|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pilnie Szukam - Wiele Za To Oddam !! !!! WĄTEK ZAMKNIĘTY , PROSZĘ NIE PISAĆ !!! !!! NIEAKTUALNE !!! !! WĄTEK ZAMKNIĘTY , PROSZĘ NIE PISAĆ !!! !!! NIEAKTUALNE !!! !! WĄTEK ZAMKNIĘTY , PROSZĘ NIE PISAĆ !!! !!! NIEAKTUALNE !!! PILNIE SZUKAM - WIELE ZA TO ODDAM: CIUCHY I DODATKI:: ** biała bluzka koszulowa, chętnie koszulo-body (zależy mi, by była długa bo chcę ją wpuszczać w spodnie) - pilne!! ![]() ** kurteczka / płaszczyk / żakiet na wiosnę - pilne !! ![]() ** spódnica - chętnie ołówkowa lub szeroka, plisowana (rozważę każdą propozycję ![]() ** balerinki / półbuty / buty sportowe - rozm. 40 (wkładka 25,5-26cm) - pilne!! ![]() ** torba która pomieści A4 (ale nie w sportowym stylu) ** różne paski ** okulary przeciwsłoneczne (wiele oddam za polaryzacyjne) ** naszyjniki ** longi, tuniki z długim, krótkim rękawem KOSMETYKI:: Midnight Poison - próbki, odpsiknięcia, odlewki etc. ODDAM BAAARDZO WIELE!! ![]() Wiele oddam za dezodorant perfumowany Celine Dion Belong Sparkling Edition ![]() ** zapachy, edp, edt : ciepłe, szyprowe, mogą być ciężkie, z charakterem; ale też świeżuchy - morskie, zielone zapachy; może być Avon, Oriflame, Coty etc. NIE dla podróbek zapachów górnopółkowych ** róż do policzków - pilne!! ![]() ** tusz do rzęs pogrubiający, podkręcający - pilne!! ![]() ** szampon, odżywka do włosów (chętnie Pantene Pro-V Restoratives lub Gliss Kur, ale mogą być też inne - tylko nie Shauma) ![]() ** lakiery do paznokci - różniaste ** rozświetlające kulki do makijażu Lista będzie na bieżąco modyfikowana ![]() W zamian proponuję to co mam w wątkach - linki w podpisie ![]() Zawsze mogę poszukać jeszcze czegoś poza wątkiem ![]() W wątkach będą dokładki !! Najchętniej na wymiankę przyjmę kosmetyki, bo moja szafa pęka w szwach! Z ciuszków szukam tylko to co jest na liście- ewentualnie jak coś innego mi się spodoba, to jestem w stanie ustąpić, więc kuście ![]()
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-09-22 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pilnie Szukam - Wiele Za To Oddam !!
Przykładowe zdjęcia
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-02-22 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam z twojej listy:
-longi, tuniki z długim, krótkim rękawem - opaski do włosów -poza wątkiem mam: lakiery do paznokci - różniaste
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam długie korale i bolerko (;
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam w watku marynareczke sztruksowa - kolor taki jak na foto, niestety zdjecie niezbyt udane, jesli jestes zanteresowana zrobie lepsze
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
sugar_kitty , JOANNA16 , zakrecoOona , niezwykla22 - odpisane
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
posiadam opaski, longi i kulki
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mam bolerko nietoperz B.young, olowkowa spodnice za kolano Mrowka, szeroki czerwony pasek, 2 pary nowych stringow, kolczyki..
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Kolejna zmiana w liście
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ja mam jeansy na poczatku watku, ale dosc szerokie... mozesz zagladnac
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Chętnie rzucę na nie okiem
![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
ale ja poza watkiem mam z twojej wish listy to :
http://img530.imageshack.us/img530/8967/dsc04993ko0.jpg ** tusz do rzęs pogrubiający, podkręcający - pilne!! - mam dwa tusze jeden w watku jeden nie ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
poza watkiem mam tusz meybelline define a lash. bylabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej dolozylam do watku czerwona bluzke koszulowa. moze Cie zainteresuje? zajrzyj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Matinne, truskava, PinkBerry, dorotie85 - przeglądnęłam Wasze wątki. Nic nie znalazłam.
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
kurteczka / płaszczyk / żakiet na wiosnę
longi, tuniki z długim, krótkim rękawem balerinki / półbuty / buty sportowe - rozm. 40 (wkładka 25,5-26cm) [botki w pierwszym poscie podany jest link] zapraszam na str 1 i 7. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.