|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje Sukienek w rozmiarze S/M
DOKLADKA na pierwszej stronie Zapraszam !!!
Drogie Wizazanka ![]() Poszukuje sukienek wszelakiego rodzaju najchetniej ASYMETRYCZNYCH Preferowalabym dlugosc za kolanka ! Moga byc lekko kloszowane,odcinane w talii, strzepione albo z rozcieciem na lewa noge ![]() Tancze tango i poszukuje sukienek ktore nadawalyby sie wlasnie do tanca dlatego czesc moze nie pasowac- np. waskie ....W zamian bede szukac w szafie czegos dla Was - mam tez perfumy na wymiane Versace REd Jeans 75ml oraz meskie Escada Manetism 40/50ml Zdjecia nie w pelni oddaja urok ciuszkow - niestety nie umialam zrobic lepszych ![]() - Piekna spodniczka Vila rozmiar S (wypada bardziej na male M), wyszywana koralikami - Spodniczka granatowa Next rozmiar 10, wykonana z lnu, zapinana z przodu na zamek i guziczek oraz wiazana na sznurek, lekko poszerzana - bardzo landie sie uklada (wyglada jak nowa) Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-06-25 o 15:21 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuje Sukienek w rozmiarze S/M
ja mam w wątku sukienke za kolano z rozcięciem z tyłu.. kolor taki seledynowo/jasno zielony.. zapraszam!
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 - zalaczam zdjecia.
Druga jest czarna wieczorowa, dluga, ale mozna ja obciac bo jest z lejacego materialu i nie straci ksztaltu. Szczegoly u mnie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
DOKLADKA
Biala spodniczka z H&M, rozmiar 38 (98% cotton,2% spandex) Ciemna - bardzo elegancka spodniczka (mialam ja raz na sobie) H&M rozmiar 38 Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-06-09 o 23:47 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
DOKLADKA
Przepraszam ze rzeczy sa niewyprasowane - troche ujmuje im to na uroku. Do wysyki wszystko bedzie przygotowane ![]() Biala bluzeczka H&M, rozmiar 38 jak nowa bialo-czerwona urocza bluzeczka rozpinana, rekaw 3/4 z fajnym wyszyciem rozmiar S jak nowa Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-06-09 o 23:49 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
DOKLADKA
Staniczek Leilieve - jak nowy, raz prany rozmiar 70B spodniczka Next - naprawde urocza - ma z rzodu iz tylu zakladki. kolor to granat w drobne rozowe kropeczki, rozmiar 10, mialam ja na sobie ze 2 razy wiec jest jak nowa Bluzeczka Zara - jak nowa - soczysta czarn - zapinana na guziczki, rozmiar S - zdjecie nei oddaje jej uroku niestety Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-06-25 o 15:22 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
do kostek? bo ona jest do kolan
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
DOKLADKA
bluzka (ala nietoperz) siwa/srebrna azurowa, rozmiar uniwersalny NOWA Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-05-11 o 18:12 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
zainteresowala mnie
Spódnica z wysokim stanem Zara i ogromną kokardą. jaki to rozmiar? zara basic czy woman?? co by Cie interesowalo w zamian? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
hej moja wish lista jest w pierwszym poscie watku kostycznego
mam ejszcze druga czerwona rozm 36/38 na mnie niestety za duza |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zegarek nowy, firmy Elgin, na zlotej delikatnej bransolecie - tarcza czarna z diamencikiem na godzinie 12. oprocz tego to raczej nie posiadam ubran w rozmiarach 32/34...predzej 36/38 ale raczej nic z listy... Obecnie nie ma mnie w domu - wracam za 2 tygodnie i dopiero wtedy moglabym przejrzec szafe ![]() Udalo mi sie znalezc zdjecie takiego zegarka,pelna nazwa Elgin Diamond Quartz Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-04-26 o 21:22 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Zara basic,rozmiar XS ale wypada na S
Jesli nadal jestes zainteresowana to zajrzyj na moją listę w 1 poscie,ew szukam -brązera -słodkich,owocowych perfum ( baaardzo chętnie 30ml)
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o ubrania to na razie tyle co w watku - za 2 tygodnie bede w domu i planuje zrobic wielki przeglad szafy... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niestety az tak do niej nie jestem przekonana.... wiec raczej attraction nie wchodzi w gre
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście do sukienki coś bym dołozyła
ale jeśli nie jesteś przekonana - rozumiem.jeśli bedziesz miała jakąs dokładkę w kosmetycznym , lub coś z mojej wish listy co mogłabyś wymienić za sukienkę daj znak. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszperam w domku ale obawaim sie zee za wiele z listy nie znajde ![]() z butkow mialabym granatowe czulenka open toe - firmy clarks rozmiar bodajrze 39 - nie wiem jaki nosisz i czy by Cie interesowaly ale jesli tak to zdjecie najwczesniej za 2tyg |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja mam taką sukieneczkę
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
sukieneczka piekna, ale niestety szukam czegos w czym moglabym tanczyc tango a ona chyba nie bylaby odpowiednia...
Dziekuje za propozycje |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
ja mam sukienke w watku ale to jest wiekszy rozmiar niz M
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i obawiam sie iz zanda z nich sie nie sprawdz w"tancu" choc musze przyznac iz ta sukienecka w paseczki baardo mi sie podoba ale kurcze raczej w takich nie chodze
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
Moja jest idealna do tańca
![]() w biuscie 86-92 - przy takich wymiarkach wyglada najlepiej wg mnie talia 70-76 na dole się rozszerza, jest wiązana na szyi pod biustem małe diamenciki/cykorie |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy cos widzisz za nia u mnie?? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
w tym momencie nie moge dac wiekszych fotek sukienki
wziac jakis zakieci, buciki na 26cm wkladka, rybaczki szorty do kolan
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.