![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Clinique, Estee Lauder, Guerlain i inne - pierwsza wymiana Lizzy:-)
NIEAKTUALNE!
Witam wszystkie Wizażanki! To mój pierwszy wątek, proszę więc o wyrozumiałość ![]() Mam w swoim kuferku kilka kosmetyków, które są przeważnie nietrafionymi zakupami i z wielką chęcią zamieniłabym je na jakieś inne kosmetyki, które bardziej by mi się przydały. Oto lista moich propozycji na wymianę: - baza wygładzająca z silikonem Dax Cosmetics - użyta trzykrotnie, praktycznie nie widać ubytku; - body lotion Tommy Hilfiger Dreaming - 50ml. nieużywany; - Perfectly Clean Estee Lauder - preparat do oczyszczania twarzy, 30ml, nieużywana, - Clinique 3 step - dla skóry typu 3 i 4 - opakowanie zawiera po cztery sztuki każdego "stepu" ![]() - Clinique 3 step - dla skóy typu 1 - opakowanie j.w. - NIEAKTUALNE - Clinique - 3 step w saszetkach po 1,5ml, - intensywny peeling do twarzy w płatkach - Avon Anew Clinical - otwarty około miesiąca temu, z ostało ponad 20 z 30 płatków - świeży - niestety dla mojej skóry trochę za mocny; - Vichy Dermablend - podkład kryjący - kolor Opal nr15 - 5 saszetek po 1,5ml i jedna saszetka koloru Sand nr 35, - Vichy Aqualia Thermal - krem kojący i wzmacniający skórę - 4 saszetki po 1,5ml, - Vichy Normaderm - 2 saszetki po 1,5ml, - woda toaletowa Passion Dance Avon - bez kartonika, zostało ponad połowę flakonika, - woda toaletowa Extraordinary Avon - bez kartonika używana, zostało ciut mniej niż połowa, - Terracotta Light - Guerlain - puder brązujący mozaikowy dla brunetek, zużycie około 10% - niestety kolory zużywają się dość nierównomiernie, - NIEAKTUALNE - Sephora - róż Blush me! kolor abricot plaisir nr6 - brzoskwinka z dronikami - użyty dwa razy - niestety dla mnie zbyt cepły odcień, - Sephora - duo bronzer light - z zeszłorocznej letniej kolekcji - dwukolorowy brązujący rozświetlacz o satynowej konsystencji, używany - zużycie góra 20% - bardzo wydajny! - Collistar rozświetlacz All Over Oro - jaśniutki puder z mozaiką złotawych kółeczek, użyty kilkukrotnie - "złota" puderniczka z dużym lusterkiem, pędzelkiem. Puderniczka ma otarcia od noszenia w kosmetyczce. WYMIENIONE - pomadka Estee Lauder kolor Candy 116 - long Lasting - tylko wypróbowana - kolor intensywny róż, drobne zarysowania na opakowaniu, - pomadka Estee Lauder Pure Color - Pure Eden nr89 - zimny róż - tylko wypróbowana, ma lekkie zarysowanie na sztyfcie - porysowałam ją podczas zamykania; - podwójne cienie sypkie Pupa, kolor 01, jeden kolor to intensywnie nabłyszczający pyłek - biało srebrny, drugi kolor to połyskująca miedź - użyte tylko raz - niestety plastikowa pokrywecza (wewnątrz pudełeczka) jest lekko uszkodzona, ale nie wpływa to w żaden sposób na jakość kosmetyku; - shiseido - matujący fluid - miniaturka 7ml, nowy w kartoniku; - Estee Lauder - tusz do rzęs czarny MagnaScopic (2,4ml) i korektor Double Wear kolor 02 medium light (2,4ml) . Jest to kosmetyk 2 w 1, z jednej strony korektor, z drugiej tusz - nowe, WYMIENIONE - pomadka Lancome - Rouge Magnetic - tester bez zatyczki! kolor nr323 intensywny, ciemny zimny róż - użyty dla sprawdzenia koloru, - woda perfumowana Evidence 50ml, Yves Rocher - dwa, trzy razy psiknięta, w pudełku. - woda perfumowana Rouse&Noir Jose Eisenberg, zużycie około 15% - mam kartonik. Uff, to na razie tyle... W następnym poście napiszę, jakich kosmetyków szukam. Zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez lizzyrerth Czas edycji: 2008-08-04 o 17:01 Powód: uaktualnienie listy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Clinique, Estee Lauder, Guerlain i inne - pierwsza wymiana Lizzy:-)
Hej!
