![]() |
#1 |
BAN stały
|
Fajne ubranka od Peach :)
Witam was wszystkie
![]() ![]() To by było na tyle ode mnie. UWAGA !! Po za wątkiem mam pare rzeczy od koleżanki, które będę mogła wymienić za coś co naprawdę mi się spodoba. Jeśli nic u mnie nie znajdziecie to pytajcie o te rzeczy !! Więc zaczynamy ![]() 1. Czerwona bluzeczka z kołnierzykiem i fajnym dekoltem. Firma: ONLY Rozmiar: S Stan: bardzo dobry z plusem a nawet idealny. REZERWACJA WIKA28 ![]() 2. Czarna bluzeczka na szyję. Firma: Vero Moda Rozmiar: S/M Stan: dobry (parę nitek zaczyna się pruć) 3. Fajna bluzeczka w paseczki. Firma: brak Rozmiar: ok. S/M (brak metki z rozmiarem) Stan: bardzo dobry z minusem (na dole zaczynają pruć się nitki) 4. Czerwona ''gnieciona'' bluzeczka. Firma: brak Rozmiar: ok. S (brak metki) Stan: bardzo dobry 5. Bluzeczka ''łuski''. Kupiłam ją od koleżanki ale mi się znudziła. Firma: Oamoo Rozmiar: ok. S Stan: bardzo dobry 6. Bluzeczka w paski. Firma: brak Rozmiar: ok. L (brak metki) Stan: dobry (sporo czasu w niej chodziłam) Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Fajne ubranka od Peach :)
![]() 1.2. Fajna bluzeczka z golfikiem. Firma: Sara Neal Rozmiar: S Stan: bardzo dobry lub bawet idealny. REZERWACJA WIKA28 ![]() 3.4. Sliczna biała. Firma: brak Rozmiar: ok. S/M Stan: dobry (na dole zaczynają się strzępić nitki) 5.6. Śliczna bluzeczka. Firma: brak Rozmiar: ok. S (brak metki) Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() 1. Szara bluzeczka z krótkim rękawkiem. Firma: brak Rozmiar: 140 (kupiona w dziale dziecięcym) na osobę noszącą rozmiar XS Stan: bardzo dobry 2. Bluzeczka w paseczki z krótkim rękawkiem. Firma: TCM Rozmiar 146/152 (kupiona w dziale dziecięcym) na osobę nosząbą rozmiar XS Stan: bardzo dobry 3. Czerwona z krótkim rękawem. Firma: D-XEL Rozmiar: 10/12 (S/XS) Stan: bardzo dobry 4. Long Vila. Dostałam go od koleżanki ale źle na mnie leży ![]() Firma: Vila Rozmiar: M Stan: bardzo dobry 5. Elegancka bluzeczka, którą również dostałam od koleżanki. Firma: ONLY Rozmiar: ok. S/M Stan: bardzo dobry 6. Fajna różowa. Firma: DIVIDED Rozmiar: XS Stan: bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
![]() 1. Fajna bluzeczka na ramiączkach z cekinkami. Dostałam od koleżanki ale za duża na mnie ![]() Firma: brak Rozmiar: S Stan: bardzo dobry a nawet idealny 2. Fajna bluzka z kapturek z długim rękawkiem. Firma: Fashion House Rozmiar: ok. M Stan: badzo dobry 3. Fajna różowa. Firma: SABRA Rozmiar: ok. M/L Stan: bardzo dobry 4. Elegancka różowa z długim rękawkiem. Firma: brak Rozmiar: ok. M,L(brak metki) Stan: bardzo dobry 5. Elegancka sweterkowa podwójna. Firma: Style Rozmiar: ok. S/M Stan: bardzo dobry DOKŁADKA 15.09 ![]() 6. Sweterek Vero Moda. Firma: Vero Moda Rozmiar: L (według mnie typowa M-ka) Stan: bardzo dobry z minusem (zaczyna się kulkować). NIE MA !! Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]() 1. Upiększający krem modelujący nogi z Avonu. Cena katalogowa: 49,90zł. Zostało ok. połowy. NIE MA !! 2. Sukienka: Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: bardzo dobry 3. Plecaczek na jedno ramię. Stan bardzo dobry. 4. Sweterek w paski. Firma: Noise Rozmiar: 10/140 (kupiony chyba w dziale dziecięcym ale dobry na osobę S/XS). Mam go od koleżanki. Stan: Bardzo dobry z minusem (zaczyna się mechacić) DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ: 5. Paski do spodni. Oba stan bardzo dobry. Przy czarnym mogę troch e marudzić ![]() 6. Biustonosz. Firma: Antifu Rozmiar: 38/85 Stan; bardzo dobry. Wyciągane ramiączka. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]() 1.2. Czarne bermudy. Firma: Zara Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry. Bermudy były robione z długich spodni. Czerń nie jest intensywna taka jakby ''sprana''. 3. Torebka. Stan bardzo dobry. 