|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
NW: SEPHORA, YR, i inne...Oddam z miłą chęcią!
.Poszukuję kremy przeciwzmarszczkowe (mogą być też próbki)...wymienię się na wszystko co wpadnie mi w oko...raczej na kosmetyki inne.
DOKŁADKA 10.05.08 -paleta korektorów Sephora, zużycie widoczne na zdjęciu (pozostał tylko korektor ciemny-jest go jeszcze sporo...ma tylko lekkie wgłębienie... i zielony na zaczerwienienia + trochę na wypróbowanie rozświetlacza) - ![]() -neonatura, verveine, mimosa YR chusteczki nasączone tymi zapachami -2 gąbeczki do podkładu...jedna kwadratowa, druga owalna (w komplecie) -błyszczyk bezbarwny Ruby Rose zużycie ok 15-20% (waniliowy zapach) - ![]() -mieszanka róży w pojemniczku które mi się rozkruszyły...może komus sie przyda L'Oreal Rosewood i Avon w jednym pudełeczku...jest tego sporo...posiadam oryginalne opakowanie do loreala z lusterkiem jak komuś sie przyda... 1. szminka L'Oreal Baby Pink, zostało ok 2cm, rezrwacja 2. cień do powiek Oriflame Illuminate Pink Wave (użyty 2 razy...jak nowa...niedawno kupiona), 3. błyszczyk Avon przezroczysty, zmieniający kolor w lekki róż (użyty dwa razy...niedawno kupiony) rezerwacja 4. cień do oczu Yves Rocher Melon (użyty 3 razy) 5. kredka do oczu metaliczny brąz Sephora (kredka nie była nawet temperowana...wymiary oryginalne...niedawno kupiona) oolong 6. czarny wydłużający tusz do rzęs Essence (użyty 2 razy...świeży...niedawno kupiony) 7. lakier do french manicure Sephora (ilość całego lakieru na buteleczce 2.5 cm a zostało 1.5 cm jeszcze na długo starczy), 8. biała kredka do paznokci YR zostało 10,3 cm 9. pudrowy podkład YR Velvet Ivoire 02 (zużycie małe...użyłam może ze dwa, trzy razy max) leci do zielonka02 10. samoopalacz Lirene do twarzy i ciała NOWY 75 ml wisnia Próbki 1. 1,2,3 step Clinique oolong 2. baza pod makijaż Sephora oolong 3. podkład Aera Teint 35 Sand Vichy 3x1,5ml 4. krem Normaderm Vichy 2x1,5ml 5. krem na naczynka AA 3x2ml Nowe baleriny Bata 38 ---> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=252707 Edytowane przez mitsubishi Czas edycji: 2008-05-17 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: NW: SEPHORA, YR, i inne...Oddam z miłą chęcią!
1. szminka L'Oreal Baby Pink, zostało ok 2cm,
2. cień do powiek Oriflame Illuminate Pink Wave (użyty 2 razy...jak nowa...niedawno kupiona), 3. błyszczyk Avon przezroczysty, zmieniający kolor w lekki róż (użyty dwa razy...niedawno kupiony) 4. cień do oczu Yves Rocher Melon (użyty 3 razy) 5. kredka do oczu metaliczny brąz Sephora (kredka nie była nawet temperowana...wymiary oryginalne...niedawno kupiona) 6. czarny wydłużający tusz do rzęs Essence (użyty 2 razy...świeży...niedawno kupiony) ze szczególnym naciskiem na 6 i 1 ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. szminka L'Oreal Baby Pink, zostało ok 2cm,
2. cień do powiek Oriflame Illuminate Pink Wave (użyty 2 razy...jak nowa...niedawno kupiona), 3. błyszczyk Avon przezroczysty, zmieniający kolor w lekki róż (użyty dwa razy...niedawno kupiony) chetnie to przygarne ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, za mój cień chciałabym kredkę metaliczny brąz sephory, próbki step Clinique i ew próbkę bazy pod makijaż Sephory
Co Ty na to? cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
podoba mi się:
1. szminka L'Oreal Baby Pink, zostało ok 2cm (jaka jest data ważności?) 3. błyszczyk Avon przezroczysty, zmieniający kolor w lekki róż (użyty dwa razy...niedawno kupiony) pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ze cos u mnie?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam. Pozdrawiam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
z probek ktore Cie u mnie interesuja zostalo tylko liftactiv pro serum C+ i lifactiv pro na noc
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
-paleta korektorów Sephora, zużycie widoczne na zdjęciu (pozostał tylko korektor ciemny-jest go jeszcze sporo...ma tylko lekkie wgłębienie... i zielony na zaczerwienienia + trochę na wypróbowanie rozświetlacza)
- ![]() -neonatura, verveine, mimosa YR chusteczki nasączone tymi zapachami -2 gąbeczki do podkładu...jedna kwadratowa, druga owalna (w komplecie) -błyszczyk bezbarwny Ruby Rose zużycie ok 15-20% (waniliowy zapach) - ![]() 1. szminka L'Oreal Baby Pink, zostało ok 2cm, rezrwacja 3. błyszczyk Avon przezroczysty, zmieniający kolor w lekki róż (użyty dwa razy...niedawno kupiony) rezerwacja 6. czarny wydłużający tusz do rzęs Essence (użyty 2 razy...świeży...niedawno kupiony) 7. lakier do french manicure Sephora (ilość całego lakieru na buteleczce 2.5 cm a zostało 1.5 cm jeszcze na długo starczy) 8. biała kredka do paznokci YR zostało 10,3 cm 10. samoopalacz Lirene do twarzy i ciała NOWY 75 ml Próbki 3. podkład Aera Teint 35 Sand Vichy 3x1,5ml 4. krem Normaderm Vichy 2x1,5ml 5. krem na naczynka AA 3x2ml odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
paleta korektorów Sephora, zużycie widoczne na zdjęciu (pozostał tylko korektor ciemny-jest go jeszcze sporo...ma tylko lekkie wgłębienie... i zielony na zaczerwienienia + trochę na wypróbowanie rozświetlacza)
3. podkład Aera Teint 35 Sand Vichy 3x1,5ml 4. krem Normaderm Vichy 2x1,5ml 5. krem na naczynka AA 3x2ml to mnie interesuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
mam żel na zmarszczki. Chętnie go wymienie:
pyłkowy srebrny cień H&M nie używany błyszczyk bezbarwny Ruby Rose zużycie ok 15-20% (waniliowy zapach cień do oczu Yves Rocher Melon (użyty 3 razy) krem Normaderm Vichy 2x1,5ml ja bym to przygarnela od Ciebie ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Coś za
paleta korektorów Sephora pyłkowy srebrny cień H&M błyszczyk bezbarwny Ruby Rose
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.