|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() od s do xl- wiosenna szafa angeli
Cześć!!!
Na moim pierwszym wątku prezentuję: 1. torebka benetton na ramię! 2.Bluzeczka TALLY WEIJL roz s/m! 3. Różowa bluzeczka ROXY na jedno ramię rozm 3 (s/m)!!! 4. Elegancka, czarna koszulka GEORGE! roz. 42 5. Czerwony top GAP roz xs ale moim zdaniem m z nadrukiem w stylu japońskim!. 6. Jeansowa sukienka H&M roz s! DODATKOWE, LEPSZE ZDJĘCIA NA MAILA!!! w ZAMIAN ZA CIUCHY MILE WIDZIANE KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE I KOLOROWE!!! 1.Bluzeczka TALLY WEIJL roz s/m biała w różowe paseczki. Napewno jest to duże s. Dlatego napisałam M. Ozdobiona delikatnie i bardzo gustownie dwoma różowymi guziczkami. Bez plam czy dziurek. 2. Elegancka, czarna koszulka GEORGE roz. 42 Atutem koszulki są plecione ramiączka. Dekold zdobione podobnymi plecieniami i przeszyciami co sprawia wysmuklające wrażenie. Koszulka wyglada fajnie na innej bluzeczce, oraz jako top na lato! 3. torebka benetton na ramię - wełniana w kolorze czarnym z przeplecionymi żółtymi i fioletowymi nićmi. Możliwość regulacji długości ucha. W środku jedna duża kieszeń na zamek i telefon, oraz dwie na zwenątrz praktyczne, pakowne kieszenie. Mankamentem jest brak jednej sprzączki, ale i tak jest pełna uroku!!! W środku brązowa podszewka. 4. Różowa bluzeczka ROXY na jedno ramię rozm 3 (s/m) bluzeczka jak nowa. Kupiłam ją po diecie ![]() 5. Różowy sweter VERO MODA rozm. s/m wełniant doskonały na letnie wieczory. Dwie kieszenie z przodu. 6. Jeansowa sukienka H&M roz s! sukienka zapinana na rzepy po bokach na szelkach też. Z kieszeniami z boku. Młodzieżowa, od dołu jeans jest odcięty i naszyty "na odwrót" jaśniejszą stroną. Z tyłu napis dubster ![]() Edytowane przez angelakarolina Czas edycji: 2008-05-15 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: od s do xl- wiosenna szafa angeli
chyba zainteresuje mnie nr 1 - moge prosic o zdjecie?
![]() Po dodaniu zdjecia - interesuje mnie torba i to: Odpowiedz u mnie czy cos znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
\dodaj zdj
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jesli mozna to poprosze wiecej fotek na maila - podam Ci go w PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1210868089
Cos u mnie? Odp u mnie w watku. Mozna prosic o wyrazniejsze zdjecia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.