|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Różności od Coki ;-)
Wishlista
![]() - Deep Red, Be Delicious, Little Black Dress - Paletki cieni ( królestwo za Incognito Diora ;-) ) w brązach i beżach ( bez drobinek ) - Wszystkie czekoladowe/waniliowe/kokosowe smarowidełka - Demeterki ( próbki, odlewki) - Korektory do jasnej cery - Chusteczki samoopalające DAX'a ( chętnie większe ilości ![]() - Wszelka pielęgnacja do cery z przebarwieniami potrądzikowymi 1) Mleczko do demakijażu Ziaja Calma , koło 80 % 2) Spray do włosów, ułatwiający rozczesywanie, poprawia stan końcówek L'Oreal Nutri Blask Light , 70 % 3) Gliss Kur odżywka bez spłukiwania w sprayu z olejkami pielęgnującymi, około 70 % 4) Avon Tahitian Holydays , mgiełka na bazie olejku ![]() ![]() 5) Eveline Slim Extrem Spa 3D Serum wyszczuplające, ujędrniające i antycelullitowe, raz użyte 6) Soraya maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji, użyta 3 razy 7) Bielenda krem normalizujący ogórek + limonka , raz wypróbowany 8) PROFI SILK jedwabne serum do włosów podkreślające kolor, około 65 % 9) Paletka cieni Sensique, każdy kolor wypróbowany raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Różności od Coki ;-)
) Spray do włosów, ułatwiający rozczesywanie, poprawia stan końcówek L'Oreal Nutri Blask Light , 70 %
3) Gliss Kur odżywka bez spłukiwania w sprayu z olejkami pielęgnującymi, około 70 % cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
3) Gliss Kur odżywka bez spłukiwania w sprayu z olejkami pielęgnującymi, około 70 %
4) Avon Tahitian Holydays , mgiełka na bazie olejku Piękny kokosowo-egzotyczny zapach, ładnie nawilża skórę 90 % 5) Eveline Slim Extrem Spa 3D Serum wyszczuplające, ujędrniające i antycelullitowe, raz użyte Coś u mnie??? B. mi zależy;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1) Mleczko do demakijażu Ziaja Calma , koło 80 %
2) Spray do włosów, ułatwiający rozczesywanie, poprawia stan końcówek L'Oreal Nutri Blask Light , 70 % 3) Gliss Kur odżywka bez spłukiwania w sprayu z olejkami pielęgnującymi, około 70 % 4) Avon Tahitian Holydays , mgiełka na bazie olejku ![]() ![]() 5) Eveline Slim Extrem Spa 3D Serum wyszczuplające, ujędrniające i antycelullitowe, raz użyte 6) Soraya maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji, użyta 3 razy 7) Bielenda krem normalizujący ogórek + limonka , raz wypróbowany 8) PROFI SILK jedwabne serum do włosów podkreślające kolor, około 65 % 9) Paletka cieni Sensique, każdy kolor wypróbowany raz ![]() odp u mnie ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za gliss kur i eveline?
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś u mnie za:
3) Gliss Kur odżywka bez spłukiwania w sprayu z olejkami pielęgnującymi, około 70 % 5) Eveline Slim Extrem Spa 3D Serum wyszczuplające, ujędrniające i antycelullitowe, raz użyte ? biżu mam więcej poza wątkiem, jeśli Cię interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
8) PROFI SILK jedwabne serum do włosów podkreślające kolor, około 65 % 6) Soraya maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji, użyta 3 razy 4) Avon Tahitian Holydays , mgiełka na bazie olejku Piękny kokosowo-egzotyczny zapach, ładnie nawilża skórę 90 % Odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.