, tego samego oczekuję z Waszej strony.
-odpisuję u Ciebie a Ty u mnie -Proszę o precyzyjne pytania -wysyłam zawsze przesyłką rejestrowaną prio -rzetelnie opisuję kosmetyki, więc proszę czytać -Poproszę o wysyłkę jako pierwszą osoby, które mają mniej niż 10 przekupek -chętnie wyślę pierwsza osobom, które mają sporo więcej przekupek -raczej nie wysyłam za granicę, zdarzają się wyjątki -poza ścisłą listą wish można kusić biżuterią -za produkty Avon, oriflame, fm, mariza itp- serdecznie dziękuję -produkty wystawiam też na różnych portalach, więc mogą znikać lecz jeżeli z kimś negocjuje usuwam je ze sprzedaży - pracuję, więc mogę odpisywać z opóźnieniem, wieczorami nadrabiam Nie zależy mi na szybkiej wymianie, lecz na takiej, która mnie usatysfakcjonuję. Mogę wymienić się na produkt o niższej wartości lub pojemności jeżeli mnie mocno zainteresuję. Czego szukam? -podkładu Guerlain w kolorze 03 bądź 04 -choćby najmniejsza odsypka pigmentu MAC mauvement -chętnie na zapas Diorskin -Midnight Poison podkładów wyskokopółkowych: Chanel, Guerlain itp itd Posiadam ogrom podkładów, prosze pytać, może akurat mam to czego szukasz. 1. Flakony Dior-Blooming Bouquet edt z 50ml zostało 48ml- jest kartonik Cacharel Eden z 30zl została ponad połowa-jest kartonik Mugler Innocent z 50ml zostało około 10ml DOKŁADkA Michael Kors Wonderlust edp 50ml bez 5 psiknięć ![]() Gucci Eau de Parfum 30ml (mój zapas-za wish z listy) jest kartonik Guerlain Shalimar souffle de parfum 28ml z 30ml jest kartonik leci do Wiedma Chanel No5 Hair Mist z 35ml zostało okolo 8-10ml jest kartonik 2. Puste flakony ChanelMademoiselle Twist-pasują tez wkłady na Chance, Coco Mademoiselle itd Mugler alien 15ml do ponownego napełnienia-jest kartonik *Mugler Angel 25ml do ponownego napełnienia wymienione z IwBond 3. Odlewki Chanel Coco Noir edp- do 5ml Gucci eau de parfum edp - do 5ml Gucci Guilty Intense edp- do 5ml Gucci by Gucci edp- do 5ml 4.Podkłady Estee Lauder Perfectionist 30ml3N1 nowy, pół pompki na wypróbowanie koloru- jest kartonik Estee Lauder Perfectionist 2C3 5ml próbka brakuje góra 1ml Clninique Stay matte 6 ivory VF-N raz użyty (chętnie wymienię na ciemniejszy odcień)-jest kartonik Clarins Everlasting Foundation+109 wheat,15ml, brakuje góra 2ml MAP,nawilżający FL4Y, z 30ml zostało 25-28ml Rouge Bunny Rouge 052 na porządne testy Pierre Rene Skin Balance 23, została ponad połowa Pierre Rene Advanced Lift, jasny brak jednej pompki Bioderma Sebium al correcteur,podkład z zielonym korektorem, połowa Eveline BB light, dorzucę do wymianki 5. Kolorówka paletka Elf150 Inglot pigment 114 Mac pigment violet Nyx pigment Mac pomadka matowa Tailored to tease
Edytowane przez Michunka Czas edycji: 2016-11-21 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień: Chanel,Dior,Mac,EL,Gucci. ..
Za Angela raczej nic nie znajdę - chciałabym jakiś poszukiwany flakon
![]() Ale podkład chętnie oddam za mineralny też podkład jakbyś coś znalazła. Annabelle albo Neauty ( dla mojej córki kryjący lub matujący w kolorach jasnych z tonacji golden). Mam jeszcze podkład HR Prodigy Liquid w testerze 10 ml kolor 30.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, ale niestety nic nie wybrałam
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Hej, podoba mi się parę rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Świetnie, to czekam
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za Mugler alien 15ml do ponownego napełnienia-jest kartonik
Mugler Angel 25ml do ponownego napełnienia
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
To mi się podoba:
Dior-Blooming Bouquet edt z 50ml zostało 48ml- jest kartonik Gucci eau de parfum edp - do 10ml Gucci Guilty Intense edp- do 5ml Gucci by Gucci edp- do 5ml Clarins Everlasting Foundation+109 wheat,15ml, brakuje góra 2ml Rouge Bunny Rouge 052 na porządne testy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos za podklad Clarins?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej coś za Eden?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Oj niestety chanelki nie oddam za puste flakony i śpiewniki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
myślałam,że odpisujesz apropo pustych flakonów które mi się u Ciebie spodobały
![]() jak tak to przepraszam ![]() co pachnacego mozesz zaprpoponowac z pod lady za allurkę? i jakie masz spiewniki :0
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Czego szukasz za flakon Aliena ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Za Allure niestety nic nie znalazłam
![]() Ale może jakąś odlewkę byś u mnie wypatrzyła za odlewkę Gucciego edp? Edit: No chyba, że w grę wchodzi flakon Gucciego, to Allure jak najbardziej bym oddała ![]()
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2016-08-25 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dior-Blooming Bouquet- Coś u mnie?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Na razie flakon zarezerwowany do końca miesiąca. Gdyby nie doszło do wymiany, to podoba mi się Miss Dior BB i Gucci edp, i Chanel Coco Noir, tez
![]() Edytowane przez dorhis Czas edycji: 2016-08-25 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Hej! Czy nie chciałabyś meteorytów 02 prawie nowych za MD BB ? Mogłabym dorzucić np. krem bb Lancome w kolorze dark; używam go do przeciemniania zbyt jasnych podkładów latem i w tej roli sprawdza się znakomicie: nie zmienia właściwości samego fluidu a jedynie jego kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
cos za miss Dior bloomigng boquet??
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#30 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Aniołek cukrowy jest chwilowo w rezerwacji, na pocz. przyszłego tygodnia się sprawa rozstrzygnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.