|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Telefon Samsung X660 i aparat cyfrowy Medion 4.1Mpix na perfumy
Nieaktualne
Telefon nieaktualny - leci do Jugrus Wymienie telefon Samsung X660 najchetniej na perfumy, prosze proponowac, szukam swojego zapachu wiec jestem otwarta na propozycje, chodzi oczywiscie o oryginalne perfumy, najchetniej z niewielkim ubytkiem i kartonikiem. Opis telefonu na stronie http://sms.pl/tel/samsung,x660.php Ogólnie to teelfon ma aparat 0.3 [Megapixeli] cyfrowy zoom 4x Pamięć wewnętrzna:10 [MB] Waga: 78 [gram] Wymiary - długość: 89.5 [mm] Wymiary - grubość: 21.5 [mm] Wymiary - szerokość: 45 [mm] Dodam od siebie że telefon czyta MP3 do 100kB, które normalnie mozna ustawic jako dzownek. Stan telefonu okreslam jako dobry, ma naturalne ślady użykowania plus pare otarc i ślady ząbków mojego Biszkopta (można go zobaczyc na tapecie telefonu), wszystkie slady są widoczne na zdjęciach lub zaznaczone strzałkami. Wewnątrz (po otwarciu klapki) stan idealny, wyświetlacz bez jednej rysy. Telefon w pełni sprawny, oddaje z pudełkiem, ładowarką oraz dorzucam kabel USB do połaczenia z komputerem. Aparat Medion 5995 4.1Mpix w stanie bdb ma 2 malutkie pękniecia na obudowie co nie wpływa na jakosc zdjec. Oddaje z pudełkiem, zasilaczem, kompletem akumulatorkow i płytą ze sterownikami, instrukcja w jezyku niemieckim (polska mozna znaleźć w internecie). Jest to niemiecka cyfrówka, dobra dla amatora, bez bajerow, chociaz w tych ktore ma i tak sie zgubiłam, dlatego ja oddaje, nie potrafie sie nią posługiwać i kupuje nowa ![]() Oddam jak telefon za perfumy, ewentualnie 2 flakony ![]() Moje wymogi biorą sie z tego ze to co mi sie nie spodoba oddaje koleżankom w prezencie ![]() Poki co z internetu. Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-09-13 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Telefon Samsung X660 na perfumy
Próbuję załadować fotkę - ciekawe czy mi się udało?
![]() A oto opis nuty zapachowej: Nuty zapachowe : tuberoza, słodka pomarańcza, malina, pieprz, ziele angielskie, piżmo, drzewo cedrowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
To EDP czy EDT? Stawiam na edt, jestem chetna na wymiane
![]() EDIT: Szukając fotki aparatu w necie znalazłam blog robiony podobno tym aparatem, eh zebym ja tak umiala http://fotogalerie.pl/galeria/romip1...8A3B68E0260827 Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-08-28 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
Dot.: Telefon Samsung X660 i aparat cyfrowy Medion 4.1Mpix na perfumy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kartonika niestety nie mam - nie trzymam takich rzeczy
![]() Proszę się spokojnie zastanawiać ![]() Zaręczam że woda jest oryginalna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za aparat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
jesli nie wymienisz sie do mojego powrotu z urlopu-przyszły pon- to moze uda sie nam jakos wymienic
jesli troche hmm zweryfikujesz żadania ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.