![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Evikyu jedzie do Polski
Witam,
jade do Polski za 2 tygodnie i moge zabrac na wymiane nastepujace kosmetyki. Szukam glownie korektorow rozswietlajacych i maskujacych cienie pod oczami; preparatow rozjasniajacych przebarwienia (cera mieszana); probek zapachow Givenchy. Pozdrawiam, Dokladka Dior Miss Dior Cherie - perfumy 30 ml - zuzycie 3% - chetnie za Ange du Omen lub Euphoria CK Clinique Clarifying Lotion tonik cera tlusta/mieszana nr 3 - 400 ml - zuzyte 25% leci do Angel23 Body Shop - Spice Vanilla Shimmer Body Lotion - balsam do ciala 250 ml - ubytek ok 5% La Roche-Posay Dark Circle Corrector Pencil zolty - zuzycie ok 5% Olay Complete Moisture Lotion emulsja nawilzajaca cera tlusta/mieszana 120 ml – zuzycie ok 40%- leci do gwaihally Dax Cosmetics Perfecta No problem antytradzikowy krem matujacy – 50 ml – zuzycie ok 5 % leci do gwaihally Siarkowa Moc Antybakteryjny Zel Myjacy - 120 ml - zuzyvie 10% leci do gwaihally Siarkowa Moc - Antybakteryjny Tonik Normalizujacy leci do gwaihally Maybeline Pure Makeup - podklad Natural Ivory - light – 30 ml zuzycie ok 10% Maybeline Pure Powder – light - zuzycie ok 10% Maybeline Mineral Powder Concealer – korektor - Ivory Light – 5.5 ml uzyty 4 razy Maybeline Age Revind Concealer – korektor -Light - 2.7 ml uzyty 2 razy Bourjois Reboosting Foundation – podklad wygladzajacy – jasny nr 62 – 30 ml zostala polowa Vichy Norma Teint – podklad do skory z niedoskonalosciami – jasny - Opal nr 15 – 30 ml – zuzyte ok 5% Inglot Cream Concealer – korektor w kremie – zolty – 10 ml – zuzyte ok 5% Body Shop Lip butter – maslo do ust Coconut – 10 ml – raz mazniete Body Shop Facial Blotting Tissues bibulki matujace z pudrem – 2 opakowania x 65 bibulek – z jednego 3 bibulki zuzyte leci do gwaihelly Sephora – gabki do makijazu – 5 trojkatnych gabek Estee Lauder – gabki do pudru – 2 sztuki Avon Advance Techniques Anti Frizz Capsules kapsulki do wlosow – sloiczek - 18 sztuk – nowe leci do gwaihally Avon Advance Techniques Perfectly Smooth Flat Iron Lotion – emulsja do prostowania wlosow – 150 ml – zostala polowa Pantene Pro-V Restoratives – Ultra Smoothing Balm – balsam wygladzajacy – 100g – zuzyte ok 20% John Fireda Frizz Ease Hair Serum – serum do wlosow – 24 ml – zuzyte ok 20% Clinique Long Last Lipstick – Sugared Maple Clinique Different Lipstick – Tender Heart Clinique Long Last Lipstick – Beauty Clinique Different Lipstick – Raspberry Glace Lancome Le Rouge Absolu Lipstick – Creme de Marron Jean Paul Gaulterier Le Male – After Shave Emulsion – 100 ml - zapakowane - leci do Marioli13 Probki i Miniatury Estee Lauder Lucidity Pressed Powder - nr 6 transparent miniaturowa puderniczka w zlotym kolorze – 2.8 g – raz mazniete Lancome Renergie Microlift Cream R.A.R.E.– 15ml – raz mazniete Estee Lauder Idealist - Pore Minimizing Skin Refinisher - 7 ml - raz uzyte Lancome Hypnose Mascara - black - 2g Clinique High Impact Mascara – 01 – black – 4g Lancome Hypnose– 7 ml – miniaturowy flakonik – nie uzywane leci do astronomicznej_ani Estee Lauder Pleasures – 4 ml – miniaturowy flakonik – raz psikniete Chanel Coco Mademoiselle– 2 ml leci do astronomicznej_ani Jean Paul Gaulterier Classique – 1.2 ml Issey Miyake L’eau D’issey – 1.2 ml
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1157291 Edytowane przez Evikyu Czas edycji: 2008-08-10 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Evikyu jedzie do Polski
moze u mnie cos za bibułki TBS?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Body Shop Lip butter – maslo do ust Coconut – 10 ml – raz mazniete Body Shop Facial Blotting Tissues – bibulki matujace z pudrem – 2 opakowania x 65 bibulek – z jednego 3 bibulki zuzyte
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wtępnie byłabym zainteresowana:
