|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Fajne ubranka od Peach :)
Witam was wszystkie
To by było na tyle ode mnie. UWAGA !! Po za wątkiem mam pare rzeczy od koleżanki, które będę mogła wymienić za coś co naprawdę mi się spodoba. Jeśli nic u mnie nie znajdziecie to pytajcie o te rzeczy !! Więc zaczynamy ![]() 1. Czerwona bluzeczka z kołnierzykiem i fajnym dekoltem. Firma: ONLY Rozmiar: S Stan: bardzo dobry z plusem a nawet idealny. REZERWACJA WIKA28 ![]() 2. Czarna bluzeczka na szyję. Firma: Vero Moda Rozmiar: S/M Stan: dobry (parę nitek zaczyna się pruć) 3. Fajna bluzeczka w paseczki. Firma: brak Rozmiar: ok. S/M (brak metki z rozmiarem) Stan: bardzo dobry z minusem (na dole zaczynają pruć się nitki) 4. Czerwona ''gnieciona'' bluzeczka. Firma: brak Rozmiar: ok. S (brak metki) Stan: bardzo dobry 5. Bluzeczka ''łuski''. Kupiłam ją od koleżanki ale mi się znudziła. Firma: Oamoo Rozmiar: ok. S Stan: bardzo dobry 6. Bluzeczka w paski. Firma: brak Rozmiar: ok. L (brak metki) Stan: dobry (sporo czasu w niej chodziłam) Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 13:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Fajne ubranka od Peach :)
![]() 1.2. Fajna bluzeczka z golfikiem. Firma: Sara Neal Rozmiar: S Stan: bardzo dobry lub bawet idealny. REZERWACJA WIKA28 ![]() 3.4. Sliczna biała. Firma: brak Rozmiar: ok. S/M Stan: dobry (na dole zaczynają się strzępić nitki) 5.6. Śliczna bluzeczka. Firma: brak Rozmiar: ok. S (brak metki) Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 13:14 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
![]() 1. Szara bluzeczka z krótkim rękawkiem. Firma: brak Rozmiar: 140 (kupiona w dziale dziecięcym) na osobę noszącą rozmiar XS Stan: bardzo dobry 2. Bluzeczka w paseczki z krótkim rękawkiem. Firma: TCM Rozmiar 146/152 (kupiona w dziale dziecięcym) na osobę nosząbą rozmiar XS Stan: bardzo dobry 3. Czerwona z krótkim rękawem. Firma: D-XEL Rozmiar: 10/12 (S/XS) Stan: bardzo dobry 4. Long Vila. Dostałam go od koleżanki ale źle na mnie leży ![]() Firma: Vila Rozmiar: M Stan: bardzo dobry 5. Elegancka bluzeczka, którą również dostałam od koleżanki. Firma: ONLY Rozmiar: ok. S/M Stan: bardzo dobry 6. Fajna różowa. Firma: DIVIDED Rozmiar: XS Stan: bardzo dobry |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
![]() 1. Fajna bluzeczka na ramiączkach z cekinkami. Dostałam od koleżanki ale za duża na mnie Ma regulowane ramiączka.Firma: brak Rozmiar: S Stan: bardzo dobry a nawet idealny 2. Fajna bluzka z kapturek z długim rękawkiem. Firma: Fashion House Rozmiar: ok. M Stan: badzo dobry 3. Fajna różowa. Firma: SABRA Rozmiar: ok. M/L Stan: bardzo dobry 4. Elegancka różowa z długim rękawkiem. Firma: brak Rozmiar: ok. M,L(brak metki) Stan: bardzo dobry 5. Elegancka sweterkowa podwójna. Firma: Style Rozmiar: ok. S/M Stan: bardzo dobry DOKŁADKA 15.09 ![]() 6. Sweterek Vero Moda. Firma: Vero Moda Rozmiar: L (według mnie typowa M-ka) Stan: bardzo dobry z minusem (zaczyna się kulkować). NIE MA !! Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 20:52 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
![]() 1. Upiększający krem modelujący nogi z Avonu. Cena katalogowa: 49,90zł. Zostało ok. połowy. NIE MA !! 2. Sukienka: Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: bardzo dobry 3. Plecaczek na jedno ramię. Stan bardzo dobry. 4. Sweterek w paski. Firma: Noise Rozmiar: 10/140 (kupiony chyba w dziale dziecięcym ale dobry na osobę S/XS). Mam go od koleżanki. Stan: Bardzo dobry z minusem (zaczyna się mechacić) DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ: 5. Paski do spodni. Oba stan bardzo dobry. Przy czarnym mogę troch e marudzić Czarny rezerwacja !6. Biustonosz. Firma: Antifu Rozmiar: 38/85 Stan; bardzo dobry. Wyciągane ramiączka. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 13:14 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
