![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: L`oreal Solar 50+, Puder Sypki W Pędzlu Catrice Glamorours...
ponawiam zainteresowanie pudrem
![]()
![]() |
#3 |
JESTEM ONA
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JESTEM ONA
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
perfumove love
|
Niestety, jestem dość blada i większość barwionych filtrów sprawia, że wyglądam jak w masce
![]() A co masz poza wątkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Koncentrat przeciw zmarszczkom mimicznym Anew 30 ml - tylko wypróbowany - kartonik i folia Nivea Visage Young Beautiful skin krem nawilżajacy+lekki podkład 75 ml- uzyty 2x minimalną ilosc Żel do zębów Theramed Nacht Frische 2 w 1 (pasta+płyn) 75 ml- nowa Żel pod prysznic Kylie Minogue Darling 75 ml -nowy Lolita L próbka z atomizerem 1,2 ml w karotniku- nowa Tusz z wyginaną szczoteczką Avon Up Lifting 7 ml- tylko wypróbowany Celine Pour Femme próbka w atomizerku z 2 ml zostalo 0,8-0,9 ml Beckam Intimately robiona tez podobna ilość Kenzo Flower robiona ok 1ml Podóbka Kenzo Flower z 50 ml jest jakies 47-48 ml To co powyżej- nie używam w ogóle Jesli cos mnie bardzo bardzo zaciekawi to mam jeszcze kilka oryginalnych zapachów w niewielkich pojemnościach w oryginalnych flakonach- ale tych nie muszę na siłę wymieniać ponieważ bardzo je lubię ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
perfumove love
|
Te 3 rzeczy najchętniej oddałabym za jakiś zapach w oryginalnym flakonie, może być i końcówka, 10-15ml. Bo z Twojej listy, kochana nic nie jest mi tak naprawdę szczególnie niezbędne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
perfumove love
|
Wieczorem postaram się wrzucić wymiary spodni do wątku. Spodnie są z Warehouse'a, rozmiar UK to 8 (typowe), czyli nasze 36. Nogawki są proste, leciutko rozszerzane ku dołowi (proste rozszerzane
![]() Bardzo chętnie przyjęłabym od ciebie co tylko mi zaproponujesz, ale mam zbyt wiele rzeczy, których nie używam i zalegają mi na półkach. Sama wolałabym pooddawać masę rzeczy za jedną konkretną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
witaj _kaprysko_ mnie to pociagal od zawsze ten puderek, ale za perfumki to za malo;/ najchetniej przygarnelabym jakies perfumy, dzien Matki sie zbliza wiec sama rozumiesz
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się: YR Yria 7,5ml; E. Arden Provocative, Puder brązujący sypki w pędzlu Catrice Glamorous, Żel z mikrokapsułkami pod oczy i w okolice ust bionawilżajacy z atomizerem Flos Lek, Lolita L próbka z atomizerem 1,2 ml w karotniku, Tusz z wyginaną szczoteczką Avon Up Lifting 7 ml
to bym mogla przygarnac ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
prosze
![]()
![]() |
#24 |
Perfume Lover
|
Przykro mi, ale nic nie wybralam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.