Estee Lauder Lucidity Pressed Powder - nr 6 transparent miniaturowa puderniczka w zlotym kolorze – 2.8 g – raz mazniete Lancome Renergie Microlift Cream R.A.R.E. – 15ml – raz mazniete i ew. próbki mademoiselle i JPG klasyk ![]() zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Chanel Coco Mademoiselle – 2 ml
Lancome Hypnose – 7 ml – miniaturowy flakonik – nie uzywane i albo albo Clinique High Impact Mascara – 01 – black – 4g Lancome Hypnose Mascara - black - 2g Te maleństwa mnie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Olay Complete Moisture Lotion – emulsja nawilzajaca cera tlusta/mieszana – 120 ml – zuzycie ok 40%
Dax Cosmetics Perfecta No problem – antytradzikowy krem matujacy – 50 ml – zuzycie ok 5 % Siarkowa Moc - Antybakteryjny Zel Myjacy - 120 ml - zuzyvie 10% Siarkowa Moc - Antybakteryjny Tonik Normalizujacy - 200 ml - zuzycie 5% Vichy Norma Teint – podklad do skory z niedoskonalosciami – jasny - Opal nr 15 – 30 ml – zuzyte ok 5% Body Shop Facial Blotting Tissues – bibulki matujace z pudrem – 2 opakowania x 65 bibulek – z jednego 3 bibulki zuzyte znajdziesz cos u mnie.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za bibułki matujące i 7ml hypnose?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Lancome Hypnose – 7 ml – miniaturowy flakonik – nie uzywane
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Mozna zobaczyc fotke pomadek? Zerknij do mnie.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=267855 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=262791 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Lancome Renergie Microlift Cream R.A.R.E. – 15ml – raz mazniete Estee Lauder Idealist - Pore Minimizing Skin Refinisher - 7 ml - raz uzyte Clinique High Impact Mascara – 01 – black – 4g Lancome Hypnose – 7 ml – miniaturowy flakonik – nie uzywane Estee Lauder Pleasures – 4 ml – miniaturowy flakonik – raz psikniete Chanel Coco Mademoiselle – 2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
witaj, Evikyu
![]() może tym razem znalazłabyś u mnie coś za którąś z następującyych pozycji z Twojego kramiku Clinique Long Last Lipstick – Sugared Maple Clinique Different Lipstick – Tender Heart Lancome Le Rouge Absolu Lipstick – Creme de Marron Estee Lauder Lucidity Pressed Powder - nr 6 transparent miniaturowa puderniczka w zlotym kolorze – 2.8 g – raz mazniete Lancome Hypnose Mascara - black - 2g Clinique High Impact Mascara – 01 – black – 4g Lancome Hypnose – 7 ml – miniaturowy flakonik – nie uzywane Estee Lauder Pleasures – 4 ml – miniaturowy flakonik – raz psikniete Chanel Coco Mademoiselle – 2 ml Tusze interesują mnie o ile są świeże i nie były odkręcane. Pomadki interesują mnie wstępnie (gdybyś cos u mnie znalazła przetestowałabym odcienie w Sephorze). Poza wątkiem mam jeszcze jakieś małe próbki firmowe próbki. Z Givenchy chyba Very Irresistible Sensuel i Ange ou Demon (ta jest w saszetce). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka moze znajdziesz cos u mnie za
Body Shop Lip butter – maslo do ust Coconut – 10 ml – raz mazniete Body Shop Facial Blotting Tissues 1 opak pełne Estee Lauder Idealist - Pore Minimizing Skin Refinisher - 7 ml - raz uzyte Lancome Hypnose Mascara - black - 2g
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Lalicja - niestety nic u Ciebie
Adomajka - niestety nic u Ciebie RedButterfly - niestety nic u Ciebie Edynka - niestety nic u Ciebie Donka94 - niestety nic u Ciebie Siek - niestety nic u Ciebie Umbra - niestety nic u Ciebie virtual_reality - niestety nic u Ciebie; nie mam mozliwosci zamieszczenia zdjec - kolory sa na ponizszych linkach Lancome: http://www.lancome.ca/_en/_ca/catalog/product_color.aspx?prdcod e=172019&CategoryCode=AXE Makeup^F1_Lips^F2_Lip_Lip sticks&vname=name& Clinique - Different Lipstic http://www.clinique.ca/templates/pro...UCT_ID=PROD709 vilandra - interesuja mnie u Cieibe: AVENE maseczka nawilżająca, 50ml , zost.ok.30-35ml FAROUK SILK THERAPY ph 5.5, szampon 300ml, JOICO -Pak reconstruct, Szampon do włosów zniszczonych z 300ml, zost ok 200ml KERASTASE Resistance, Bain de Force , Szampon wzmacniający, zost. ok 100ml ( najnowższ seria z 08r ) martajg - niestety nic u Ciebie astronomiczna_ania - u Ciebie interesuje mnie: Avene Ystheal + Emulsion - nie mniej niż 1/3 opełnowymiarowego opakowania Avene Ystheal + Emulsion - tubka 5 ml w kartoniku; oryginalnie "zaplombowana" probki Givenchy o ktorych mowilas Mucia18- niestety nic u Ciebie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Palau - niestety nic u Ciebie