![]() 1.2. Czarne bermudy. Firma: Zara Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry. Bermudy były robione z długich spodni. Czerń nie jest intensywna taka jakby ''sprana''. 3. Torebka. Stan bardzo dobry. 4. Dwa lakiery do paznokci. Pierwszy z lewej Rimmel drugi Nasty Cool. Oba użyte z dwa lub trzy razy. 5.6. Spódnica w kartkę. Firma: Teolia Rozmiar: S Stan: dobry z plusem (na szewku była dziura ale jest zszyta i nie widać tego. Na ostatniej fotce próbowałam to uchwycić, ale jest to niewidoczne). Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 18:24 |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
![]() 1.2. Długa sukienka. Firma: Meso Collection Rozmiar: 3 według mnie M/L Stan: bardzo dobry 3. Sukienka. Firma: Atal Rozmiar: 34 Stan: bardzo dobry 4. Mini spódniczka. Firma: Victory Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry 5. Topik w romby. Dostałam go od kogoś ale nie mój styl. Firma: Ladakh Rozmiar: M Stan: bardzo dobry 6. Bluzeczka. Firma: Malvva Rozmiar: S Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 18:32 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
![]() 1. Białe rybaczki. Firma: brak Rozmiar: S Stan: dobry z plusem. 2.3.4. Rybaczki z jeansu. Nie jestem pewna czy były skracane z krótkich czy już tak je kupiono, ponieważ je dostałam. Firma: M Marks Rozmiar: 28 Stan: bardzo dobry z minusem (urwana taka metka z tyłu zdj. 4 ale wygląda to tak jakby to tak miało być). 5. Kosmetyki. * odżywka Ziaja czarna rzepa. Zostało ok. 1/3 z całości. * spray do ciała z Avonu czereśnia i gałka muszkatołowa. Kilka razy psiknięte więc prawie cały. * szampon biała poikrzywa z Oriflame. Zostało na wypróbowanie. * żel do depilacji Oriflame. Zostało na wypróbowanie. * antyperspirant w kulce Avob Celebre. Raz użyty więc jak nowy. 6. Czerwona bluzeczka. Firma: brak Rozmiar: ok. S (brak metki) Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-14 o 20:23 |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
1. Sweterek. Firma: Tippy Rozmiar: ok. S Stan: bardzo dobry z minusem (zaczyna się mechacić) 2. Czarny sweterek. Firma: Marbi Rozmiar: ok. M Stan: dobry (troszkę w nim chodziłam) 3. Czarny golfik. Dostałam go od kogoś i jest za mały ![]() Firma: H&M Rozmiar: S Stan: bardzo dobry 4. Golfik. Firma: brak Rozmiar: ok S (brak metki) Stan: dobry z plusem 5. Różowy golfik. Firma: Tessa Rozmiar: ok. M (brak metki) Stan: dobry z plusem (troszkę zmechacony) 6. Sweterek z kapturem. Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 18:52 |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
1. Bluzeczka z Garfieldem. Dostałam ją od znajomej ale jest za duża na mnie ![]() Firma: Sara Jeans Rozmiar: ok. M Stan: bardzo dobry 2.3. Sweterek. Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: bardzo dobry 4.5.6. Spodnie. Firma: H&M Rozmiar: 158 (pytać o wymiary) Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 19:02 |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
![]() 1.2.3. Spodnie 7/8. Firma: brak Rozmiar: 10 Stan: bardzo dobry z minusem 4. Czarny biustonosz. Rozmiar 36. Oddam jako gratis bo z jednej miseczki wychodzi drut. 5. Dwie ramki na zdjęcia. DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ: 6. Rękawiczki. Brazowe materiałowe, dwie pary wełnianych i jedne skóro-podobne firmy Klaudia. Wszystkie to według mnie rozmiar S. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 19:06 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
![]() 1.2.3. Czarne rurki. Firma: brak Rozmiar: 26/27 Stan: bardzo dobry 4. Torebka. Stan bardzo dobry. Dostałam od znajomej. 5.6. Eleganckie czarne spodnie. Firma: Zara Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry. REZERWACJA WIKA28
Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 13:15 |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() 1.2. Eleganckie spodnie w prąźki. Firma: Rozmiar: 38 Stan: bardzo dobry 3. Sukienka idealna do tańca. Firma: brak Rozmiar: S/M Stan: bardzo dobry. Sukienka ma gumkę w talii oraz przy dekolcie dlatego dopasowuje się do każdego rozmiaru. DOKŁADKA 14.09. ![]() 4. Żółte korale. Nie miałam ich na sobie ani razu ponieważ nie mam ich do czego założyć. 5. Getry. Firma: TCM Rozmiar: 134-140 (kupione w dziale dziecięcym pasują na osobę S/Xs) Stan: bardzo dobry. Getry maja w pasie gumkę. 6. Sexy gorset. Firma: Ballet Rozmiar: 36C/80C Stan: dobry z plusem (należy wrzucić do wybielacza ponieważ biel nie jest śnieżna). Oddam za coś fajnego. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-14 o 18:03 |
