|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pilnie bluzka hard rock cafe :) i in.
Hej!
Poszukuję bluzki Hard Rock Cafe identycznej jak w zalaczniku, normalnie modle się o to że któras z Was ją ma na wymance ![]() po za tym: * Koszulki, longi, tuniki z gitarami, napisami ROCK itp. * Włoski Clip In, brąz! Bardzo gęste! to Priorytet. * Spódnica z koła do kostek w żywych kolorach, generalnie BARDZO długa bo mam 185cm wzrostu (cos jak w zalaczniku tylko mniej pstrokata ![]() * Myszka do lapka pod USB, moze byc mała badz duza, wszystko jedno. * Oswietlenie diodowe na przod i tyl do roweru (na baterie). Generalnie zajrzę do każdego, bo może coś mi się spodoba Zapraszam do odwiedzenia mojego watku wymiankowego. Link w podpisie. Jednak z braku funduszy na koncie, wysle rzeczy dopiero po 8 lipca ![]()
![]() Nabieram masy.. z 55 na 65.. ciężkie, ale może wykonalne ![]() Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-06-22 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie bluzka hard rock cafe :) i in.
ja mam spódnice w wątku ciuszki 1,2 i 12 strona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam bluzkę hard rock cafe ale inny model
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oh nie doczytałam mam zwykłą spódnice z jensu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.