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie masełko do ust Body Shop i Lancome Renergie Misrolift Cream.Może chciałabyś nowe miniaturki aptecznych kremów do twarzy po 5 ml w tubce:
-Avene Antirougeurs,z kartonikiem, -Bioderma Sensibio Forte 2 sztuki,bez kartoników -balsam po opalaniu Avene -i Pharmaceris delikatny balsam do ciała polecany dla dzieci i niemowląt oraz dla dorosłych Atopic Dermo Balm 15 ml ,ale używany,mogłabym dorzucić gratis na próbę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ponieważ nie wyszukałas u mnie zbyt wiele, pomadek rozważać nie będę w ogóle Podtrzymuję natomiast zainteresowanie następującymi pozycjami z Twojego kramiku: Estee Lauder Lucidity Pressed Powder - nr 6 transparent miniaturowa puderniczka w zlotym kolorze – 2.8 g – raz mazniete Lancome Hypnose Mascara - black - 2g Clinique High Impact Mascara – 01 – black – 4g Lancome Hypnose – 7 ml – miniaturowy flakonik – nie uzywane Estee Lauder Pleasures – 4 ml – miniaturowy flakonik – raz psikniete Chanel Coco Mademoiselle – 2 ml Napisz mi, proszę, co z tego chciałabyś oddać za kosmetyki z mojego wątku Proszę też o info, czy miniaturki tuszów nie były odkęcane i jakie są kody na tuszach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Hypnose - mam próbkę Ange ou Demon oraz moge zrobić odpsik Extravagance, mam też napoczętą miniaturkę 7 ml Turnaround Concentrate Clinique
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Body Shop Facial Blotting Tissues – bibulki matujace z pudrem – 2 opakowania x 65 bibulek – z jednego 3 bibulki zuzyte Estee Lauder Lucidity Pressed Powder - nr 6 transparent miniaturowa puderniczka w zlotym kolorze – 2.8 g – raz mazniete Estee Lauder Idealist - Pore Minimizing Skin Refinisher - 7 ml - raz uzyte
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nulka - niestety nic u Ciebie
Lola 23 - jaka duza ta probka Ange Astronomiczna_Ania: kod z Clinique N77 a na Lancome nic nie widze - tusze odkrecalam wczoraj zeby sprawdzic czy sa mokre - owszem sa moge sie wymienic na tusze lub perfumy Estee Lauder i chanela - lub dowolna kombinacje z owych przedmiotow
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Zielna30 - niestety nic u Ciebie
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tusze odkęcane to już nie za bardzo mnie interesują (mają być na zapas ![]() Rozumiem, że pisząc o perfumach EL i Chanel masz na myśli miniaturkę 4 ml Pleasures oraz próbkę 2 ml Chanel Mademoiselle? Hmm.. w moim odczuciu to troszeczkę mało za Avene Ystheal+Emulsion (w sumie ok. 15 ml) oraz dwie próbki zapachów Givenchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za:
Maybeline Mineral Powder Concealer – korektor - Ivory Light – 5.5 ml uzyty 4 razy i gabeczki do makijazu?
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Lucidity i Idealista?
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Astronomiczna_Ania - co w takim razie proponujesz?
Sylwoonia1 i Tigerilly - niestety nic u Was?
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome Renergie Microlift Cream R.A.R.E. – 15ml – raz mazniete Clinique High Impact Mascara – 01 – black – 4g Lancome Hypnose – 7 ml – miniaturowy flakonik – nie uzywane Estee Lauder Pleasures – 4 ml – miniaturowy flakonik – raz psikniete Chanel Coco Mademoiselle – 2 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
villandra - wymieniam sie
szczegoly na priva
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.