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1. Nowe różowe bokserki w grochy. Rozmiar z metki L według mnie to S. 2. Różowa bluzeczka w paseczki. Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: dobry z plusem (troszkę zmechacona) 3. Biała bluzeczka. Firma: Karetta Rozmiar: ok. S/M Stan: bardzo dobry 4. Skarpetki/kolanówki. Stan bardzo dobry z minusem. 5.6. Dwie pary stringów. Zółte firma Fleur rozmiar 38 (bede troszkę wybredna), czerwone bez metki. Obie pary założone dwa razy. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 19:13 |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś w moim wątku za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1221316013 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1221314099 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1221314099 ? Najbardziej zależy mi na tym drugim ![]() Odpisz proszę w moim wątku
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1221315601
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1.4. Biżuteria. Naszyjnik i bransoletka w kolorze złota oraz kolczyki. 2. Bluzeczka. Firma: Eform Company Rozmiar: ok. S Stan: bardzo dobry 3. Dwie pary stringów. Rozmiar M. 5. Opaski. Czarna materiałowa, dwie pozostałe z polaru. Wszystkie stan bardzo dobry. 6. Czapki. Obie takie same. Firma CHEROKEE. Rozmiar one. Stan bardzo dobry. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 19:25 |
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1. Szaliczek w kratę. Stan bardzo dobry. 2.3.4. Rajstopy. Stan oceniam na dobry z plusem. Na zdjęciu 4 widac załataną dziurę, ale nie przeszkadza to ponieważ dziura była n asamje górze i nawet jak będzie się je nosić do spódniczek mini to nie będzie to widoczne. 5. Sweterek zakładany. Rozmiar ok. M. Stan dobry troszkę zmechacony. 6. Bluzeczka w kwiaty. Firma: H&M Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 19:35 |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1221314526 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1221315601?
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1. Spódniczka mini. Firma: Benny Girl Rozmiar: XL (to chyba rozmiarówka dziecięca bo jakaś mała jest na XL )2. Tuniczka. Firma: Fishbone Rozmiar: XS Stan: bardzo dobry 3. Tunika. Firma: Rk-Gragter Rozmiar: M Stan: bardzo dobry a nawet idealny. 4. Fajna bluzeczka. Zdjęcie nie daje jej uroku. Firma: brak Rozmiar: ok. M (brak metki) Stan; bardzo dobry z minusem 5. Golfik. Zdjęcie brzydkie nie dające uroku. W rzeczywistości kolor niebieski zachodzący na turkus. Firma: Vila Rozmiar: M Stan: bardzo dobry 6. Sweterek z kapturem i fajnym dekoltem. Firma: Vero Moda Rozmiar: S Stan: bardzo dobry z minusem Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 19:42 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1221322817 (tylko rimmel) i/lub http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1221326216 i/lub spray do ciała z Avonu czereśnia i gałka muszkatołowa. Kilka razy psiknięte więc prawie cały. |
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Dokładka 17 wrzesień:
1.2.3.4. Śliczne kozaczki. Skóropodobne. Rozmiar 38. Stan dobry (małe zgięcia na butkach jak to przy skóropodobnych butkach). Dla zainteresowanych foty z bliska. Firma: EMOZIONI
Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-17 o 20:36 |
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
Dokładka 17 wrzesień:
1.2.3. Zamszowe kozaczki. Rozmiar 39. Stan odeniam na dobry ponieważ jak to zamsz troszkę się sprał. Kozaczki posiadają po bokach fajne hafty
Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-17 o 20:38 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie czarne rurki, moglabym prosic o wymiary?
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Ma regulowane ramiączka.

? Najbardziej zależy mi na tym drugim