4. Dwa lakiery do paznokci. Pierwszy z lewej Rimmel drugi Nasty Cool. Oba użyte z dwa lub trzy razy. 5.6. Spódnica w kartkę. Firma: Teolia Rozmiar: S Stan: dobry z plusem (na szewku była dziura ale jest zszyta i nie widać tego. Na ostatniej fotce próbowałam to uchwycić, ale jest to niewidoczne). Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]() 1.2. Długa sukienka. Firma: Meso Collection Rozmiar: 3 według mnie M/L Stan: bardzo dobry 3. Sukienka. Firma: Atal Rozmiar: 34 Stan: bardzo dobry 4. Mini spódniczka. Firma: Victory Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry 5. Topik w romby. Dostałam go od kogoś ale nie mój styl. Firma: Ladakh Rozmiar: M Stan: bardzo dobry 6. Bluzeczka. Firma: Malvva Rozmiar: S Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() 1. Białe rybaczki. Firma: brak Rozmiar: S Stan: dobry z plusem. 2.3.4. Rybaczki z jeansu. Nie jestem pewna czy były skracane z krótkich czy już tak je kupiono, ponieważ je dostałam. Firma: M Marks Rozmiar: 28 Stan: bardzo dobry z minusem (urwana taka metka z tyłu zdj. 4 ale wygląda to tak jakby to tak miało być). 5. Kosmetyki. * odżywka Ziaja czarna rzepa. Zostało ok. 1/3 z całości. * spray do ciała z Avonu czereśnia i gałka muszkatołowa. Kilka razy psiknięte więc prawie cały. * szampon biała poikrzywa z Oriflame. Zostało na wypróbowanie. * żel do depilacji Oriflame. Zostało na wypróbowanie. * antyperspirant w kulce Avob Celebre. Raz użyty więc jak nowy. 6. Czerwona bluzeczka. Firma: brak Rozmiar: ok. S (brak metki) Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-14 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
![]() 1. Sweterek. Firma: Tippy Rozmiar: ok. S Stan: bardzo dobry z minusem (zaczyna się mechacić) 2. Czarny sweterek. Firma: Marbi Rozmiar: ok. M Stan: dobry (troszkę w nim chodziłam) 3. Czarny golfik. Dostałam go od kogoś i jest za mały ![]() Firma: H&M Rozmiar: S Stan: bardzo dobry 4. Golfik. Firma: brak Rozmiar: ok S (brak metki) Stan: dobry z plusem 5. Różowy golfik. Firma: Tessa Rozmiar: ok. M (brak metki) Stan: dobry z plusem (troszkę zmechacony) 6. Sweterek z kapturem. Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
![]() 1. Bluzeczka z Garfieldem. Dostałam ją od znajomej ale jest za duża na mnie ![]() Firma: Sara Jeans Rozmiar: ok. M Stan: bardzo dobry 2.3. Sweterek. Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: bardzo dobry 4.5.6. Spodnie. Firma: H&M Rozmiar: 158 (pytać o wymiary) Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-13 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
![]() 1.2.3. Spodnie 7/8. Firma: brak Rozmiar: 10 Stan: bardzo dobry z minusem 4. Czarny biustonosz. Rozmiar 36. Oddam jako gratis bo z jednej miseczki wychodzi drut. 5. Dwie ramki na zdjęcia. DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ: 6. Rękawiczki. Brazowe materiałowe, dwie pary wełnianych i jedne skóro-podobne firmy Klaudia. Wszystkie to według mnie rozmiar S. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
![]() 1.2.3. Czarne rurki. Firma: brak Rozmiar: 26/27 Stan: bardzo dobry 4. Torebka. Stan bardzo dobry. Dostałam od znajomej. 5.6. Eleganckie czarne spodnie. Firma: Zara Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry. REZERWACJA WIKA28 ![]() Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-19 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
