|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Moje początki
Witam. Od jakiegoś czasu oglądam sobie Wasze prace i bardzo mi się spodobały więc zamieszczę tu też swoje. Jestem początkująca więc proszę o wyrozumiałość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moje początki
no odpowiadajcie! nie wstydźcie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Zaglądałam tu już wcześniej ale nie bardzo wiedziałam co napisać mądrego ![]() Podoba mi się że eksperymentujesz z formą przestrzenną ale warsztat wymaga jeszcze wielu ćwiczeń. Skoro zaglądałaś na forum wcześniej to pewnie wiesz o co mi chodzi- nawet w najprostszych pracach i kolczykach typu składaczek ważna jest estetyka. Uważam- że na początek powinnaś skoncentrować się na prostych formach- potrenować loopy proste i owijane, pobawić się kompozycja i kolorem, nauczyć się stosować przekładki, kuleczki, rurki dystansowe i inne tego typu półfabrykaty w prostych kolczykach zanim przejdziesz do bardziej zawiłych form.
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2010-01-04 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ćwicz, ćwicz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Tworzysz z wielkim rozmachem, ale Twoje prace to w większości jeden wielki chaos bez żadnej konkretnej koncepcji - tak je widzę.
Bardzo nie lubię kiedy szpilka w ten sposób przechodzi przez koło. Można w środek dać np. kulkę w odpowiednim rozmiarze, albo zawiesić kółko na dwóch szpilkach. Zastanawiam się czy sama tworzysz bigle. Absolutnie nie mam zamiaru Cię zniechęcać jeśli tak właśnie jest, wierzę, że wkrótce stworzysz jakąś ciekawą i oryginalną formę, ale jeśli je kupujesz, chciałabym delikatnie zasugerować jakieś zgrabniejsze. Posrebrzane bigle można szalenie tanio kupić na Allegro. Nie brakuje Ci oryginalności, masz własne pomysły (choć kota daję głowę w sumie już u kogo innego widziałam) a to niebanalny potencjał.
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Yori ma racje- tez takich kotów widziałam juz kilkanaście-dośc oklepany motyw
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
to następnym razem zrobię psa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.