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Perfectly Clean Estee Lauder - preparat do oczyszczania twarzy, 30ml, nieużywana, - Terracotta Light - Guerlain - puder brązujący mozaikowy dla brunetek, zużycie około 10% - niestety kolory zużywają się dość nierównomiernie, - pomadka Estee Lauder kolor Candy 116 - long Lasting - tylko wypróbowana - kolor intensywny róż, drobne zarysowania na opakowaniu, - pomadka Estee Lauder Pure Color - Pure Eden nr89 - zimny róż - tylko wypróbowana, ma lekkie zarysowanie na sztyfcie - porysowałam ją podczas zamykania; - shiseido - matujący fluid - miniaturka 7ml, nowy w kartoniku; - Estee Lauder - tusz do rzęs czarny MagnaScopic (2,4ml) i korektor Double Wear kolor 02 medium light (2,4ml) . Jest to kosmetyk 2 w 1, z jednej strony korektor, z drugiej tusz - nowe,
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...o+mademoiselle pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Terracotta Light - Guerlain - puder brązujący mozaikowy dla brunetek, zużycie około 10% - niestety kolory zużywają się dość nierównomiernie,
- Sephora - róż Blush me! kolor abricot plaisir nr6 - brzoskwinka z dronikami - użyty dwa razy - niestety dla mnie zbyt cepły odcień, - Collistar rozświetlacz All Over Oro - jaśniutki puder z mozaiką złotawych kółeczek, użyty kilkukrotnie - "złota" puderniczka z dużym lusterkiem, pędzelkiem. Puderniczka ma otarcia od noszenia w kosmetyczce. Cos u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez lizzyrerth Czas edycji: 2008-04-14 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Naturalnie, wstawię fotki, ale dopiero wieczorem. Wkleję zdjęcia wszystkich oferowanych kosmetyków. Przepraszam, że tak na raty ten wątek, ale to mój pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie u Ciebie podoba mi sie kilka rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Piers do przodu
|
Zajrzyj do mnie, może Ci coś wpadnie w oko
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
- - Vichy Aqualia Thermal - krem kojący i wzmacniający skórę - 4 saszetki po 1,5ml, - Terracotta Light - Guerlain - puder brązujący mozaikowy dla brunetek, zużycie około 10% - niestety kolory zużywają się dość nierównomiernie, - pomadka Estee Lauder Pure Color - Pure Eden nr89 - zimny róż - tylko wypróbowana, ma lekkie zarysowanie na sztyfcie - porysowałam ją podczas zamykania; - shiseido - matujący fluid - miniaturka 7ml, nowy w kartoniku; - Estee Lauder - tusz do rzęs czarny MagnaScopic (2,4ml) i korektor Double Wear kolor 02 medium light (2,4ml) . Jest to kosmetyk 2 w 1, z jednej strony korektor, z drugiej tusz - nowe, - pomadka Lancome - Rouge Magnetic - tester bez zatyczki! kolor nr323 intensywny, ciemny zimny róż - użyty dla sprawdzenia koloru, -
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
nie jest taki ciemny to tylko efekt zdjęcia, w rzeczywistości na twarzy jest lekko opalony, ładnie sie rozprowadza i nie tworzy smug
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie
Collistar rozświetlacz All Over Oro - jaśniutki puder z mozaiką złotawych kółeczek, użyty kilkukrotnie - "złota" puderniczka z dużym lusterkiem, pędzelkiem. Puderniczka ma otarcia od noszenia w kosmetyczce lub Sephora brązer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Piers do przodu
|
A mnie Twój Collistar rozświetlacz, chyba, żebyś miała górnopółkowy puder sypki w ciepłej tonacji
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
lizzyrerth i co z naszą wymianą, byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
no myślę, ze to byłoby nie fair, bo brazer mój kosztowł około 120zł, wymienie go chetnie za collistar, myślę, że to byłoby sprawiedliwe, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
baza wygładzająca z silikonem Dax Cosmetics - użyta trzykrotnie, praktycznie nie widać ubytku;
Terracotta Light - Guerlain - puder brązujący mozaikowy shiseido - matujący fluid - miniaturka 7ml, pomadka Lancome - Rouge Magnetic cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
To ja przypomnę sobie Rouge&Noir przy okazji najbliższej wizyty w Sephorze
![]() Prosiłabym o info na temat wyjściowej pojemności, stanu flakonika/atomizera oraz o info, gdzie zapach został zakupiony i kiedy - mniej więcej - otwarty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Siek, nie znam ceny Twojego brązera, stąd moja propozycja. Oczywiście masz rację, że to byłoby nie w porządku. Sephorowy brązer kosztował około 40zł.
Zastanowię się co z rozświetlaczem i jeśli możesz poczekać - wieczorem dam odpowiedź, co z wymianą na Collistar. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.