![]() ![]() 1.2. Eleganckie spodnie w prąźki. Firma: Rozmiar: 38 Stan: bardzo dobry 3. Sukienka idealna do tańca. Firma: brak Rozmiar: S/M Stan: bardzo dobry. Sukienka ma gumkę w talii oraz przy dekolcie dlatego dopasowuje się do każdego rozmiaru. DOKŁADKA 14.09. ![]() 4. Żółte korale. Nie miałam ich na sobie ani razu ponieważ nie mam ich do czego założyć. 5. Getry. Firma: TCM Rozmiar: 134-140 (kupione w dziale dziecięcym pasują na osobę S/Xs) Stan: bardzo dobry. Getry maja w pasie gumkę. 6. Sexy gorset. Firma: Ballet Rozmiar: 36C/80C Stan: dobry z plusem (należy wrzucić do wybielacza ponieważ biel nie jest śnieżna). Oddam za coś fajnego. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-14 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1. Nowe różowe bokserki w grochy. Rozmiar z metki L według mnie to S. 2. Różowa bluzeczka w paseczki. Firma: brak Rozmiar: ok. M Stan: dobry z plusem (troszkę zmechacona) 3. Biała bluzeczka. Firma: Karetta Rozmiar: ok. S/M Stan: bardzo dobry 4. Skarpetki/kolanówki. Stan bardzo dobry z minusem. 5.6. Dwie pary stringów. Zółte firma Fleur rozmiar 38 (bede troszkę wybredna), czerwone bez metki. Obie pary założone dwa razy. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś w moim wątku za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1221316013 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1221314099 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1221314099 ![]() ![]() Odpisz proszę w moim wątku ![]()
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1221315601 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1.4. Biżuteria. Naszyjnik i bransoletka w kolorze złota oraz kolczyki. 2. Bluzeczka. Firma: Eform Company Rozmiar: ok. S Stan: bardzo dobry 3. Dwie pary stringów. Rozmiar M. 5. Opaski. Czarna materiałowa, dwie pozostałe z polaru. Wszystkie stan bardzo dobry. 6. Czapki. Obie takie same. Firma CHEROKEE. Rozmiar one. Stan bardzo dobry. Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1. Szaliczek w kratę. Stan bardzo dobry. 2.3.4. Rajstopy. Stan oceniam na dobry z plusem. Na zdjęciu 4 widac załataną dziurę, ale nie przeszkadza to ponieważ dziura była n asamje górze i nawet jak będzie się je nosić do spódniczek mini to nie będzie to widoczne. 5. Sweterek zakładany. Rozmiar ok. M. Stan dobry troszkę zmechacony. 6. Bluzeczka w kwiaty. Firma: H&M Rozmiar: 36 Stan: bardzo dobry Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1221314526 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1221315601?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
DOKŁADKA 16 WRZESIEŃ:
1. Spódniczka mini. Firma: Benny Girl Rozmiar: XL (to chyba rozmiarówka dziecięca bo jakaś mała jest na XL ![]() 2. Tuniczka. Firma: Fishbone Rozmiar: XS Stan: bardzo dobry 3. Tunika. Firma: Rk-Gragter Rozmiar: M Stan: bardzo dobry a nawet idealny. 4. Fajna bluzeczka. Zdjęcie nie daje jej uroku. Firma: brak Rozmiar: ok. M (brak metki) Stan; bardzo dobry z minusem 5. Golfik. Zdjęcie brzydkie nie dające uroku. W rzeczywistości kolor niebieski zachodzący na turkus. Firma: Vila Rozmiar: M Stan: bardzo dobry 6. Sweterek z kapturem i fajnym dekoltem. Firma: Vero Moda Rozmiar: S Stan: bardzo dobry z minusem Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-16 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1221322817 (tylko rimmel) i/lub http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1221326216 i/lub spray do ciała z Avonu czereśnia i gałka muszkatołowa. Kilka razy psiknięte więc prawie cały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Dokładka 17 wrzesień:
1.2.3.4. Śliczne kozaczki. Skóropodobne. Rozmiar 38. Stan dobry (małe zgięcia na butkach jak to przy skóropodobnych butkach). Dla zainteresowanych foty z bliska. Firma: EMOZIONI ![]() Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-17 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Dokładka 17 wrzesień:
1.2.3. Zamszowe kozaczki. Rozmiar 39. Stan odeniam na dobry ponieważ jak to zamsz troszkę się sprał. Kozaczki posiadają po bokach fajne hafty ![]() Edytowane przez peach00 Czas edycji: 2008-09-17 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie czarne rurki, moglabym prosic o wymiary?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.